![]() |
|
TV SmíchovDobrý den, vím, že mně zřejmě potvrdíte moji domněnku, ale přesto se zeptám .. Mám Skylink a bydlím ve Zlínském kraji, takže není možnost chycení TV Smíchov, že ne? :-(Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: TV Smíchovmusíš vydržet a pak ho uvidíš,já nemusím já už ho vidím.....na DVB-T,ale není oco stát... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
Davidtam tomu velí ! tak mu zanes něco na průdušky.(nejlepčí je psí sádlo !) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovDVB-T, jak bych to mohl naladit?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV SmíchovJak tak koukám na mapy, tak signál z Olmiku asi nechytneš, ale fakt tam není o co stát :lookaround: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovNic se nedá dělat, kluci. Díky aspoň za odpověď. Já to chtěl chytnout hlavně kvůli Tele Tele a zavzpomínat na staré dobré časy a hlášky :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV SmíchovAle teďka jsem se díval na youtube, a nějaký kápo to tam dal. Tak se klidně můžete mrknout taky, pokud chcete ;-)http://www.youtube.com/watch?v=SNAHOIOCKj0 Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV Smíchovvydrž,určitě bude i na skylinku |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovNo já myslím,že jestli ještě bude tahle tv vysílat, tak až to půjde i ve Zlíně, tak tam pojedou pořád ty samý díly co jedou teď Rv |
decmen
![]() |
|
RE: TV SmíchovVe zlinskem kraji jsou vysilace Zlin a Uherske Hradiste, kanal 42 |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovNo, snad ano. Tele Tele a Susedia legendární :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV Smíchovmartin09 - díky moc, ale mám Skylink, to mně bohužel asi nepomůže :-/Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV SmíchovOmlouvám se,předseda má pravdu....a to nemáš anténu na dvbt ? |
decmen
![]() |
|
RE: TV Smíchovono by ti někdo poradil více kdyby jsi napsal aspoň kde bydlíš!DVB-T je pozemni vysílání a tam hodně záleží zda aspoŇ teoreticky vidíš na daný vysílač. K příjmu potřebuješ podobnou krabičku jakou máš na fujlink ale lacinější strší koupíš i za pár piv ! :8) |
tonek
![]() |
|
RE: TV Smíchovjj,předseda má pravdu :))) R^ |
decmen
![]() |
|
RE: TV SmíchovJsem právě z Uherského Hradiště.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
ha hakdyž tak se koncem ledna mužeme společně zasmíchovat !:8) :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: TV SmíchovVysílač je na Jižních svazích ve Zlíně,tak pokud to máš na tu stranu otevřené,tak jedině nějaká síto se zesilovačem,případně Colorka a se-to-box a nebo přímo do telky |
jardaj
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovA Ty jsi z kama? Jak by se to tedy dalo udělat?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
jardajmožná to nové telky přímo,to mě nenapadlo tak sem taky psal o set top boxu! R^ |
tonek
![]() |
|
tak jsemse donutil a koukám na TV smíchov,v pátek večer všude h.o.uno a tady celkem zábava,no za týden už to bude asi opakovačka,zatím dobrý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 332 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovK42 v pohodě chytím až u prostějova, ovšem kostičkuje, z olomouce K44 mam signal silnější - anténa stará colorkaDreambox DM8000, tuner1- Toroidal T90 DiseqC 16/1 , tuner2- rotor SG 2100 + Ø 120cm, Samsung LE40A656 , Yamaha 6030
|
RadekG
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
Lolem123Ja jsem z Jablůnky od Vsetína,jsme mezi kopcema a tak anténa se zesilovačem je u nás podmínkou.Používáme sítové antény naše,ne ty Polské,ty měly špatné zesilovače,ale včas bídy se dají použít a nebo tam dát lepší zesil.My tu máme 2 muxy,ale třetí chytáme z Pradědu - 100 km a kdo je víc otevř. na Zlín,tak na 25 kanále.O 4 muxu se mně jen zdá.Pokud máš novou telku,tak DVB-T tam máš,jinak koupit set-top-box.Lidé se toho zbavují,v aukcích a inzerátech je toho dost. |
jardaj
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: TV SmíchovJardaj - díky moc ;-) Koupím si teda ten set-top-box. Díky!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: TV SmíchovHolíč,chytnu Smichov bez problemu. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: TV Smíchovjá su strážník ze Strážnice a chytnu akorát rýmu .boha a holič to chytá! |
tonek
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |