![]() |
|
Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulKolegové pro info: zkoušel jsem dnes koupit po cestě z Rychnova nad Kněžnou do Prahy CA modul Smit Irdeto CI/CI+ HD. Po prozkoumání prodejen a e-shopů jsem měl vytipováno : volám na dálnici za H.K. do VASK Poděbrady - dnes nemaj a cena okolo 900,- kč. ,Praha e-shop sat. prodejci Pha. 3 a 8 - na externím skladu 2. dny objednat. Hradec Králové Fi AME OK přístup, ale dnes není, cena 730,-,ale nutné bylo vysvětlení rozdílu v rozhraní CI+ verzus CI/CI+ u modulu, na aspoň jsem tam koupil dobře UHF anténu LP 45 Fracaro, H.K. Dukelská třída - prodejna Radio-amatér, baba měla neujasněný pojem, co to modul je a nebyla schopná mi říct CI/CI+ rozhraní cena 1.06O,. !!! H.K. Michael - elektro Urlichovo nám. - tám ano s údaji, cena 820,-kč., ale inventůra + i u Labe u OBI - no na MRTVICI. KONEC v RK prodejna Elmax - no modul Irdeto Smit mají cena 890,-, ale odborný prodejce nebyl schopen zjistit rozhraní a nebyl ochoten to najít na PC od dodavatele !!! Fakt zážitek. Na konec příklad: kupuju na netu a to je zpráva jak můžete dopadnou v kámen. obchodech, dá se sehnat netu na e-shopech za min cenu 644,- kč. + poštovné. Nenadávám, jen info,a v 2. týdnu 2013 to po netu lehce vyřeším. :) R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA moduldopustil si sa dopravného priestupku. Za jazdy je zakázané telefonovanie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulA mal si zdvihnuty prst pri tom telefonovani ako E.T. ?Inak normal,nic na sklade nemat, lebo to su naklady.... Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
oneeeeMám to hasfree k mobilu. R^ |
CES
![]() |
|
CES - chybama se člověk učí...Alespoň víš, že v kamenkách jsou většinou pouze podejci. Nakupuju převážně přes net, je to pohodlnější, rychlejší a i kvalitnější.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
mimo misuJá kupoval přes net věci na sat a světe div diseqc přepínač necelý kilo ten samý v kamenáku 300-350!! :laughing:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
SaxonJo kolego to náš na 100% pravdu. No super e-net,je E-shop 2x má v Jablonci n.N. přítel vanspped, tam jsou dva e-shopy: e-satelity a Meveric a tam to u pultu prodaj za netovou cenu bez manipul poplatku o proti jíným hladovcum, ale poštovné cca 150,-. No syn už 10. let žije v Liberci a šalinou nebo autem tam zajede a mi to koupí - cca Li - J.n.N. 8 km a šalina tam a zpět - že 18 kč. a mi do Rk doveze. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA moduljj, najlepsie je to kupit co najlacnejsie cez net a potom prist vyplakavat na parabolu ze mi nieco nejde.. pripadne otravovat kamenne predajne v okoli .. na takych mam extra cennik ..BTW: neber to osobne - nemyslim tym teba ani saxona ani nikoho v tomto threade.. hovorim vseobecne o osadenstve vyskytujucom sa v poslednom obdobi po diskusnych forach .. Rv |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulTo CES:Všechno beru až na šalinu, 18 kč atd. To jsi trošku ulétl. Ten čas stojí rozhodně víc než poštovné To kmotrik: Samosebou ten extra ceník je správně. Miluji větu v tel. "A kolik by to stálo kdybych už parabolu na stěnu namontoval?" A to už se cená zvedá. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzeknení co dodat,snad jen,že ty reklamace přes net jsou velmi rychlé R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
jackinoPřesně tak to funguje i u nás.Do kamenky si jedu jen pro talíře a ještě vyjímečně pro železo. Jinak vše přes poštu. Přivezou mi to až před barák. Vůbec si nedokážu představit, jít kupovat do našeho města receiver. A ty nesmysly, co tam občas člověk slyší, na to už nemam... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonpřed několika lety,jsem to praktikoval přesně tak ,jak píšeš,našel jsem kvalitní kamenný obchod,mám to tam 3 min autem,mají vše a pro mě za ceny nižší,než na netu,tak jsem si z nich udělal sklad R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreTalíře není dobré tahat poštou, často chodili deformované.Když potřebuju občas toroid, nebo E85, tak se musí udělat vyjímka. Slušnej receiver v CB nekoupíš. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to chápu,já tam kupuji vše mimo přijímačů,ty beru přímo od dovozce za nejnižší cenu,cca polovina,než nejlevnější eshop R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrCo kupujes za prijimace? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
momentálněz 90% VU solo,pak ostatní s.r.a.č.k.y co si vysloveně přejí zákazníci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulJá jak to na netu dle údajů sleduji, tak CA moduly Smit Irdeto "produkují" výrobci : Smart, Emos, China ? A babo raď co je co ? Potom se nedivím, že si s tím CZ lid užívá v TV se Sat. tunerem i jinak, gord když jim to odborně prodá někdo,jak výše ve vláknu uvádím . ?? R^ |
CES
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulSMIT Irdeto produkuje SMIT (zkratka jedne cinske fabriky). SmarDTV (frantici) produkuji SmarDTV Irdeto moduly a take (svete div se) TechniSat Irdeto moduly. Jeste je tu treti vyrobce - Neotion (opet frantici, ale jini) a ti produkuji moduly Neotion :-) Zadni dalsi vyrobci sem Irdeto nedodavaji. Pokud je na nalepce jine oznaceni, tak je to OEM od jednoho z teto trojice. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
Goulash v modulechTo co se občas dočtu na netu to je slušnej guláš. To je vidět, že ty informace zadávají lidi co o tom nemají ani páru a vf techniku už dnes prodává kde kdo společně s drogerií a hračkami . Přitom CI+ SMIT vozí do ČR jenom jeden dovozce a ti ostatní to od něho přeprodávají :) Tak by si mohli i ten popis správně okopírovat :). |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
goulashve vf technice má i nendez(ale vlastně čtyři mega je taky VF) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekMilý Toníčku, ty jsi tu zaměstnán jako místní glosař? Pokud si totiž přečtu tvé příspěvky moc je nechápu. Informační hodnota nulová, vtipnost nulová. Jen prostě píšeš. Ono je dnes asi moderní, ke všemu mít připomínky. No mě to nevadí, jen si piš když tě to baví. A když už k tématu: kam by jsi zařadil, z obchodního hlediska, příslušenství k sat. technice? Do potravin? :laughing: :laughing: :laughing: |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
milý nendeziže to nechápeš (a nejseš jedinej) mě vubec netrápí!ale rozhodně bych příslušenství k sat technice nezařadil do VF. možná kabel SCART ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ale zasebuďme tolerantní,pár herců sem,pár herců tam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@saxno dobře, talíře poštou, ale jak to dopraví do té prodejny? Teleportem asi ne :) Není jedno, jestli to dopravce doveze do kamenné prodejny nebo tobě před barák? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulDavide, v krámu si je proberu a vezmu jen ty lavory v pořádku. U řidiče PPL si proberu akorát howno. Praxe...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@saxokey tak to pak jo :) chudáci ti, co na ně zbudou ty probrané :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |