![]() |
|
Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sDobrý deň prajem!Mám menovaný prijímač, do neho zlúčené 4 konvertory cez Disec, používam ICE skylink. Pri prepínaní medzi kanálmi aj na jednej družici a polarizácii mi padne signál na nulu a trvá cez 10 sekúnd kým naskočí obraz.Robí to aj pri kód. aj nekód. programoch V prijímači je soft 1.01.09. Má niekto takúto skúsenosť a ako by sa to dalo odstrániť? A prosím Vás pri ktorom softe už funguje TV portal? Ďakujem za radu! :lookaround: |
Dubinski
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sNo nyní se vydal nový firmware, ale zatím jsem ho netestoval.Pro přijímač Humax IRHD 5100S je od 3. ledna 2013 uvolněna nová s/w ver. 1.01.27 , která byla spol. Skylink certifikována dle specifikace 1.1 Aktualizace s/w verze přijímače bude dostupná pouze pomocí USB portu , doporučujeme použít USB port na předním panelu satelitního přijímače. Tato verze má oproti předchozí verzi 1.01.26 upravenu správu programových předvoleb v oblíbených seznamech tak, aby řazení předvoleb bylo číslováno v pořadí, jak jsou programy vkládány do seznamu oblíbených kanálů. Seznam v oblíbené skup. bude začínat vždy od pozice 1,2,3, ...xx a číslování programů je nezávislé na hlavním TV seznamu. V hlavním TV seznamu jsou programy ukládány v pořadí 1 - 4000 pro Skylink Fastscan a od 4001.....xxxx jsou ukládány programy naladěné ručně nabo automatickým vyhledáváním dle zadání uživatele. Pro zákazníky, kteří nechtějí používat Fastscan, doporučujeme v nastavení aktualizcí služby fastscanu obě položky nastavit na vypnuto. Tato verze má podporu HBBTv, rodičovskou kontrolu přístupu k obsahu tzv. Maturity rating a např. zálohování kanálových seznamů na USB klíč. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sVypni prijimac a odpoj koaxial od prijimace a pak ho znovu zapni a zkus prepinat co to bude delat.Pokud to bude prepinat standartne,tak je problem asi nekde v rozvodu k parabole: diseqc prepinac,F konektor nekde spatne dotazeny nebo se dostala vlhkost do F konektoru a koaxialu nebo je nekde praskly koaxialni kabel a dostala se do nej voda.Zkontroluj to vse i u LNB konvertoru a pripadne udelej vse znovu pokud vis jak se to dela a mas k tomu pristup.Problem muze byt ale i nekde jinde.Pokud ti to delal montaznik,tak si ho zavolej a on ti vse zkontroluje. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sZe by se konecne hnuly ledy u Humaxe 5100s a vysel by dobry sw po dlouhe dobe.Jsem na to zvedav jake budou na nej ohlasy po vyzkouseni. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sZapojenie som si robil sám, tam určite nie je problém. Po zapojení prijímačov Openbox, Optibox Showbox atd... to je v poriadku. Ten problém bude v prijímači alebo v softe. Najskôr sa radšej pýtam, lebo pri zmene v tomto prijímači hlási, že programy budú vymazané a dalo mi dosť práce to zoradiť...bohužiaľ záloha nie je možná.A kde je možné stiahnuť nový soft? |
Dubinski
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100snapř tadyhttp://sapro.cz/ftp/index.php?directory=HUMAX& Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
new firmware 1.01.27ke stažení od oficiílního dovozce tohoto STB je http://impesat.cz/?page=soubory-ke-stazeni_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sTým FW to nie je sposobené(09),neviem či urobíš dobre ,ak stiahneš najnovší,radšej počkaj na ohlasy čo je zač. Mal som 26 a tá bola na hlavu,prerobil som na 09nu.Pozri si káble alebo vymeň prepínač.Mám 4družice a bez problémov. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sS tímto FW mě to dělalo také,příjmač byl v záruce,tak tam dali ten původní a přepínání funguje dobře. |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Pomalé prepínanie v Humax IRHD 5100sĎakujem za rady! :) |
Dubinski
![]() |
|
![]() |