![]() |
|
Changhong TV se zabudovaným satVše nejlepší v roce 2013 přeji.Dnes večer půjdu se pokusit naladit tuto TV. Není u ní přiložen modul. Prodavač údajně říkal že Mascom. Karta bude Skylink Výměna ICE. Poslední diskuse na toto téma byla zde v březnu loňského roku. Více jsem na netu nenašel. Za tu dobu se mohlo leccos změnit. Má někdo prosím s tímto více praktických zkušeností (jaký modul) ? Děkuji za případné názory a rady. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satObdivujem ťa, že po prečítaní diskusie k tomuto TV z marca minulého roku - https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&sqi=2&ved=0CF8QFjAD&url=https://www.parabola.cz/forum/topic-69797/&ei=qqblUPeVIonesgastoCgAg&usg=AFQjCNGuCkvk1y5BEpF8YDqbkErdXeN7rw&sig2=OjDWKfQm9wcj2npkF5Ge_w&bvm=bv.1355534169,d.Ymssi ho vôbec kupoval. Skús sa aspoň poučiť z chýb, ktoré spavil tázajúci sa v diskusii a nevymaž si TP ako spravil on. Držím ti palce. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným sat:laughing:Koupila jej neprozřeteně jedna paní za cca 7 500 Kč. |
HiFiOK
![]() |
|
Hifioku výrobek Nymburg čr,souč.špic čína cena KSČNenech zastrašit,Mám 2 kuchyně v obou 22 Čahongy ,jeden se sat,v tom jede Mascom CRW+Ird,jen proto,že pracoval 100 procentně s blockrem,ale bez něj mi v něm mimo Smitha jelo všechno doporučené pro ICE kartu.Co se týče seznamu,je nutný naladit a uložit zálohu na flesh.mám v něm 4 saty,tahám manuals kalibrem,spotřeba se satem 30 W,talíř byl bez hd 33 technisat/ se 46 techsat Včetně Hd.Pvr jede se 4g fleshkou.S ohledem na mini spotřebu nabíhá jako Sharp,pomalu.Irdeto sem nezkoušel.Dej mail,korkoranzavcentrumcz,pošlu ti kont.budu zítra na tel.poradím ,co ví-to dám |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
DTO...Čtu pomalejc--- tak mohu teď radit |
korkoran
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satS tou instalací bych byl trochu opatrný. Instaloval jsem tři 22" modely a u každého problém s modulem. Dokonce jeden prodejce k této televizi prodal modul Smit Irdeto CI+. S tímhle modulem televize nejde ovládat, prostě se zakousne a jediná pomoc je vypnout ze zásuvky. S jinýmy moduly jako např. Skylink Neotion podobná situace, s červeným EuroCam CRW sice jede,ale po nějaké nespecifikované době vypadne dekódování a po 2 až 3 vteřinách opět dekóduje takhle se to opakuje pořád dokola. Docela obstojně funguje se starým modrým SCM CRW modulem, ale podmínkou je karta ICE to samé platí o čereveném Eurocamu CRW. Podle mě také záleží jaká verze softu je v přijímači nahraná. Jinak každý trochu solidní výrobce/dovozce pro televizory se sat tunerem doporučí nejvhodnější CI modul. Jediný modul, který jsem neměl možnost vyzkoušet byl Mascom/Irdeto a poslední typ od Technisatu. |
libortv
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
liboreTvSe sharpem 40LE 632E jsem prožil martírium,dokonce jsem ho vracel do prodejny-neuměli mi modul poradit,v sharpu zastoupení v Praze taky né,až jsem koupil v němcích mascom.crw/irdeto(už nejsou k mání) a přehrál poslední soft v TV-od té doby se akorát občas ve standby v noci kousne a DO nezapne.To přisuzuji změnám v nočním napětí sítě.To s čahongem byla procházka sadem |
korkoran
![]() |
|
ManetoÚdajně od 8-9/11 se dělá jiná řada sat-čahonků,snad úspěšná,u mě zatím...OK |
korkoran
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satNo, to bylo něco :-/Nenašel jsem kanálové vyhledávání. Při aktualizaci se pracně setříděné programy rozházely. Složité přepnutí mezi Sat a DVBT. Nabídkové menu programů existuje pouze v položce editace nikoli uprostřed kurzoru. Při řazení programů se mi dost často vracely na původní pozici.Po načtení více družic nepřehledné uložení. Pomalé načítání. Pomalé zobrazení programu. Když jsem chtěl menu, tak se občas objevila hláška o CAM. Až když se vybláznil tak menu šlo. Přepínání programů pouze půlměsícem vpravo pod kurzorem. Kurzorem se nedá ani hlasitost. Modul jsem dal SCM CRW s Výměnou ICE. Zdá se dobré (málo času na vyzkoušení - uvidíme). Kdyby alespoň byl program na seřazení TV programů v PC. Občas neudrží zaškrtlé položky u družic.Našlo by se toho ještě povícero. DVBT spokojenost včetně MUX 4 a HD programů na společnou anténu i s DVB-S (Centauri). Obraz na satelitu jsem čekal o něco horší. Jako hlavní satelitní tuner či jediný, rozhodně ne. korkoran, zítra písnu. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným sat@korkoranNezatracujem automaticky žiadny TV, len preto že nie je vychýrenej značky. Tvoj sa dúfam vydaril, tak ako sa zase nemusel vydariť niektorý model svetoznámejšej značky. @HiFiOK Skúšal si miesto zoradenia programov označenie obľúbených, prípadne zamknutie, preskočenie nepotrebných? Pokiaľ to Tv umožňuje. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satDěkuji nicku korkoran za obětavou pomoc telefonem R^ |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satZdravím, mohu přispět svou zkušeností. Vlastním TV Changhong EF24F888SD se zabudavým sat. Taky jsem řešil, jaký zvolit modul. Poradil mně autor"korkoran" abych koupil starší CA modul Smit Irdeto-Cryptoworks (modro-zelený ) Takže jsem zakoupil, dnes dorazila karta skylink ICE. Vše funguje naprosto bez problému od prvního vložení do TV. Tak snad to tak vydrží. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satPrečo sa tu pise o TV, ked je to LCD monitor k PC ? |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
marek66To byla ironická poznámka ? Je to LED TV se zabudovaným sat. tunerem, kterou můžeš použít jako monitor k PC, co je dneska běžné ne ? |
jliv
![]() |
|
RE: Changhong TV se zabudovaným satLED TV neexistuje v 24" |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
marek66No dobře, asi se na to díváš jinak. Co je tedy tohle ? http://www.changhongeurope.com/cz/cs/led-tv-ef24f888sd, že by snad ještě CRT ?Pro mě je důležité, že je tenká jak žiletka, má malou spotřebu a pro mě naprosto dokonalý obraz. To vše mě stačí ke spokojenosti, na rozdíl od takového Samsungu s kterým jsem si užil svoje. |
jliv
![]() |
|
![]() |