![]() |
|
Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectNeví někdo,jestli plánuje tato satelitní platforma zařadit do své nabídky tento kanál v dohledné době?Já bych ho tam uvítal,před pár dny získali práva na ženský tenis,což mě dost naštvalo,že o to přišel Eurosport,kde jsem ženský tenis sledoval.Díky za odpověď. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectA na infolince poskytovatele už jsi se ptal?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectVzhledem k tomu, že Slovak Sport nevysílá na Thoru, ale pouze na Astře, bych řekl že v dohledné době nebude. |
mAGiic
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC Directo nic neprichazite ta stanice je hodne moc amaterska |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC Directoproti SPORT1cz. je to HD".... R^ :laughing:PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectMá tam ESPN America, no on chce Slovak Sport TV. No gratulujem. Naozaj perla toto. Má BMW ale chce Trabant. :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectNeviem preco je ESPN BMW a SLOVAKSPORT Trabant.Co je na ESPN na divanie ,ked nejde NHL. |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
tenisa kdy tam davali live tenis, prosim, natoz zensky?(pda) |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC Directje mi fuk,ale niekedy lepšie "trabant" než "bmv" bez šťavy......... R^ ;PPULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
to viki2Na ESPN z UPC se stejně NHL nevysílalaXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport.TV ve freeSAT by UPC DirectSú tam odlišné SD a HD feedy. Na jednom ide jedno, na druhom iné.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
![]() |