![]() |
|
Technisat Technistar S1Prosím majitele tohoto přijímače užívající Skylink a jemuž bez problému funguje 23,5/12207/5/6 (t.j.NatGeoW,NGC,Viasat HD atd.)aby mi napsal,jaký používá dekód.modul. Děkuji předem ! |
George243
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1Všeobecně Technisaty přijímače mají rádi moduly Technisat.A málokdy jiné. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1Já mám v TechniSat TechniStar S1 stařičký modul SMIT Cryptoworks (zelenomodrý) s kartou Next. A vše šlape jak má, bez problémů. Otázka je, jestli se dá ještě někde sehnat. Je ale jen pro ICE kartu.Zkoušel jsem kdysi v S1 i modul Neotion CI+, ale to bylo v době, kdy ještě FEC 5/6 u Skylinku nebylo, takže to nemohu posoudit, ale vím, že nahrávky s tímto modulem nebyly odkódované. Zkoušel jsem i Mascom IRD/CRW a to se softem 1.20, 1.23 i 1.25. Programy ze zmiňovaného TP to dekódovalo asi půl hodiny a pak se to zaseklo. Zřejmě problém nastává po zahřátí tohoto CAM provozem přístroje. No a zkusil jsem i CAM TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ (používám ho v HD8-SX). Nevím, jestli to byl problém jen kombinace mých kousků techniky, ale ne každé spuštění přístroje proběhlo bez problémů. Někdy se prostě objevila hláška (i při vypnutých hláškách) o inicializaci modulu a tu jsem musel "odklepnout" tlačítkem OK na dálkáči. Pak se teprve rozeběhl program. Zřejmě i z tohoto důvodu se mi při naprogramovaném nahrávání nahrála TMA místo pořadu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1na origo FW AZ ELITE techsat vpohodě jak to vypadá v E2 jsemporavdu ded snad jsem nenapsal něco špatně |
ded40
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |