Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar S1

Prosím majitele tohoto přijímače užívající Skylink a jemuž bez problému funguje 23,5/12207/5/6 (t.j.NatGeoW,NGC,Viasat HD atd.)aby mi napsal,jaký používá dekód.modul. Děkuji předem !

George243
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technistar S1

Všeobecně Technisaty přijímače mají rádi moduly Technisat.A málokdy jiné.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Já mám v TechniSat TechniStar S1 stařičký modul SMIT Cryptoworks (zelenomodrý) s kartou Next. A vše šlape jak má, bez problémů. Otázka je, jestli se dá ještě někde sehnat. Je ale jen pro ICE kartu.
Zkoušel jsem kdysi v S1 i modul Neotion CI+, ale to bylo v době, kdy ještě FEC 5/6 u Skylinku nebylo, takže to nemohu posoudit, ale vím, že nahrávky s tímto modulem nebyly odkódované.
Zkoušel jsem i Mascom IRD/CRW a to se softem 1.20, 1.23 i 1.25. Programy ze zmiňovaného TP to dekódovalo asi půl hodiny a pak se to zaseklo. Zřejmě problém nastává po zahřátí tohoto CAM provozem přístroje.
No a zkusil jsem i CAM TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ (používám ho v HD8-SX). Nevím, jestli to byl problém jen kombinace mých kousků techniky, ale ne každé spuštění přístroje proběhlo bez problémů. Někdy se prostě objevila hláška (i při vypnutých hláškách) o inicializaci modulu a tu jsem musel "odklepnout" tlačítkem OK na dálkáči. Pak se teprve rozeběhl program. Zřejmě i z tohoto důvodu se mi při naprogramovaném nahrávání nahrála TMA místo pořadu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

na origo FW AZ ELITE techsat vpohodě jak to vypadá v E2 jsem
poravdu ded snad jsem nenapsal něco špatně

ded40
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra