Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

samsungue46d7000 mimo misu

chcel by som sa z niekym poradit kto vlasni podobnu telku tejto znacky.mam 8mega imternet od slovanetu ,kabel, a aj 5mega net od t-comu pouzivam ho cez wifi,ked dam smarthub webovy prehliadac zadam dsl.sk otestuj rychlost pripojenia otestuje a vypise nejakych 446kb a stahovanie 58kb u jedneho pripojenia aj u druheho kablom aj cez wifi takze si myslim ze chyba je niekde v nastaveni telky,aj sa mi zda ze rychlost smarttv je asi taka ako ukazuje dsl a nie 8mega.ak by niekto vedel nieco k tomu dodat ako by sa to dalo zlepsit ta rychlost vopred dakujem ps.nikde v telke nevidim zeby sa to dalo nejak nastavit.este jedna prosbicka kupil som webkameru samsung cy-stc1100 pripojil som ju k telke pustil skype vsetko ok no rad by som vedel kde by sa dala este nejako nastavit nikde to v telke ani na skype nevidim ako by to slo dikes za vase rady

miro novak
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: samsungue46d7000 mimo misu

Rychlost pripojenia sa netestuje cez wifi,kazda seriozna stranka co poskytuje tuto sluzbu to ma uvedene.Wifi nie je nahrada za kabel v plnohodnotnej miere.Preto mas hausnumera.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

for liquere

dik za info no to iste mi ukazuje ked mam pripojeny televizor kablom to je druhy internet od slovanetu 8mega a tiez mi dsl.sk ukazuje rychlost pripojenia okolo 440kb tak kde moze byt chyba

miro novak

chyba je v tom

ze televize neni pocitac.
Musis drobet jeste na takovou dobu pockat.

lkfreak
Registrace: 9/2009

wifi mívá skutečně oproti kabelu ztráty, ale pokud je vše správně připojeno a naladěno tak se ztráty pohybují zhruba kolem 50%. To co uvádíš jsou ztráty nějak veliké a myslím že závada bude jinde. Také je pravda že TV není PC, ale s brouzdáním po netu přes TV je dnes docela běžné a to s minimálními ztrátami, tak kolem 5% přes LAN. Zkušenosti s výše uvedeným typem nemám, ale tam by neměl být nějaký větší rozdíl oproti jiným typům.

člověk
Registrace: 3/2006

chyba sa hľadá až keď si reštartneš modem.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

for lkfreak

mam tomu rozumiet tak ze ta telka nezvlada pracovat na vyzsiej rychlosti ako 440kb/s ?

miro novak

domnivam se

ze ano.
Ale jeste testuj, take me to zajima.

lkfreak
Registrace: 9/2009

for oneeeee

telku mam teraz pripojenu kablom internet slovanet 8mega predvcerom kabel skusany notebookom rychlost cez kabel dsl.sk ukazoval nejakych 5600kb na telke stale ukazuje 440kb.restartnut tv akoze vytiahnut zo zasuvky? tak to myslis?

miro novak

vytiahol som kabel zo svicu takisto tv zo siete naspet pripojil dal som web stranku dsl.sk ukazalo mi to dokonca 373kb/s alebo 46kb stahovanie tak uz fakt neviem.

miro novak

No hochu, 373kB/s = zhruba 3000Kbit/s !!

člověk
Registrace: 3/2006

Ja už dávnejšie nepoužívam dsl.sk, ukazoval mi hausnumera. Presnejšie meranie sa mi zdá na www.speedtest.net a na mape si klikni najbližší bod k bydlisku.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra