Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

vcerejsi zapas v sipkach

pls nedival se nekdo na SkySport co si ti dva udelali? ja se dival no nerozumim ani slovo:-( a pak tam byl rozhovor s Philem tak jestli nekdo anglicky znaly nesledoval a nemohl by mne zasvetit dik moc

tanabe
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vcerejsi zapas v sipkach

Asi mu Barny řekl něco nepěkného.Taky jsem zvědavý co to bylo.Třeba při finále se to dozvíme.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

ja bych prave nerekl ze mu neco rekl:-) podle mne to Phill nezvladl ze vede 5:1 a uz se videl doma u pivecka a nejednou se musel strachovat jestli vubec vyhraje ale uvidime co to bylo jinak oni dva jsou pry velci kamaradi snad se to dozvime:-) co bylo

tanabe

:) pokud to někdo někde najdete, hoďte to sem, taky by mě to zajímalo, čekal jsem už pár facek :laughing:

charli123
Registrace: 12/2012

tady

http://www1.skysports.com/darts/news/12288/8373901/Phil-Taylor-ashamed-after-bust-up-with-Raymond-van-Barneveld

kdyz tak pres prekladac google:-) ale to se mne nezda ze ho jenom silneji stiskl:-)

tanabe

V té diskusi se do něho pěkně opřeli.Ve finále mu to dají diváci sežrat.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

ja ho mel rad ale dost u mne po vcerejsku klesl:-(

tanabe

tanable: naprosty souhlas, nekolikanasobny sampion a zachoval se takhle, jinak za stavu 5:1 se Holandan zvledl a je velka skoda, ze to nedotahl aspon na 5:5. Jinak je asi jasne, ze si proti sobe postval spoustu fanosousku, kteri mu to daji pri finale dost sezrat...

posix
Registrace: 12/2010

hmm tak dneska se na to podivam asi nezaujate jestli phill bude hrat jak vcera a ten holohlavej holandat taky tak asi mame noveho mistra sveta i kdyz nervy taky pudou hrat roli ale ty jak sem vcera videl asi phill uz nema takove jak pred par lety skoda no:-(

tanabe

Dneska ne až zítra

Antoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra