Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar S2 - zpracování settingu

Dobrý den. Mám krátce tento přijímač a jsem s ním spokojen. Jenom zatím postrádám nějaký program, kde bych mohl zpracovávat setting na PC. Někde jsem vyčetl, že by to měl umět SetEdit S1 a skutečně má v popisu, že by měl s tímto přijímačem spolupracovat. Nicméně pokud nahraji setting z přijímače na flešku, tento program mi hlásí, že nezná formát dat na flešce. Postupuji podle návodu. Chtěl bych požádat o radu, zda neexistuje nějaký jiný postup, eventuelně nějaký jiný program, který si se settigem uvedeného přijímače poradí. Děkuji.

Patrik
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technistar S2 - zpracování setti...

Zdar,tato problematika mne rovnez zajima.Mam setedit jeste na stare technisaty pres RS232,resp.jejich "DIN".Primo p.Litzinger tame definuje TECHNISAT S2 ,na rozdil od vseckych SYRU atd. (ruzne narodni verze).Momentalne ho nemam,ale paru jsem jich dodaval.Mnoho synku tudy vlastni HD technisaty,takze uvidime,co poradi.Mas setedit licencovany?

hdpe
Registrace: 11/2007

Technisat Technistar S2 - zpracování setti...

To hdpe: Tento Setedit licencovaný zatím nemám. Spíše předpokládám, že bych jej koupil až po vyzkoušení. Měl jsem ještě Kathrein UFD 540 (myslím) a tam jsem pracoval s jiným Seteditem absolutně bez problému. Ještě ho mám ve verzi demo - jediná nevýhoda byla, že jsem ho musel cca po 19ti operacích zavřít,uložit a znovu otevřít. Pokud jsem toto číslo překročil, nešly změny uložit. Jinak díky za snahu.

Patrik
Registrace: 2/2007

RE: Technisat Technistar S2 - zpracování setti...

Zdar,snazim se tez to zjistit,zda to slape koser (SetEdit S1),protoze jak jsem uvedl,pracuji obcas se SIREM i S2.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra