Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexi 7 je u zákazníků úspěšný. Má již 50 tisíc ab

to nepochopím jak může Flexi 7 u zákazníků být úspěšný. Prý Má již 50 tisíc abonentů za ty prachy to je drahé a ubohé není tak dlouho co tvrdil ,že balíček dříve multi má 50tis uživatelů skylink si dělá jen reklamu aby nalákali další blbce na tento jejich šmejd.já bych dal za něj max100kč

dal1
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flexi 7 je u zákazníků úspěšný. Má již 50...

No nechápu poměr cena- počet programů o proti balíčku multi? Trošku se mi zdá flexi předražený.

jindraa
Registrace: 5/2007

no napr. ,,spusta,, ich je po prechode z cslinku na skylink, automaticky dostali flexi 7. pomer cena vykon je lepsi, ak ma zakaznik HD prijimac.

satan
Registrace: 1/2006

Panove,predrazeny to mozna trochu bude,ale kdyz uvazime, ze si muzes sestavit vlastni skladbu programu a to i z HD nabidky, tak to celkem jde.Kdo ma pouze SD masinu a chce sledovat vetsivyber programu, tak je samozrejme lepsi si priplatit tech par korun navic a volit balik Multi.Navic u CSlinku byla moznost vyberu 6 programu za stejnou cenu bez 10% slevy akce na 1 mesic.Tusim,ze to bylo 250,-kc.

HYPER
Registrace: 11/2010

No to asi jo. Maš pravdu,že HD programy si lze vybrat.

jindraa
Registrace: 5/2007

Flexi7 se slevou bylo to maximální, co jsem byl ochoten do toho vrazit, a abych řekl pravdu, o moc víc pro mě použitelných kanálů tam ani nevidím. A i na těch 7 (mám Travel Ch. + pár dokumentárních) to stejně všechno vysílají pořád dokola, takže to dál obnovovat taky nebudu.

xls
Registrace: 7/2006

Jak pravili synci,mnohym probiha predplatne v ramci vymeny CS LINK (i mi).Je to samozrejme dobry pocin,byl bych dale ochoten za to platit cca do 180,-Kc.

hdpe
Registrace: 11/2007

Každoročně v prosinci se objeví nejvíc předplatitelů.
Jediný balíček Flexi 7 byl masivně propagován a přiznejme si, že spousta lidí nemá přehled o standartních balíčcích, tak skočili po Flexi 7, které jim někdo avizoval, a aniž by tušili, že to je "nevýhodné", resp. že o pár babek můžou mít něco víc, skočili po Flexi 7.
Ze zhruba 100 aktivací, které jsem v prosinci provedl, byl požadavek na Flexi 7 asi 10x. Nakonec po vysvětlení, že za 7 programů dá člověk 250 a majitel SD přijímače získá za 40 kaček 21 programů navíc, nebo majitel HD přijímače má o 110 kaček nepoměrně víc v Kombi, moje doporučení zabralo a Flexi jsem pouštěl pouze 1x.
Z toho plyne, že Flexi si spouštěli lidé, kteří byli zmasírováni reklamou a bez dalšího studia jiných možností si sami přes své účty spustili co jim bylo nakukáno reklamou. Jednomu člověku, který platil převodem z účtu, jsem dokonce Flexi 7 převáděl na MULTI, protože se 7 programy byl nespokojený.

Zip
Registrace: 1/2006

za flexi tak 5 eur maximalne.inac Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

mne prijde

tych cca 7,5eur/mesiac v akcii tak akurat, a za 7HD spokojnost...ina otazka je ze mozem aj kvalitnejsie HD-cka z orbitu prijimat aj lacnejsie alebo dokonca FTA, no je to otazka priorit.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ako konci ten nadpis, uz som myslel ze abstinentov..... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

To flexi bylo i v akci(187)předražené R^ :laughing: navíc každá výměna 25 kč no výsměch :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

tiez by nebolo od veci k tomu moznost multi za 4-5€

snad pochopili ze z HD nezbohatnu

matho
Registrace: 2/2006

Pro ty co chtějí kvalitu je flexi vynikající.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jj....ale neni treba flexi 7 stacilo flexi1 jediny kvalitny kanal co sa tyka bitrate je travel channel.. :laughing:
zvysok s HD ma spolocne akurat ten symbol vlavo hore..inac nic

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Flexi by bol fajn keby fungoval naopak: Flexi 9(programov) za 7eur. Tipujem ze pocet abonentov klesne, prave teraz ked uz to nie je v akcii za 7e. Za 9e by to bolo OK keby sa dali zvvolit aj premiove programy (aspon jeden).

quix
Registrace: 3/2006

150.- za 9 programů by se možná dalo i tak je to moc

dal1

ze za 9programov

dobry vtip...asi sa postim :laughing:

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

to jsem použil slovenskou akci oni mají 7pr za 9e
a chtěli by to 9pr za 7e

dal1

zipe,v mem kruhu znamych si ten balik F7 chvali.Jsou to prevazne byvali sportovci a tak maji zajem spise o sportovni programy.Jak ale rikas,pokud chce nekdo sledovat vetsi vyber z placene programove nabidky,tak se vyplati si priplatit bud balik Multi nebo Kombi.Jsem zvedav na reakci predplatitelu s pristroji SD/MPEG-2, az bude Skylink prechazet na normu MPEG-4/SD u placene nabidky.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra