Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3

Kolegové nevadí Vám v tomto čase i jindy na HD a FULL TV. panelech 16:9, vysílaný formát v SD i HD 4:3 ? Porovozují - vysílají TV : CZ,SK,NSR,Polské, Rus., .... . To nemají v dnešní digitál. technice kvalitní profesionální zařízení na přepočet formátu z 4:3 na 16:9 ??? NESPOKOJENOST. Mi to domácí video-sat. digitál. technika spolehlivě a dobře kvalitně umožňuje. Je toho moc ve formátu 4:3. Jak to kolegové hodnotíte ?? R^ :8)

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3

vytahni na vanoce starou telinu a mas klid :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

vytáhni starou na vzduch !!!

:8)

a pak zapni ty tvoje přepočítávadlátka.

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

řešíš kraviny :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tonek

To je rada, jak mrtvému do nosu !!! Vždyť píšu že to mám a nauč se číst ! :))) R^ :)))

CES

RE:Od Vánoc až do...,Tv vysílání formát 4:3

Je na měko,asi má vánoční chmurku!

zeze
Registrace: 5/2011

eemil

Tak si těma kravinama, dle Tebe, vypaluj panel. :))) :laughing: :)))

CES

Keď niektoré staršie filmy boli nafilmované vo formáte 4:3 asi ťažko môžeš chcieť aby to televízia dala do formátu 16:9 bez nejakej deformácie

LuboTS
Registrace: 5/2006

to: CES

koukej pouze na HD programy ty mazanice v SD vyhoď,
Ty už asi rok neprovozuji,těch HD je mrtě!!!!!! :8) :8)
Jsem pouze na fotbaly filmy mě nezajímají,snad trochu muzika,ale ta je v HD na Orbitu všude!!!! R^ :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

nerad bych

aby se to opět zvhrhlo !!!

ale píšu zapni nikoliv kup si !

tonek

CES, Hery, je to naozaj hrozne. A to nie je vsetko, predstavte si, ze minule sa mi nejaky televizny kanal odvazil do mojej super tech maxi full extra hd plazmy pustit nejaky obycajny ciernobiely film v SD a v 4:3. To je skandal...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black, tak s tím bych se už nesmířil, okamžitě bych to hlásil! Aspoň tady na parabole.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Dufam, ze nemci daju nejake filmy Laurel&Hardy zaciatkom toka ako minule.Osobne by mi to pripadalo dost blbe keby to nebolo cb.Uz by to nebolo ono! :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tonek

Neznám důvod,proč by se to mohlo zvrtnout,Ces je můj kamoš,tyto věci jsme již dávno probírali,
Problém je u mnoha případů v tom,že chlapci mají pouze jeden přístroj v obýváku a čučej na to všichni kdo je tam.
Toto je vyřešeno jednou pro vždy:
1.V obyváku dám perfekt přístroj včetně požadovaných SD programů MG9080 s E2 a sUPC a Skylink komplet,žena a návštěvy ženy jsou spokojené/LCD TV 107cm/
2./V druhém pokoji mém kutlochu si jedu pouze HD programy od 53E-30W vše!!!!!" na Dreambox 800HD se jeden originál a jeden klon,
A ty problémy,které se tu píší od A-Z prostě neexistují, ty se jednou vyřeší a pak vše šlape!!!!
Doporučuji si provést obdobně,a nebudou zde dotazy které jsou úplně nanic.
A p.tonek srandičky si můžete dělat třeba ze svýho strýčka!!!!,Tím končím a nemám důvod další konverzace,mě vše jede!!! :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Tomík 535

Si nedělám "ko-zy", proč to profesionální digi. technikou nepřepočítaj do 16:9 - asi nemaj, to potom potvrzuje, že výrobci domácí digi. TV a SAT. techniky, předběhli technicky TV profi. studia. R^

CES

@ Tomik535 - nahravka na smec? :-) Vidim, ze si patral ;) Vsetko, zial ani Parabola nevyriesi.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

hery

tě zdravím a jsem rád že se to (zatím nezvrhlo :))) )

a po tom co jsi nám napsal co všechno máš máme všichni
roztažené huby jako po přepočtu na 16:9

tonek

@hery

To je všechno pěkné ale ne každý na to má....

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Uprava formatu 4:3 na 16:9 je mozna bez deformacie obrazu jedine aktivnym panscan (nie ten, co byva ako volba v prijimacoch!) , teda panoramatickym posunom aktivneho pola po povodnom obrazovom poli . To by sa asi nikomu nechcelo, nehladiac na to , ze sa tym dost vyrazne zdeformuje povodny obrazovy vyraz celeho diela.
Na druhej strane - ked autorom diela nevadi prerusovanie ich diela reklamou....

grantec
Registrace: 3/2007

CES když tě to tak sere, tak si ty xichty roztahuj sám. Já o nějaký roztahování, nebo další ořez z 4:3 na 16:9 nestojím a nějaký vypalování panelu taky neřeším a ani neřešil když sem 2 roky používal plazmu :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Je pravda jak píše kolega hery, je to o tom, kdo co má za sat. rec. nebo TV digi. panel.. Změna formátu, a to nic nového nepíšu, se dá nastavit v menu na satu a dobrá TV to OK dopočítá na "kvalitní" - ne 100%, obraz bez deformací. Obráceně přepnout formát na TV to nemusí na všech typech a značkách, vždy to ořechové.

CES

@hery

100 000 lidí má jen HD programy ?
Mají HD programy zaplacený celý rok nebo jen nějaký měsíc v roce a kolik je jich stálých v roce 2013 ?
Z toho je vidět jaká je uroven a kolik lidí má zájem o HD programy a ted POZOR ZE DVOU operátorů co se spojili a ze dvou států Česko a Slovensko .Balíčky radši nebudou zveřejnovat aby si neudělali ostudu . :laughing: Rv

amater3389
Registrace: 7/2012

K vdecnemu tematu je mancaft temer v plne sestave:).Hlasky jsou zde opet perfektni "koukej pouze na HD programy ty mazanice v SD vyhoď"...:):):).Trebas nekomu nekdy dojde,ze vkus soudruha ci soudruzky,je rozmatity.Proto je nezbytne nutne vzkrisit herce a rezisery,aby sva (pro nas mnohe obsahem) kvalitni dila,pretocili do FULL HD 3,2D.

hdpe
Registrace: 11/2007

Ještě, ze si tyto plky nemůže přečíst třeba Martin Fryc, nebo Karel Steklý. Nechcete třeba přetocit Buriana do barvy???

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Kolegové snad Saxon je schopen nám to fundovaně a odborně objasnit, co a jak. Jinak mi někteří zde co reagují v tomto vláknu o formátu 4:3 a 16:9, připadají jak když píšou z Ruska nebo Sovětského svazu :" Vot cvětnyj tělevízor rabótá, da charašo" !!! A končím v tomto vláknu. Snad ze citrona. R^ :) R^

CES

Saxon neni pedagog... Saxon je skromnej kluk, kterej ma rad Svetaky v CB, Buriana ve 4:3 atd. Che to vidět tak, jak to borci natočili, nechce nějakou orezavacku, nebo nejaké roztahovani ksichtů. Pruhy mu nevadí. Hlavně, aby ORF byla porad taková, jaka je nyní. Příští víkend se jede SP ve Flachau, rodiště Hermanna Mayera, jedu tam osobně na ultraHD obraz... Budu tam už od čtvrtka, tak snad poradne ocihnu celou sjezdovku.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra