![]() |
|
Optibox Anaconda-mediaclientProsím, vie mi niekto poradiť, ako nastavím Anacondu ako mediaclienta? Používa to niekto na nahrávanie na PC a prehrávanie z PC? Ďakujem za odpovede.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientCo tohle?http://www.technet.euweb.cz/data/Data/Firmware/Skytec/Navody/How%20to%20use%20DLNA.PDF |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientTo poznám, skúšal som to podľa tohto, ale nikde som nenašiel na nete ten mediaserver plugin na anacondu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclienthmm, tak to nevím. Zkoušel jsi se podívat nebo zeptat na: http://www.digitalne.ellano.sk/forum ? |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientTam ešte nie, idem tam skúsiť. Ale aj tak dík.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientJeště zkuste jít do seznamu nahrávek, a když tam jste, tak dole by jste měl mít volbu "Změna zařízení". A to když vyberete, tak je tam volba DLNA a pak Vám to nabídne dostupná zařízení. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientTam mi vidi PC, ale ked kliknem nato tak hodí chybu "Move fail". V PC zdielanie mám dobre nastavené, lebo napr. TV PHILIPS mi bezproblémov najde aj prehrá všetko. Ešte v Správe úložísk v Aktuálnom zariadení je možnosť Sieťový disk a tam v Nastavení siete chce nejaké heslo a to neviem aké? Nie som si istý ani v tom, že čo treba nastaviť v priečinku, či IP adresu Pc alebo len zdielaný priečinok v PC.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientTo bude teda asi souviset s FW Anacondy. Zkoušel jsem to od sebe na na SkyTecu (fw 2.11.30) a DLNA zařízení mě to nabídne a připojí. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientMám tam najnovší soft, ale asi to bude FW, lebo mi nešlo ani s jedným. Ešte ten mediaserver plugin by som chcel odskúšať, ale neviem to nikde nájsť, čo je v tom popise.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientNechcem ti brat iluzie, lae ten plugin (ked existuje) nerobi nahodou server z boxu? Ty chces pravy opak, pokial som pochopil. ;)inak sa zadava IP heslo a priecinok.Pod normalnym linuxom. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientA priečinok v akom formáte.Myslím ako má ten riadok vyzerať, a aké heslo? V tom popise, čo mi sem dal Zdenek je ten plugin, chcel som to len odskúšať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientheslo do pc......akym sa hlasis,alebo uzivatel ktory ma pristu do daneho adresara.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientNormalne keby si mal adresar pichacka, tak napises pichacka.Akoze v akom formate?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientOdskúšal som už všetky heslá, čo viem a nič. Ináč PC mám ako kvázi úložisko v domácej sieti, bezproblémov fungujú 2 TV, mediaplayer bez hesla len Anacondu neviem nastaviť. Na Pc mi beží Wilde Media Server, so všetkými zariadeniami funguje bez problémov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientFormát som myslel, ako má riadok vyzerať //IP adresa/názov priečinka v PC/ napríklad.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientTak ked mas na to extra server,potom by mali platit parametre ake si tam definoval.A adresar bez cesty len nazov.Aspon u mna je to tak.Alebo hladaj aky je rozdiel v nastaveni v tv, kde ti to ide.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientNo veď to hľadám, ale nikde netreba heslo. A Ty máš aký STB?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientVu+ , lae logika veci by mala byt rovnaka.Mne to slapalo aj na alligatorovi a ten mal uzavrety linux.Jedine skusat.Box ti aspon vidi pocitac?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientVidí, a ked to chcem spustit na boxe mi hodí chybu, že Chyba. skúste neskôr.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientNemas tam nejake obmedzenia na pocet prihlaseni?Na tom servri?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientNastevené je, že max 20.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientPouzivas cifs ? Potom ma narychlo nic nenapada.Jedine vyskusaj tak, ze ani jedna telka nebude pripojena, ci to pojde.Alebo skus pocitat na tom modro pruhovam fore, tam sa venuju tymto boxom. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientAlebo je problem , ze nemas zadefinovaneho uzivtela v tom servri s prislusnym pristupom na dany adresar.Telke to mozno nevadi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox Anaconda-mediaclientOK díky za odpovede!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |