![]() |
|
nahrávání z DVB-CZdravím, která kvalitní HD LED TV uhlopříčka 46 palců umí bezproblémově nahrávat z kabelového tuneru na USB flash disk? Díky. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-Ctá , ktorá to má napísané v manuáli.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Re:oneeeeeFakt super odpověď. To by mě nenapadlo. Jsi znalec. Rv |
komoca
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CJeste je potreba upresnit zda kodovany kanal.Ano melo by to byt jasne,precizne,perfektne,kvalitne a realne uvedeno v manualu prodejce.I kdyz se to nezda,je to tak.Prosim tedy majitele DVB-C TV prijimacu,aby sdelili,zda mohou nahravat kodovany signal DVB-C,zajima me to taky, diky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CCo je to za stupidnu otazku. Oneeee ti napisal dobre, telka ktora to ma napisane v popise nahraje aj kodovany kanal. Ja mam led panaka a nahrava vsetko. |
erik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Re:erikChtěl jsem poradit od těch, kteří takovou TV vlastní, a ne pročítat manuály všech výrobců a typů před zakoupením TV. Jaký máš Panasonic? Dík. |
komoca
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CPhilips 47PFL4007H i vyšší řada na pevný disk.100% |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CPresto,ze "televize" mne nezajimaji,(pouzivam ji vzdy bez tuneru),nahledl jsem do nekterych specifikaci vyrobcu a zjistil jsem,ze na usb lze nahravat "televizni vysilani":).Tudiz komoca spravne aplikuje jedine kriterium pravdy - praxe.Verit prodejcum se nedoporucuje.Odvolavam co jsem odvolal. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CVšechny TV značky Samsung 3 roky zpět,bez problémů nahrávají na flash disk.Důležitá je rychlost zápisu použité flash........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-CTx-L42dt50 a Tx-l42et50 |
erik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: nahrávání z DVB-COvšem pozor, zda TV nahrává jen pořad, který zobrazuje, nebo umí nahrát i jiný. To je třeba si ověřit. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
![]() |