![]() |
|
TV LED 80-82cmZdravim, mohli by ste mi poradit s nejakym FULL HD LED TV 32" do 400 EUR? konkretne sa rozhodujem medzi samsungami UE32EH5300 a UE32ES5500. Su takmer identicke az nato ze jeden je DIRECT LED a druhy EDGE LED. Len neviem, ze ked ide o tie lacnejsie TV ci je v kvalite obrazu medzi nimi rozdiel. Pripadne uvitam aj nejake ine TV.Dik. |
mark6000
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 50 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmkdyz uz ber direct |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
jo jopřímo na chocholku !!!:8) to sou rady k nezaplacení !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmproc si myslis ze aktivni podsviceni je horsi nez jen ledky v ramu? |
chocholos
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmtak malou tak do kuchyně ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmA PROČ SI MYSLÍŠ ŽE SI JÁ NĚCO MYSLÍM? |
tonek
![]() |
|
@tonekjj to chce jeste jedno... |
chocholos
![]() |
|
Kdyžpodsvícení tak plné a zezadu. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 456 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cm32 palců je úlet i pro děti do pokojíku a bude Tě to zcela určitě jednou mrzet. Budeš si s tím za chvíli připadat jako chudej příbuznej.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmaj ja si myslim, ze vezmem radsej direct... Ide mi len o to, ze ked je ten tv za cenu ako edge, ci direct v tomto pripade neni smejd a neoplati sa ist radsej do edge. Este ma napada jedna vec. Niekde som cital ze pri direct su horsie pozorovacie uhly ako pri edge... Co je na tom pravdy? Lebo znamy ma lcd este z cias ked zacinali a tam su tie uhly katastrofalne. Obraz je pekny len ked sa clovek diva priamo na tv, tak aby to tak isto nebolo aj pri tom directe, lebo taky tv nechcem. |
mark6000
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmJá si koupil telku podle tech. parametrů na Netu, hodil jí do auta a vyzkoušel až doma. Když koupíš moderní TV, není co řešit. Pokud chceš ale nějakej výprodej, tak si to snad necháš předvést na krámu, aby ses pak nedivil. V Plzni byla kdysi akce Paňáků a pak to tam nosili zpátky ve frontách a všichni nadávali. Tyhle výprodejový kousky maj cenu tak 1000,- a ne 10000,-. Stejně to všechno neprodaj a jde to do šmelce. Jednou mi známej vyprávěl, že byl s holkou někde u opuštěnýho dolu, potmě přijel náklaďák, vodhrnuli tam nějakou díru a naházeli tam celej náklaďák televizí. A lidem cpou tyhle starý krámy za deset tisíc.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
tak nevímjestli už nevysílaj žádnou pohádku ???tak prosím napiš ještě nějakou !!! :8) |
tonek
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmMna by skor zaujimalo, preco Samsung? |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
derickJestli se ptáš mě, tak máme v rodině 3x SONY LCD, 1x Panasonic Plasma a jeden LG, kterej má asi nejhorší obraz. Ty Sonky jedou perfektně, no a ten Panas má asi 5 let a dalo se to pryč za 2 litry /100cm úhlopříčka/, ten obraz mě nikdy nijak neuchvátil, ale je to už 5 let starý. No a Samsunky se dost chválí, někdo tady dokonce tvrdil, že Sony dává jejich panely. No a protože mam Sony s jednoduchým Internetem, tak jsem začal sbírat informace a mam zálusk na Smart... Skype...USB s NTFS atd. Samsung navíc vypadá, že je dost flexibilní, nabízí už ten Evolution Kit, nebo jak se to jmenuje, brejle, kameru a Wifi v ceně. Zajímají mě názory zkušenejch.Samozřejmě že Samsung i v plný palbě je pořád levná televize, kvalitní stroje jako např Loewe se sem snad ani nedováží, protoře by to nikdo nezaplatil. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cm@chocholos, nesmíš se divit, tonek teprve po tvé odpovědi zjistil co je to direct led, pak už jen hledal jak z toho vybruslit.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cm:laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Morous ,kde si na to prišiel.kto by to za tú cenu kúpil. http://www.najnakup.sk/lcd-tv_loewe 99% tú prítomných , je lakomých a vyhľadávajú smiešne ceny , poprípadne ,aby im niekto niečo podaroval.kúpiť sa dá všetko, aj bublina do vodováhy,len treba nájsť správneho predajcu. Skús použiť aspoň google. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
mark6000Rozhodně doporučuji větší obrazovku. Jinak rozhodnout se musíš sám. Nejlépe je zajít do obchodu a zde srovnávat. Tady se dozvíš v každém příspěvku jiný názor. Osobně zastávám názor, že to hlavní na televizi je podání obrazu. To ostatní jako např.ovládání hlasem apod. je vedlejší. Z tohoto důvodu bych Samsung nebral. Možná více se dozvíš na TVFreak.cz. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmneuzil Uplne s tebou suhlasim a este doplnimmark6000: su aj ine tv, ako samsung. neodhovaram ta od tejto znacky, ale cokolvek otvoris, vsade sa preferuje samsung. recenzie, smart tv, technologie, v obchode ti na 100% ponuknu ako prvy samsung. a ver, ze to nie je o tom, ze by boli neskutocne kvalitne. su aj ine znacky, treba sa poobzerat, sam si spravit nazor, nie co povie predajca. porovnavaj. to ze tvoj panas je par rokov stary a obrazovo nevyhovujuci neznamena, ze nenajdes dnes lepsi. nebudem ti vravit nijaku znacku. vyber si sam. ale ak sa rozhodnes pre samsung, urcite neber radu ES. ma dost velke problemy s podsvietenim (su viditelne biele flaky - ale pomerne dost v porovnani inych tv). dufam, ze vyberies spravne. |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmPri 32" je uplne jedno aky LED.Ci direct alebo edge.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmHm no jak jsem tu to vlákno pročet tak moc rad na které se ptal /Mark6000/ jsem se nedočetl,v prvé řadě nechápu proč se tu většinově zavrhuje malá velikost obrazovky 82 cm,já si myslím že podle prodeje a recenzí jsou tyto velikosti stále standartem nejvíce užívaným v našich domácnostech a to mimo jiné i tím že převážná část obyvatelstva bydlí v poměrně malých obýv. pokojích kde je tato velikost plně dostačující,já osobně mám obrazovku 82cm před sebou cca 2,5 m a nevím co by mě dala velká obrazovka ,to abych si pak třeba u tenisu vykroutil na 3 hod. zápasu krk a kdyby tato velikost byla nepopulární resp. by se nekupovala,málo by se objevovali v prodejnách což opak je pravdou,jinak pánové není to tak ani dlouho jsme se dívali na CRT uhl.63 cm a mysleli si co nemáme ano neříkám pro větší pokoje proč ne větší obrazovku.Další problém je umístění větší obrazovky do obývacího pokje ještě stále je tu zdá se drtivá většina tzv. obývacích stěn a jen kvůli větší TV ji rušit je také blbost.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmpri led podsvietení môže byť u niekoho, kto je na to citlivý problém s "blikaním" spôsobeným PWM, takže pri výbere vhodného monitora je dobré aj toto si odskúšať, nakoľko to výrobcovia vôbec neuvádzajú, no asi preto, že je PWM použitá u väčšiny produktov...Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmSuhlas ja som len napisal, ze rozdiel pri tejto velkosti nie je podstatny.Aj ja som svojho casu kupoval 37" a na moju vzdialenost je to idelane.Tiez nekupujem domov priecky s panelov LCD alebo plazmu. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmV obejváku 20 m2 mám 102 cm, když jdu na návštěvu, kde maj 82 cm, zdá se mi to malý. Ovládat TV hlasem je jasnej úlet. Převážná část obyvatelstva bydlí ještě v pořádnejch bytech, a ta část, co se nastěhovala po revoluci do novýho kurníku s bydlem na spaní a já nevim co ještě, což se stává pomalu standartem, si pochopitelně vybírá televizi hůř. A jestli Samsung není dobrá volba, tak dám na radu zkušených a asi si ho nekoupim.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmAno děkuji za tentokrát příkladné podněty a připomínky,no abych se přiznal pomali z toho začínám mít chaos v hlavě a to ne žebych o TV především o CRT čkách nic nevěděl,dnes je to hlavně o zkratkách které kupujícímu skutečně motá hlavu jak v obchodě ale i na Eshopech ,já mám teda ještě stále CRT Philips uhl. 82cm na kterou co do životnosti ,držení kontrastu apod. nedám dopustit a protože jsem za ní dal kdysi 80 litrů těžce se ji zbavuji nicméně ted co jsem si pořídil DM 8000 už takto uvažovat nejde a budu muset poohlížet po nové jiné TV co umí full HD ale to co chci zase není /ještě není/ 3D ano ok Smart ok aby šel připojit inet ok ALE pokud k tomu není či nebude nějaká slušná kláveska tak pomocí dálkače je to katastrofa z netu ovládat takže jsem na rozpacích jak dál.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
@dvbja by som to nekomplikoval!Kupuj telku pre obraz.Internet by som zveril na pocitac.Nejaky notebook,ak chces pripojis externu klavesnicu a prepojis cez hdmi k tej telke, mas internet uplne funkcny aj na velkej obrazovke.Nekomplikuj si zivot!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |