![]() |
|
DAB autoradio Škodav roce 2014 prijde nova Fabia ktera bude mit ve standartu i DAB prijimac. v ty dobe zrejme dostanou DAB i ostatni modely.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaFabia by mohla mít třeba i DAB+ nebo satelit a přesto by mně po mých zkušenostech neoslovila. Hlavně aby pokrytí signálem bylo adekvátní.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaHlavně, aby to pan Řapek ještě vydržel... ;)Jinak, v lednu 2013 se má skutečně spustit DAB v L-bandu i v Českých Budějovicích, ale bude to projekt plzeňské společnosti RTI a vysílat se bude ze střechy hotelu Clarion/Gomel/. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
kubačím jezdíš?Škodu taky nemám, ale Yeti, Octavia a Superb nejsou špatné vozy. Taky nejsou nejlevnější. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaJa uz Skodu NIKDY... Mam ted Octavii, bohuzel v plne vybave a "skvelym" motorem 1.8 TSI. Kazdou chvili je vykradena navigace, airbagy, svetla... Po 60 tisicich se rozsypal TSI motor. Auto je diky tomu casto v servisu... :(Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaJá mám Caddy LIFE s léty prověřeným 1,9TDI a nic jiného nechci. Řekl bych, že Octavia je velmi slušné auto a Škoda díky koncernu VW je dost slušná značka. Novým motorům moc nevěřim, proto jsem moc rád za tento naftový držák.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Škoda, Kleť.Se Saxone bavím, když výrobní + technický náměstci ředitele auto-škoda, nepíšu v kterém výrob. závodě jezdí v soukr.:v Toyotách, Oplech, ..... .Čím to je ? Jak ta Kleť v 4. muxu - výkon vysílače v kW.?R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
SaxonMám Opel meriva cosmo r.v.2012 Uvažoval jsem o octavii, ale tu má 10 let starou herku kde jakej mlaďoch a tam jsem se zařadit nechtěl, Takže ještě Yeti ale po zkušební jízdě a malým kufru mně to přešlo. Nakonec jsem zůstal u Opla a zatím naprostá spokojenost. Jo a Opely se nekradou, nikdo ja asi nechce.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
forCESnerozumím ti...MUX4 Kleť - oficiální výkon neznám, téch údajů bylo uvedeno mnoho. Řekl bych, že to bude někde mezi 40 až 60kW. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
2: CESMame napul Toyoty Avensis a Skoda Octavia. Toyota byla pri porizeni o neco drazsi, ale narozdil od Octavii o nich mimo pravidelnych servisnich prohlidek nikdo nevi. Octavie nas nakonec vysly mnohem draz, nez Toyoty ztraceny cas v servisech, na Policii, platby spoluucasti atd. Konci nam leasing a po techto zkusenostech uz bohuzel nebudeme podporovat Mladou Boleslav.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
![]() |
|
re:CESto je tim, ze tam nemaj asi dostatecny zamestnanecky vyhody :))) vysoce postavenej manager ve skode ma kazdej rok narok na novy auto a benzin z firemni benzinky samozrejme taky :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Toyotaje obecně známa jako téměř bezporuchová. Bývalý kolega z práce léta šetřil prachy a jezdil Trábošem, když šel do penze, tak si za celoživotní úspory koupil novou Corollu, po třech tisících se mu vysypala převodovka...Tu Oktávku alespoň snáž prodáš v našem bazaru, než nějakýho japončíka. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaOsobně mám asi 15té auto a ke spolehlivosti se již nevyjadřuji. Snem je samozřejmě nová pětka GT, ale protože opravdu pouze snem, jezdím v kombajnu koktávii tdi 4x4 6rychl. 103kW a spokojenost.Opravdovou radost z auta máš jen dvakrát. Poprvé když ho koupíš, podruhé když prodáš. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
SaxonNevim, ktery dobrodruh by si koupil jetou Skodu s motorem TSI snad kazdy benzinak. Pokud motor prezije prvniho majitele, tak dalsi ma zadelano na velmi drahou opravu. Do 6 let stari vozu do Skoda resi kulanci, ale co pak?http://auto.idnes.cz/problemy-motoru-tsi-0li-/automoto.aspx?c=A121111_220546_automoto_fdv Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaZeptejte se v servisech po kolika tisících najetých kilometrů se má u naftových motorů turbo dělat oprava vstřikovačů ,rozvodových řemenů atd.Někteří by se divili co to má potom za následky,když se to nedodrží... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
tak jinakaby sme zustali u tematu, jaky automobilky u nas dodavaj autoradia s DAB+ Lband ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DAB autoradio Škodamám obyčajnú fábiu 1,4, prerobená na LPG a to je neskutočné auto, bezúdržbové, auto na práci :-) iné rodinné auto využívam na dlhé cesty, je to oktávka 130 kw 2,0 tdi, a to je už nejaká jazda. Oktávka je super auto, len škoda že sa tolko čoruje a vykráda. :(3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaEšte odbočím od témy ja:)Od roku 1984 som iné auto ako škodovku nemal. či už súkromné,alebo služobné. Momentálne mám služobnú Fabiu 1,2 HTP 47kW, čo sú vraj najhoršie motory,aké kedy boli. Auto mám 6.rok, najazdených 214000 km, bez jedinej opravy,výmeny dielov,chyby, okrem výmeny cievky zapaľovania na 1.valci po 198000 km. Inak servisné prehliadky v jednom a tom istom autorizovanom servise...:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaMá to být v roce 2014 a nebo v modelu 2014? To je velký rozdíl.A vůbec, do kterých aut (a jejich řad)na našem trhu už se dodává? Má ho někdo? Že bych se podíval po bazarech, zastavárnách a podobně :laughing: Přeci jenom nové bude asi drahé. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaSoudruzi z MB určitě zase něco vymyslí. Je docela zábavný sledovat, jak se každý nový srandamodel z MB dopředu vychvaluje a potom kritizuje. No a zázrak techniky TSI-no comment. Kdo měl ten řetízek z tříkolky, co se vydává za rozvoďák v ruce, ví svoje. NO a to rádio - to bude určitě zase pecka.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio Škodav modelu pro rok 2014. dokonce byl recenej primo typ radia, ale to sem nejak nepobral. vic priste. zdroj je skoupej na slovo (management je tajemnej jak hrad v karpatech). bohuzel skodovka funguje na poptavce zakazniku, ty to moc nezadaj, tak to tam necpou. 2014 je ale slusny datum, tak to snad do ty doby rozjedou aspon radiokomunikace v III.pasmuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
SaxonAno, Ty máš dost blízko TV vysílače a já zas automobilky. R^ Já jsem si koupil Chevroleta a mám v místě firemní prodejnu a origoš servis. A fabriku Škoda 4. km. vedle !! A to dlouho se zajímám, jak založit origoš prodej a servis FI Technisat ve V.Č.R^ Jaký byl kapr na Š.D. na stole ? R^ R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaKapr byl dobrej. Made in Hluboká.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
každý si bude chválit svojeJe to přesně ;) jako každý si chválí svůj přijímač tak taky auto.a taky si teda přidám-mám 10let starou Fabii tédéíčko koupenou /jetou/z Německa kde měla za 5let najeto 50000km.Já už najel 100000km a akorát mě to stálo výměnu rozvodů na 90000 a předminulý týden jsem měnil zadní díl výfuku.Jinak bezproblémové auto a příště zase škodu.A to tahá minimálně dvakráte do měsíce plný vlek dřeva.Jedině co se musí u tohoto auta tak tam lít naftu a vyměnit olej jinak nic! :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
každá liškachválí svůj ocas !možná také každý kapr? btw. když už jsem sem vlezl tak se zeptám CES co to znamená se zajímat ??? pokud to myslíš vážně mám dobré vztahy s Krzyszkem který má pod palcem min. čtvrtinu Polska mj. i přez Technisat. Ale jak tak pozoruju ruku bych za Tebe do ohně nedal! sorry možná se mýlím a jsi lepší obchodník než to co zde předvásíš!? všem veselé pracovní vyžití ! Tonek :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: DAB autoradio ŠkodaZkusili jste se někdo projet s DAB L-band autem v terénu? Proti FM to není zrovna příjemný zážitek. :(Pro použití v autě to chce III. pásmo. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |