![]() |
|
digitalny opticky audio vystuptelevizor mi po pripojeni 5.1 zvuku kablom hdmi prevedie na digitalny opticky audio vystup obycajne 2 kanalove stereo. v nastaveni som to tiez skusal, ale nic. je to bezne ze to sucasne telky nemaju vyriesene alebo je to v zavislosti od modelu? dik.(panasonic l37e303) |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: digitalny opticky audio vystupPochybuju, že nějaká tv podporuje vícekanálový zvuk... Proč nevedeš optiku přímo do zesáku? Jeden vstup tv a druhej dvd. Televize má sloužit jen jako monitor....koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: digitalny opticky audio vystupna notebooku nemam samostatny digitany audio vystup. (z dvd prip. sat. prijimaca idem samozrejme zvukom priamo do zosiku). premyslam o usb audio karte, kedze to naozaj vyzera ze tv to nepodporuje..., dik. |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: digitalny opticky audio vystupZkuste se podívat do menu TV, Menu - Zvuk - SPDIF a tam zvolit možnost Automaticky (nesmí být zvoleno PCM). Mi takto přes optiku zvuk z TV Panasonic do receiveru jde 5.1 (zdroj je DVB-T), ostatní přístroje mám zapojené přímo do receiveru a z něj obraz do TV. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |