![]() |
|
kvalita obrazu Skylink a FreesatProsím poradit ke které společnosti se upsat vzhledem ke kvalitě programu a obrazu. |
huck
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 370 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatpokud máš HD přijímač tak bych volil skylinkpokud stačí SD pak Freesat Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
není vše o kvalitěCelkovou nabídkou programů aspoň pro mne je FreeSat, navíc narozdíl od Skylinku a jeho problémům s kartami v poslední době vítězí i ve spolehlivosti. Toť ale můj názor který nikomu nenutímzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatto sou kecyvyber si podle skladby ja bych volil uplne opacne pokud ti staci SD co se tvari jak hd tak skylink pokud chces HD HD tak freesat :)) |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatPokial chces rozsirenu ponuku, tak 9,50eur za cca 50 programov u Freesatu je podla mna dobra volba. Ich karty idu spolahlivo aj v starsich prijimacoch a pokial chces naozaj pozerat HD, tak je Freesat jasna volba R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatpotvrdzujem freesat hd skvela volba skvely obraz |
janci949
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatJá mám Skylink ale co se týče HD kvalita tak Skylink jde dolů a Fresat nahoru,to je bohužel tvrdá realita.Ale programová skladba programů je určitě lepší na Skylinku protože Freesat má plno programu na nic,ale to je můj názor. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatDalší vyhodou Skylinku je ,že si můžeš předplatit placené třeba jen na 1.měsíc,což u Freesat nejde a to je pro někoho podstatné. R^ R^ R^ |
kuri75
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatU Freesatu stačí vydržet 3 měsíce, no. A není problém si během té doby měnit balíčky. A to HD je opravdu HD (nesrovnávat s BBC HD a spol.) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatkuri nemel... u freesatu to taky jde a dokonce i treba na jeden den... takze si nejdrive projdi nabidku a podminky, kdyz neco placnes pak vypadas za blba...freesah HD za 149,- muzes mi treba na den to same s pluskem za 153,- pokud ale vemes plusko za 100 pak je na 12 mesicu vazane... takze freesat ma celkem dost moznosti na variabilitu a vse je jenom o tobe jak si co vyskladas... opravdu kdo o tom vi prd by radsi nemel placat hovadiny pak si lide mysli ze to je pravda... |
Mathev
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatjednoznačně Freesat |
kuchta
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
kuri75A tos četl kde že se nedají u freesat objednat placené balíčky třeba jen na jeden měsíc?Podívej se pořádně na jejich stránky,placené programy můžeš objednat na měsíc bez problému,i třeba jen na jeden týden můžeš objednat. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatSmaryja,no preci dle vkusu kazdeho soudruha.Strihni po kulach multifokus parabolu (trebas T85),at mas zajisten prijem 23,5°E a 1°W (co tame budes mit dal,ch*uj s tym).Pak strihni dobry prijimac,ktery Ti bude pasovat,pokud nelinux ,muze byt trebas Technisat SIR,neb co tudy synci poradi SKYLINK/FREESAT.Porid si kartu SKYLINK s modulem k Technisatu a predplat si na 1 rok FREESAT zaklad + HD s kartou ICE.Celkem vydaje:parabola + LNB = 1 500,- ,DISEQC = 300,- prijimac = 3 500,- ,SKYLINK + modul = 2 400,- ,FREESAT + HD = 4 300,-,montaz,drobasy,konzoly...= 2 900,-.Das 15-16 litru ,sdelis tudy svoje dojmy a pak se po case rozhodnes.Tuz neni to cestne a sportovni? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesattak tak .. jednoznacne HD cka maju najlepsiu kvalitu, pretoze su to zvacsa distribucne trasy pre vsetkych providerov, a skandinavci nesetria na datovom toku - je KONSTANTNY v priemere 12 mb/s coz v zrovnani s upatlanym glisnickoshi*linkom s priemernym VARIABILNYM datovym tokom na HDckach typicky 2,5 - 4 Mbs/s ..na 90 lcd/plazme mozno nevidno taky markantny rozdiel, ale skuste si to pustit na telke od 137cm vysie. jednoznacne rychlozbohatlikom doporucujem freesat a tomu je jedno - ten si zoberie full ponuku na cely rok, bezny smrtelnik - janko z hornej dolnej potône, majuci 300 rocnu oravu CRT - tomu staci opticumik s ice kartou na zaklad |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
opravat85 s 2xlnb jsem bohuzel podcenil - tak 1 900. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
MathevU Skylinku se nemusím k nikomu vázat,obědnávám si jak já chci třeba jen 1 měsíc v roce a pak nic když nechci.Ale u Freesat se musíš zavázat bud na 3 mesíce a nebo na 12 měsíců. a na to ti s.e.r.e. bílej tesák |
kuri75
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatMám obě platformy a jednoznačně doporučuji skylink.Rozhodně není lepší hbo hd u fresat má menší rozlišení obrazu a ani větší datový tok tomu nepomuže.U skylinku daleko lepší detaily v obraze.To samé u ČT HD,NOVA HD,NOVA SPORT HD.Lepší hd programy u freesat jsou NG HD,NG WILD HD,HISTORY HD,Tyto kanály přebírají od canal digital takže to není jejich zásluha.U sd kanálu je to ruzné u freesatu ng,history,discovery lepší obraz,ale třeba axn,cs film,cinemax a ted už i hbo comedy horší.Přidávání pozemních kanálu do nabídek leší skylink.Cenově o něco příznivnější freesat.U skylinku se nemusíš vázat pro mě velké plus.Já se rozhodl pro skylink od 1.unora už pouze tento operátor.S tím přeladováním je momentálně na tom huř freesat pokud máš svuj příjmač,pokud máš jejich příjmač seš bez starostí.Také v řešení problému je velký rozdíl u skylinku teměř okamžité u freesat dlouhodobé,např hbo hd problémy už od přechodu na thor.Programová nabídka u freesat je spíše zaměřena na mezinárodní kanály,takže třeba na kanály typu kino cs,doku cs,joj hd,prima hd zapomen.Porovnávám kvalitu obrazu na tv philips řada 8000 a příjmač tachnisat isio.Také všechny základní české a slovenské programy jsou kvalitnější na skylinku. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
mazaPlně s tebou souhlasím měl jsem také obě platformy a teď už 2 roky pouze Skylink.Měl jsem špatné zkušenosti z UPC by Free sat byly strašně neochotní. |
kuri75
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatmne najviac vadí u DIGI, FreSat, Magia atď tá viazanosť. Dva roky je dosť dlhá doba, kedy sa to môže s kvalitou otočiť, aj finančná situácia. Môj názor :)) :)) Preto jednoznačne SKYLINK - nie je čo riešiť ;) |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a Freesatlol strasne neochotni? na skylinku se k te jejich ochotnosti ani nedostanes kdyz tam volas.jaky je rozdil mezi vazanosti na 12m u freesatu a skylinku kdyz freesat ti da kartu zdarma a platis mesicne a u skylinku zacvakas za kartu takze to je to same jak vazanost protoze jen blbec koupi skylink kartu za tezke prachy a pak po mesici odejde... ale zarytemu zastanci skylinku to nevysvetlis ze po roce jiz nejsi vazan a mas volnou ruku jak tu skladbu uzivas. |
Mathev
![]() |
|
MathevKeby si sa tomu rozumel, tak netáraš a nedrýstaš |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatChtěl bych tady říct že já osobně nejsem zarytým zastáncem skylinku.Ani jedna platforma není bez chyb,ale přece jenom těch chyb je na freesat více.A taky chápu,že někomu vázanost nevadí.Ale já si prostě myslím,že platforma freesat je zaměřena především na madarský ,ale hlavně do budoucna na rumunský trh. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatDříve jsem upřednostňoval Skylink ( který se za poslední půlrok po všech stránkách zhoršil), nyní UPC. Když si někdo něco platí (a nejenom 29 Kč měsíčně), tak to je to hlavní a jestli nějaký základ jde celý a jak (který jde v SD a HD na DVB-T)je pochybné. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatMy sme na freesate len taka bokovka. A ked nabehne madarska reklama je mi zle. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
jklajbanno jo. ja tomu rozumim ale ty nerozumis tomu ze cesky a slovensky trh je u freesatu veliky rozdil jak v podminkach tak ve vazanostech ale to by chtelo hledat. na slovensku je to prevladajici platforma u madarske casti naroda a ma to svou logiku. jejich nabidku nikdo neprekona co do poctu madarskych stanic a to je fakt takze slovensky trh je hodne zavisly od jizni casti slovenska a madarum je jedno cela vazanost protoze nikdo jim lepsi nabidku neda .cesky trh je uplne jine kafe a cesky spotrebitel je odlisny a vazanosti nerad, skylink je velky konkurent a prodejci ho doted vsude tlacili se slovy jednou zaplat a dost ale to se otocilo. proto na ceskem trhu tolik vazanosti neni a podminky jsou trosku jinak postaveny... takze to ze ty znas jenom slovenskou stranku freesatu je sice fajn ale nelze tyto poznatky uplatnovat na ceskem trhu. nerikam ze skylink neni dobra platforma ale uz to neni jak kdysi a freesat se hodne snazi a je to videt. a hlavne ten arogantni pristup skylinku ke klientum to je uplne absurdni situace.... ze zacnou vybirat prachy a pak nezvedaji telefony... no ale to uz zachazim nekde jinde a debata o tomto je na dlouho a uz se to resilo x krat :)) |
Mathev
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Skylink a FreesatJa mam FreeSat a SkyLink, SkyLink ma kvalitnejsie pozemné Tv a HD, Freesat platené Discovery atd... |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |