![]() |
|
Problém s AstrouDobrý den, mám opentel ods 1600cw a dal jsem obnovit tovární nastavení, ale problém je ten, že teďka chytám jen německé a nizozemské programy. Astru 23,5 nemůžu v satelitech najít, nevíte někdo co s tím, prosím?? Zkrátka nemůžu chytnout žádné české programy :-((Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
zkus disecs,nebo někoho,kdo tomu rozumí,přijímač neladí podle názvu družice,ale podle parametrů,na jakémkoliv názvu zadej 12525 V 27500 a zkus jestli ti půjde čt |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Problém s AstrouAhoj, díky moc, že jsi mně poradil.Když dám ToneBurst-B, tak ČT a Noe jde. Akorát jestli bys mohl, mohl bys mně ještě poradit, jak bych mohl zase chytnout české programy a i třeba německý eurosport? Předtím to šlo, ale jak jsem nedávno vymazal všechny programy, tak to už blbne, nevíš jak bych to mohl zase vrátit? Jinak díky moc za ten disecs ;-) Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Problém s AstrouTeďka, když dám ČTsport, tak už nejde např. německý DSF.Předtím to šlo všechno bez problémů. Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
tak protu astru s němcema dej disec A |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problém s AstrouFakčilo to na portu 1, ale teďka jsem chtěl zpátky ČTsport, dal jsem disecs B, a zase nejdou žádné české programy, to není možné :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Problém s AstrouNo, ale jde to, když vypnu a zapnu přijímač :-DAsi mám špatný přijímač. Bude nejlepší, když naladím české programy a víc do toho už nebudu šťourat :-D Jenom ještě jedna otázka, je tedy jedno, když ty české programy naladím na ASTŘE 3A, jak to mám teďka? Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
je to jedno,ale né obvyklé,pro české dej astra 3A+disecB,pro německé Astra+disecA |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problém s AstrouOk, mám to tak naladěno.Díky moc za pomoc ;-) Kdybys to nenapsal s tím disecsem, tak to nejde do teď :-D Ještě jednou díky! ;-) Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
neděkujproto sem chodíme,aby jsme poradili,nebo nám poradili,hezké vánoce R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problém s AstrouKruci když nevíš co a jak -proč tovární nastavení,mohl sis vymazat i frekvence,záleží na fw a sw,twin lnb-disecq AB,naladit první A-23,5,potom B-19,2,určitě si vymazal preferované-tzn.celé seřadit znovu !! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Problém s AstrouHezké Vánoce a svátky i Tobě ;-)Ještě jednou díky. Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
spykoto jen lidi zkouší,že naladí něco navíc,pak maj práci navíc |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problém s Astrouspyko - moje chyba, nerozumím tomu a hrabu se do toho. Frekvence jsem si vymazal nedávno, a díky tomu začaly problémy s programy. Zítra sem napíšu ještě ohledně toho naldění na tu Astru. Díky i Tobě za odezvu ;-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
![]() |