![]() |
|
Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom z časopiČau počítač mi přestal zobrazovat multimediální obsah disků CD,DVD Rom z časopisů,např:PPK,PC Extra.Vždy se mi zobrazí pouze jakoby rámeček uprostřed bílé okno daného disku bez obsahu,programů,her .Mechanika LG DVD je v pořádku.Přehrávat multimédia mám nastaveno na automaticky s dotazem.Antivir mám AVG IS 2013,Malwarebytes.K optimalizaci systému používám Advanced System Care,Ashampoo WinOptimizer.Vypaluji na Ashampoo Burning studio.PC AMD Athlon XP3000+,GPU Nvidia GeForce FX 5200.Deska MSI MS 6570.Fotka načteného disku:http://radek21.rajce.idnes.cz/PC_extra/O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Takto sa ti zobrazi pri automatickom spusteni(prehrat automaticky, autorun), alebo, ked obsah dvd v tento pocitac otvoris rucne?(nepozeral som odkaz) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...A nemáš to moc přetechnizovaný? Zkus napsat z příkazovýho řádku D: /D...mechanika/ a mělo by se Ti otevřít okno s tabulkou rootu a pak normálně spustíš co potřebuješI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE:Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Postupně jsem zjistil že se mi nezobrazí ani hlášení počítače,např.Centra akcí ve Win7.Ukáže se mi jen prázdná obrazovka,takže to bude něco s komplem,špatné nastavení.Dříve bylo vše v pořádku.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Zkus si pusťit nějakej čistiš, třeba Ccleaner a pak to resniI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE:Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom..Tak jsem zlusil právě Ccleaner a problém stejný :(((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Na cdromce toho moc k nastavení není. Povolit/zakázat a Povolit digitální přehrávání. Jestli je to stolní PC, mrknul bych se na Jumper a svorkovnici /kontakty/, případně zkusit jinou mechaniku. Z obrázku je patrný, že to něco přečte, ale další data načtena nejsou. Babo raď.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Skus este vypnut antivirus a spust to znovu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu:Počítač nezobrazí obsah DVD Rom...Otestuj, zda máš funkční Internet Explorer. Případně proveď preventivní reinstalaci verze IE 8,9,10, podle toho jakou máš teď, respektive na jakou se cítíš :laughing:Jako poslední možnost si můžeš pohrát s funkcí Windows "Obnovení systému", nemáš-li ji zakázánu. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
@WintermuteObnovení systému jsem zkoušel(nepomohlo),nakonec jsem dospěl ke kompletní přeinstalaci systému :)))a už je to v pořádku.Díky všem za reakce R^O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
![]() |