![]() |
|
Externí HDDDobrý den .Koupil jsem na nahravání a přehravání ext HDD Silicon power D05 1TB.V satelitech nahravá i přehravá v pohodě.Mám tři Samsung televize,ve dvou ho v pohodě TV načtou,ovšem v té u dcery které jsem ten disk koupil k vánocům ani tůk.Provedl jsem aktualizaci Fw televize na nejnovější ani poté nic nenačte.Jedná se o TV-Samsung UE32D5000PW.Zkoušel jsem jak FAT32 tak i NTFS.Asi ho vrátím a koupím jinou značku.Nebo někdo něco poradí? |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
Externí HDD (# 13)Nové TV se SAT tunerem si potřebují disk naformátovat pro sebe. Potom ti bude na té TV fungovat, ale nic jiného, PC a ani TV stejné značky, jej už nevidí. Možná tvůj případ. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Externí HDDJednoduchá pomoc, daj jej do izby TV ktorý ho vidí. Ovšem ak na tom jej nebudeš HDD používať... ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Externí HDDJa by som najskor zistil, ci ta telka vobec je schopna narabat s diskom,ci to nie je starsi model.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
re externí...Přehrává jen některé MKV, XviD a DivX nahrané z PC. V žádném případě nenahrává...Vědět něco je chvályhodné, hříchem je nechtít se nic učit.
|
Xon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Externí HDDJiné disky vidí např.Western digital jak 250,500GB.Nic vrátím ho a koupím jinou značku. |
Jarus
![]() |
|
RE: Externí HDDKoukám po internetu, ale nenašel jsem, že by ten televizor nahrával! Přehrává, to ano, ale opravdu nahrává? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Externí HDDNenahrává,ale pokud jsou na disku fotky,videa tak to přehraje.Problém je v tom že ta televize vůbec disk nenačte. |
Jarus
![]() |
|
to JarusNehledej problém tam, kde není... Jak již zde bylo řečeno... pokud HDD naformátuješ v dané TV a pojede, tak o co jde? To už si fakt vymýšlíš, bez urážky....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Externí HDDTak si zisti co to ma vidiet a co nie. To budes kupovat dovtedy kym sa netrafis? Naco je navod a tech. specifikacie?Mozno to 1TB nikdy neuvidi,co potom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Externí HDDTak jsem studoval dle Vašich rad manuál.HDD se nemusí zobrazit pokud napájecí napětí překročí 5V a 500mA.Jinak ani zmínka o velikosti disku.Naformátovat ho v televizi nemohu poněvadž ho TV nevidí. |
Jarus
![]() |
|
RE: Externí HDD"pokud HDD naformátuješ v dané TV a pojede, tak o co jde? To už si fakt vymýšlíš, bez urážky...."Vtipné. A to tě nenapadlo, že v případě, kdy TV nemá přítomnu/aktivovánu funkci nahrávání, neexistuje zmíněná funkce pro naformátování HDD v TV? K čemu by tam taky byla dobrá v takové situaci. Uvedený HDD je USB3.0 zpětně kompatibilní s USB2.0, čili TV by ho detekovat teoreticky měla. Roztočí se plotny a rozsvítí LED po zapojení do TV? Je docela možné, že proudový odběr HDD je příliš vysoký pro konkrétní USB port v TV. Samsungy mají obvykle USB porty dva, z toho pouze jeden je dimenzovaný pro zařízení typu 2.5" HDD. Eventuelně lze použít Y kabel a napájet tak HDD z obou USB portů. Mimochodem, jsem přesvědčen, že tato TV nahrávat+timeshift z DVB-T/C na USB dokáže. To dokázala už o rok starší řada, "jen" bylo potřeba tuto funkcionalitu zapnout v servisním menu. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Externí HDDDěkuji za zajímavou radu.Poradíš mi tedy jak tuto funkci aktivovat v servisním menu? Jinak Vám všem moc děkuji za reakce. |
Jarus
![]() |
|
RE: Externí HDDPokud televizor HDD nevidí, je to jen otázka vhodného naformátování ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
WintermutePlotny se točí,ledka svítí.Poradíš jak do toho servisního menu a jak aktivovat tuto funkci-nahravání?Děkuji. |
Jarus
![]() |
|
RE: Externí HDDJarus: takže HDD zjevně v provozu a TV ho nevidí. To skutečně ukazuje na možnou HW nekompatibilitu.Popis aktivace PVR na modelu D5500. Kdosi psal, že se mu zadařilo i s D5000, spíš to vypadá na překlep a nebude to pro tebe použitelné. Tak jako tak to není úloha pro laika. Pokud otevřeš servisní menu, nafoť si předně obrazovky s výchozím nastavením. Pokud bys něco, byť nechtěně, změnil k horšímu, pomocí fotky to můžeš vrátit do původního stavu. Pozor, nevím jak u řady D, ale u B a C se po návštěvě servisního menu TV resetuje do továrního nastavení. http://wiki.samygo.tv/index.php5/Activating_PVR_on_D5500 |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |