Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

update firmware

prepacte mam este jeden problem chcel by som tu oslovit niekoho kto vlastni tv prijimac samsung a vedel by poradit.mam tv samsung ue46d7000 chcel by som don uploadnut nove firmware no nedari sa mi mam tam este asi povodnu verziu 1018.1 stiahol som z netu samsung.com najnovsiu verziu t-gapdeuc 1025.1.exe nahral som ho na usb kluc,usb vlozil do telky dal som aktualizovat cez usb kluc lebo cez online mi to tiez nejde a stale vypisuje ze nepozna ziadne data viete niekto poradit nieco okolo toho?dik za kazdu odpoved

miro novak
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: update firmware

Máš na klíčence jen ten soubor nebo i další věci?

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

tu je iba návod

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/23491-SAMSUNG-LE40C650-zkusenosti-a-vse-okolo?p=315827#post315827

skúsiť to ale môžeš.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

miro novak: Důvod upgrade? Jenom tak z nudy za dlouhých zimních večerů? :bigeyes: Jinak flashku naformátovat na FAT32 a soubor nahrát přímo bez podsložek. A ještě něco - soubor firmware pro Samsungy má příponu .bin a ne .exe :-/

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Mám 1021.Skoušel jsem ten 1025.1,ale taky nic.Kdes ho našel,na Anglických stránkách?Zřejmě není určen pro ČR.Soubor do Samsungů má koncovku .exe a ne .bin

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@oneeeee

to je kravina.. nech si tam narve SammyGo a ma jednak po rectrikciach a jednak dalsie multimedialne zariadenie doma

kmotrik
Registrace: 3/2011

dobrá koncovka

není špatná !!!

ale jak u toho samsunga?

(jábychmudalbin) :8)

tonek
Registrace: 1/2009

konkretne u minulorocnych teda D-ckovych rad je to velmi jednoduche. ziadne bin-ko, ziadne usb-cko.. vsetko si sam stiahne z netu..

kmotrik
Registrace: 3/2011

Ten soubor .exe musíš napřed spustit v PC! Je to samorozbalovací soubor a po rozbalení dostaneš adresář s dalšími soubory. Ten celý adresář dáš na flashku do TV.

visper
Registrace: 5/2008

@VISPER

Ano, tak je to napsáno v příručce. Stačí si ji přečíst. R^

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

Přesně tak! A Antoš o tom ví kulový ;P

technikTKR

Kazdy vyrobca to musi urobit tak, aby to zvladol aj poloblb.Ale vela jedincov podlieza aj tuto metu.......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

dikes za rady az teraz som sa k tomu dostal idem skusat vsetko co ste mi tu napisali ja ten soft potrebujem aj kvoli netplayeru vela filmov sa mi tam neda prehrat internet mi na dsl.sk ukazuje rychlost 446kb pricom ho mam 8mega a myslym si ze novy firmware tomu trocha pomoze tak idem skusat,dam vediet ako som dopadol.for technikTKR subor som nasiel na samsung.cz no model tv som si nasiel vo vyhladavaci na tejto stranke v normalnej ponuke podpora nieje na samsung sk ani vo vyhladavaci nenajde.for kmotrik ak vies ako si to stiahne cez net tak porad blizsie skusal som to no napise ziadny novy soft neni neviem ci mam nieco zle nastavene alebo co.

miro novak

for visper

dik vyskusal som tvoju radu ako prvu a hned pomohla miesto 1018 mam verziu 1025 este neviem co vsetko pomohlo mojmu tv musim to odskusat a dam vediet.jedno viem iste ze nepomohlo you tube miesto hladaj je tam stale po staremu hadaj.dikes za vase rady dam vediet co sa zlepsilo co nie

miro novak

Osobně jsem s upgrady firmware opatrný a napřed si pořádně zjistím, co nového to přinese, resp. odnese. Už jsem zažil i upgrade firmware (v jednom NASu) takový, že pak zmizela možnost torrentů a dodneška se neobjevila v žádné další aktualizaci. Podobně s jedním multimediálním přehrávačem, kde pro změnu zase upgrade firmware přinesl česko-čínské menu :-/

technikTKR

re: update...

Z tvrdohlavých upgradistů se automaticky stávali zdatní Jtagisté se zkušenostmi podložených desítkami hodin strávených mazání flash a uploadování všemožných opravných softů nadávaje na svou prvotní blbost. Jestli někomu stojí odlišný grafický design za neúplnou funkčnost DO, dek. karty či jiných , nebo jen aby mohl vložit dávno neaktuální keys, ať patláma. :)))

Vědět něco je chvályhodné, hříchem je nechtít se nic učit.

Xon
Registrace: 7/2007

Xof to

napsal hezky R^

tonek
Registrace: 1/2009

re: update...

neupladoval som len pre nic za nic mam 8mega net pustil som z netu nejaky 3d klip a sekalo to velmi napr.dnes som skusal pustit ten isty sekajuci klip 3d a neseka ide v kuse takze asi to firmware nieco pomohlo si myslim.vie niekto novy adres aby tam boli nejake sk-cz filmy na netplayer?dik. a mimochodom xon myslim si ze si to tu poriadne ani necital a ani nevies o com je tu rec tak si to poriadne precitaj a potom komentuj alebo rad.

miro novak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra