Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Sting in concert

na Servus TV pred polnocou.Je to z roku 2010, mam to odvtedy.Obrazova a zvukova kvalita super.Komu sa paci nevahajte nahrat. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sting in concert

To bude o 3/4 hodinku zkrácený 130minutový koncert, který před 10 minutami skončil na iConcerts HD :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Je to mozne, neviem ako dlho to trvalo vtedy. Mozes mat pravdu. I Concerts som nepozeral,ale potom vies o com to je. :)
Tusim to trva okolo 2 hodin v celej dlzke.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

jj, je jeden koncert Stinga s filharmonií.... na jaře jej dával C+ Poland HD, ale plkali tam polsky, a taky to bylo hodinu a půl.... ale na iConcerts byla plná verze.. opakují jej dle EPG 28.12. ve 22:30, 31.12. v 01:30 a na Nový rok 10:35

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Tenhle projekt od Stinga me vůbec nebaví. Vůbec tyhle projekty rockerů se symfonickým tělesem se mi nelíbí. Kdyby d ali raději nejakej záznam z koncertů na podporu Nelsona Mandely, nebo Live Aid.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

jedinný super koncert s orchestrom je od ... a volá sa symphony. Ostatok je bieda.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ja zase zacinam pochybovat o tych tzv. charitativnych koncertoch.Zacina mi to pripominat panoptikum kedysi slavnych,aby boli videni.

liquere

asi bude na tom niečo pravdy. Aj Nazareth pred niekoľkými rokmi koncertoval v banskej bystrici. zjavne im došli prachy na chlast.prachom zapadnuté hviezdy potrebujú ešte zasvietiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Externí HDD

Dobrý den .
Koupil jsem na nahravání a přehravání ext HDD Silicon power D05 1TB.V satelitech nahravá i přehravá v pohodě.Mám tři Samsung televize,ve dvou ho v pohodě TV načtou,ovšem v té u dcery které jsem ten disk koupil k vánocům ani tůk.Provedl jsem aktualizaci Fw televize na nejnovější ani poté nic nenačte.Jedná se o TV-Samsung UE32D5000PW.Zkoušel jsem jak FAT32 tak i NTFS.Asi ho vrátím a koupím jinou značku.Nebo někdo něco poradí?

Jarus
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra