![]() |
|
Zvuk TV SmíchovPřed 15ti minutama mi vypadl zvuk u TV Smíchov - na TV Samsung mi nejede, nefrčí ani na DVD recorderu Panasonic. Jede však na VU+ Ultimo. Neprovádějí zase změnu nastavení? vysílač Kleť - rozhledna 25. kanál. díky |
djbasslick
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 99 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovHodonín 46 kanál taky out Rv :laughing: RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Zvuk TV Smíchovto mas este dobre. my co mame skylink nam ani nenabehol . :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV Smíchovto je pokusne vysilani pro zvukotesne spoluobcany... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovV praglu funguje normálně a na skylinku musíte si ho zaplatit.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovOstrava 63k. na některých LCD BTV (LG, SAMSUNG) nejde. Na levných DVB-T SETOBOXech jede. |
Klimsa
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovHrál , najednou to nahlásilo služba nedostupná, pak to hned naskočilo a bez zvuku. zvuk mi jede jen na Panasonicu a set tob boxu. Jinak samsung - máme doma 3, ani jeden to nezvládá.. tak nevím, co je to.. |
djbasslick
![]() |
|
djbasslickkdyby místo toho vypadával zvuk v tejdnu od 14:00, na jednom rádiu...... :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV Smíchov2 Emil - náhdou se snažím tolik neřvat a tolik do toho nebušit:-) Jinak Šťastné a Veselé Vánoce Emile. Jak Ti jde MUX 4? KdyŹ je teplo, mám jiné příjmové podmínky než když je klendra. jsem na hranici příjmu. tobě jede zvuk u smíchova? jednou za rok pustím bednu na vánoční film a mám po srandě:-) Ještě, že mám od saxona to vučko, tam mi zvuk jede. |
djbasslick
![]() |
|
zvuk nejdetak to je vazne TV k smichu...prvni den a uz nejde zvuk:-))))))))))))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
EemilZdar, můžeš mi napsat na mail saxondvb zav email cz? Dík.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
BassPust si Pohodu. Teď dojeli Stouni, od 17:45 Van Halen a pak Led Zeppelin. A od pul dvanacte na Nove Svetaci, to bude asi letos poprvé, co si pustím Novu. :))) nejedes náhodou zítra do Dubneho?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zvuk TV Smíchovpohodu jsem naladil tátovi, koukali jsme na rammstein :-)) Do Dubného zítra nejedu, ale 26. máme v Tčku pařbu, na Výstavišti, zajdeš? dáme panáka |
djbasslick
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovAsi ne, 27 máme s JV hodně práce. Ať se daří DJ. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
jirkoten obraz u pohody je strasnej RvDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovPříšernej, ale dneska to vydržíme.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovCo ten zvuk? Slyšíte, jak to nyní v té balade od Bon Jovi v tichych pasazich zavírá nejakej gate? Hnus... ;POn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zvuk TV Smíchovtak já jsem na telce LG výpadek zvuku nezaznamenal, ale párkrát se mi stalo že to na chvilku vypadlo komplet a psalo že služba není k dispozici. Jinak já ten mux4 chytám docela v pohodě na tu bídu, že mám vlastní anténu utopenou na balkóně mezi paneláky. Vobě analogu by to bylo přes tolik duchů nesledovatelný. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovNa LG zvuk funguje, ale na JVC ne,chytám kleť i Benešov - Kozmice a ani jednom vysílači na JVC zvuk nejde. |
petr222
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovNahrávka, kterou jsem zkušebně pořídil kolem 15:15 vůbec neobsahuje zvukovou stopu. Je tam pouze video.Video ID : 224 (0xE0) Formát : MPEG Video Format_Version : Version 2 Format_Profile : Main@Main Format_Settings_BVOP/String : Ano Format_Settings_GOP : M=3, N=31 Duration/String : 45mn 33s Bit rate : 2 792 Kbps Šířka : 720pixely Výška : 576pixely Poměr stran : 16:9 Frame rate : 25,000 fps Standard : PAL ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bits ScanType/String : Interlaced ScanOrder/String : Top Field First Bits/(Pixel*Frame) : 0.269 StreamSize/String : 910 MiB (98%) Audio nikde |
Dolinak
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovJeště doplním K46 Znojmo Deblínek. |
Dolinak
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovU me vse ok.Zvuk na TV Smichov jede normalne na TV Samsung 32D 6570.I na STB Technisat a GI-ST870Xpeed ok.MUX4 prijimam z vysilace Teplice-vodarna 30.kanal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovTak ještě trošku změna:Momentálně live zvuk jede, ale v nahrávce z USB tuneru zvuk není. |
Dolinak
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovNa kanále 45 z Hradce Králové taky zvuk nejede na TV SAmsung a LG. Na settopboxu ale jede, protože tam jde přepnout nějaká norma, či co to je. |
maggi
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
Zvuk TV Smíchovtaky mám televizi lg a samsung a ani na jedné zvuk nejde, ale ještě mé lg rekordér a tam zvuk funguje |
matos1980
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Zvuk TV SmíchovMám tv LG led a Samsung LCD a na obou zvuk jde z Kletě. Zkusili jste někdo vymazat a znovu naladit, jestli není problém tam...? |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |