![]() |
|
golden media uni box 2Dobrý denScháním setingy na tento recíver kde bych sehnal předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: golden media uni box 2Mám jenom 23+ 1W -jinak tyto družice 5 minut práce... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
RE: golden media uni box 2Už jeto viřešeno už ho nepotřebuji ale děkuji i tak ale nastal problem když jsem si zasunul do recívru externí disk tak typadl signál u programu a není u žádne družice tak jsem skusil zapojit starý recíver ani na nšm nebyl signál nevíte co stím předem děkuji za odpověd. |
DjTommy
![]() |
|
RE: golden media uni box 2zkontroluj si zda nemáš uvolněný konekter na kábluzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: golden media uni box 2tak u volnění není ještě se podívám zda není u paraboly uvolněnej |
DjTommy
![]() |
|
RE: golden media uni box 2pardon uvolněný |
DjTommy
![]() |
|
RE: golden media uni box 2Gumibox obcas blbne....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
golden media uni box 2Vždy je nejlepší si udělat na jakýkoliv sat. přijímač svůj setink,jedině tak zajistíš bezproblémový chod přijímače.Ne vždy musí spolehlivě fungovat setink od někoho byť i ze stejné značky přijímače./viz firmw.ap/Používat setink z cizího satu je dobré max.pro otestování některých družic a z důvodu nedostatku času.I takové značky jako je Dreambox nemusí zajistit vždy bezproblémový chod satu pokud používáš cizí setink.Většinou je to o pohodlnosti uživatele,protože udělat si svůj setink není takový problém. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: golden media uni box 2No seting jsem nakonec nepotřeboval ted mne spíš zajmá co stím signálem jelikoš konektor uvolnění není jak u přámače tak ani u paraboly |
DjTommy
![]() |
|
RE: golden media uni box 2Keďže si už vyskúšal aj iný prijímač a predpokladám, že ani do antény nikto nenarazil , tak bude už len niekde prerušený koaxiál alebo porucha LNB. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
![]() |