![]() |
|
Hbb u Sony Bravia KDL-40CX525Zjistil jsem k mému překvapení že tato TV podporuje Hbb.Ale pouze u Čt sport HD přes DVB-T na kanále 46.Na stránkách ČT píšou, že se Hbb vysílá na všech čtyřech jejich programech v multiplexu 1.Mě funguje jen na tom jednom.Může někdo poradit,proč to nejde u všech? |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Hbb u Sony Bravia KDL-40CX525Mám stejnou tv a že podporuje hbb slyším od tebe poprvé můeš mi prosímtě napsat jak jsi k tomu došel nebo jak to funguje brouzdal jsem po netu a nic jsem nenašel dík sybir@seznam. cz |
sibir
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Hbb u Sony Bravia KDL-40CX525Já na to přišel taky náhodou když začal v Praze vysílat ČT sport HD.Po přepnutí na tento program se mi objevil nápis ,,čt menu,, červené tlačítko a po stisknutí se objevilo Hbb.Funguje mi to ale pouze u tohoto programu.Samosebou musíš mít TV napojenou na internet.Možná je to také součástí nového softwaru k této TV,který jsem nedávno stáhnul kvůli aplikaci Topfun. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Hbb u Sony Bravia KDL-40CX525Internet napojen mám i stažený soft jsem z opavy takže mux 4 s HD programy nechytám na ostatních muxech jsem to hbb neregistroval ale dík alespon vím do budoucna jak na to |
sibir
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
![]() |