![]() |
|
multimediální přehrávačahoj, v minulosti jsem koupil přehrávač a.c.ryan, byl jsem s ním spokojen a tak jsem přikoupil i k dalším televizím. dvd a filmy mám uloženy na NAS serveru, všechno funguje dobře. po čase jsem chtěl ještě jeden pro synovce, no zjistil jsem že se již tento typ nevyrábí, koupil jsem tedy přehrávač evolve, bohužel jsem z jeho funkce dost zklamán a nejraději bych ho vyhodil. a teď otázka pokud znáte a.c.ryan, poradili by jste mi podobný přehrávač? jedná se mi hlavně o funkčnost, nemusí mít žádnou extra výbavu. |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: multimediální přehrávačSkús Xtreamer, mám SideWinder3, mal som v rukách aj Prodigy a spokojnosť. Myslím že sú hodne podobné Ryan-ovi. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: multimediální přehrávačtakže máš na mysli toto: http://www.alza.cz/xtreamer-sw3-d293980.htm díkec za tip, mrknu na to R^ |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: multimediální přehrávačAno to je on, recenzia je aj na českom tvfreak-u... Bacha na SideWinder2 (SW2), ten bol problémový. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: multimediální přehrávačza ty prachy mas blueray prehravac s podobnou vybavouDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
XtreamerVelmi dobra volba, ktora s blueray prehravacom, nema nic spolocne. xtreamer.cz |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
![]() |