![]() |
|
Mimo téma - Internetové rádioDobrý den chtěl bych si pořídit FM rádio s možností přijmu internetových stanic. Například Internetové rádio dnt IP Diamon. Jaké doporučí někdo kdo jej má? Rád poslouchám stanice z internetu a nechce se mě pokaždé zapínat PC či notebook. Děkuji za rady a informace.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
zmodernizuj.Pořiď si proto tablet a nějaký stojánek (protože bývají mono)...v iOS je nejlepší appka tunein.com - umí i nahrávat, sleep, budík... A když to nebudeš poslouchat tak ti tam poběží barometr, fotorámeček a v nejhorším můžeš i zasurfovat... Dnes netřeba zapínat počítač kvůli takovým blbínám jako mail, surfování, tele anebo video-fonování přes skype apod. :-D Dokonce i klienty na E2 tam jsou, takže nemusíš ani zapínat televizi a sleduješ satelit live na tabletu :-D Notebook už zapínám jen když píšu nad 2 kB textu atp.. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádiops: pokud to má být nutně i FM, tak zkus nějakého androše se zabudovaným FM čipem, k iOS se musí dokupovat FM modul a to je imho nepraktické, jinak telefon s androidem by to měl umět a k tomu bluetooth A2DP repráček a je to :-D |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádiotunein.com ji i u android super aplikace |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioMám internetové rádio asi za 3500 korun,kde je asi 14000 stanic všemožných hudebních stylů,takže si každý vybere.Spolu s počítačem to mám propojené přes ethernet switch,takže počítač nezapínám,pouze rádio. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioMůj HD BOX 9105+ umí připojit některé internetové radiové stanice. Pak to pustit jenom přes zesilovač a je to.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
mimo temamam doma dve tyhle radia -- jsem moc spokojen IPdio mini Internetradio muzu jen doporucit.J. |
janjan
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioVsetky linuxove stb s enigmou to dokazu. Napriklad plugin Netcaster a do netcaster.conf si dopises akekolvek internetove radia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioKup si logitech squeezebox boom a bude klid, poslouchat int. rádio z tabletu je "nouzovka", zapínat box se zesilovačem je zase trochu "luxus", myslím, že zlatá střední cesta je ideální. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioJestli to chceš do bytu a kvalitu, tak do beden, a slušnej Av reciever a máš to universální. Jestli to chceš do sluchátek, - z mobilu a tabletu to bejvá trochu plechový. Kupovat další krám do baráku je podle mě úlet. Navíc v satelitu máš radií nepřeberný množství. No a na cstách - levněji vyjde normální FM, má to dneska každej mobil.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioHm, poslouchal jsi ted v poslední době fm? Je to hrůza, samá stupidní reklama, už to nemůžu ani poslouchat, jsem na ně alergický. Jiný rádio než internetový už nechci právě z tohoho důvodu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
Internetové rádioTaky jsem řešil poslech in.radia ale ne jako trandák ale něco do do sestavy s av reciever tak jsem pořídil multimediálni centrum Evole,kde je ShoutCast radio, snad 50000 stanic.Optickým kabelem propojeno s AV. |
santaj
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioJá ho mám rovnou na Onkyu, prakticky celosvětová síť, třídění kromě jinýho i podle zemí a krajů. Navíc to jde zeditovat přes DNLA po wifi síti a další blbosti. Stejně to ale ani moc neposlouchám, jednodušší je radio přes FM nebo Satelit. Optiku jsem vyhodil, mám to buď přes HDMI, nebo z telky zpátky proti proudu taky přes HDMI /ARC/I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioSencor Sir007Jako důchodce poslouchám přes wifi router strašně moc stanic. Přenosné - akumulátor vydrží i 12 - 15 hodin. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Mimo téma - Internetové rádioDíky všem za radu nebyl jhsem tu několik dní nestihl jsem poděkovat.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
![]() |