![]() |
|
Viasat NordicZdravim,moze mi niekto pomoct ohladom share?ide mi o Viasat-y na 4,8.Dakujem.mail:meskymatus@azet.sk |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
to meskydyt jsme si psali.... Garantuji Ti, ze Viasat v HDčku Ti nikdo jiný nenabídne :-) Hodně štěstí |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Viasat Nordicpreco kecas ? normalne idu v share - teda v dobrom share |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
to kmotrikano, v dobrem share.... jenže "vrtači kolena" si myslí, že sedmidolarové Zar*acum je jejich životní kauf a více peněz nedají :-)))) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Viasat Nordicza ozaj kvalitny share si clovek rad priplati. |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Viasat Nordichm, me to jde a neplatim nikomu nic, nekde asi delate chybu :) |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
drhansA podelil by ses o to? |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
JaroslavNic proti, ale jak se říká.... "voják se stará, voják má"... jinak mejl "grimovaj*gmail.com" |
hotovyrad
![]() |
|
pak si o share všichni pokecáte zde :Pak si o share v klidu pokecáte co komu jak jelo nebo nejelo o polední klid.hotovyrad tomu bude šéfovat. A neberte to na lehkou váhu. Není to legrace http://www.vscr.cz/plzen |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Viasat NordicTam se taky sdílí,ale po trubkach topení....... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Viasat NordicJa se klidne s Viasatem podelim, ale samozrejme jen za neco na vymenu, momentalne shanim pouze Digitalb HD, DMC do zalohy a BFBS. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
to patTen link nechápu... proč zrovna tento? Máš pocit, že by klientství share serverů bylo trestné? |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Viasat NordicSamozřejmě že to je trestné ale je mi to fuk jen upozornuju že zdánlivý klid a pohoda se může otočit ve starosti.Hlavně jak jsou tam platby a peníze. Ale to je jedno už jsem Ti několikrát psal že se s tím chlubíš jako by to byla modla a něco záslužného. Poradím Ti bud v klidu a koukej nevím proč na sebe upozornuješ. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
to patLžeš, trestné to není! Já na sebe upozorňuju? Víš, jaké je mé jmého? kde bydlím, čím se živím (opravdu, ne formálně)? Nevíš nic.... ani na mě nemáš pravý kontakt, ani nevíš jména Bílých koní,kteří jsou formálně majiteli SROček, kterýma vládnu.... Dávám si sakra bacha... to za prvé... za druhé.... To, že se zde píšou KEYS pro zahraniční platformy Ti jako správnému POKRYTCI nevadí, pritom narozdíl od klientů share serverů je ten, prolamuje EMU sám zloděj... Ale co se divím... jsi ukázkovým příkladem pokrytce kázajícího vodu, ale pijícím víno... ale budiž Ti k "dobru" že takových pokyreckých a falešných šmejdů je zde mnohem víc.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Viasat NordicNetaraj.Ani vrah nezabije preto lebo zabil aj niekto iny.Ani podvodnikom a zlodejom sa nestanes, lebo sa nim stal niekto iny.Bud mas chrbtovu kost alebo nemas. Ostatne je alibizmus.U teba je pozitivne ze si to aspon priznas...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Viasat NordicŽe se tady o takových ptákovinách bavíte,jede to," jede"tak v klidu koukejte a pište sem radší Skylink- seká se,už se neseká, atd. :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Že ty nevíšže je středa ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonek - volekŽe Ty rejpal starý se objevíš vždy jen na kecy,ale po odborné stránce jsi 0.Tam jsem Tě ještě neviděl diskutovat. R^ :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Viasat Nordicnerad se CPU kde jiní září! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Viasat Nordichery, ani teba ešte nikto nevidel odborne diskutovat |
ronyfun
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
Karta Viasat a inehttp://www.securitech.cz/karty/ |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@hošihotovyrad je opravdu člověk, který se prostě objevil a mele mele mele, ale vůbec ne k veci, připadá mi jako okopírované slovenské nádobí, kdykoliv ho čtu hotovyriad ha ha ha ha haje mi zle za toto forum ato mu říkají Radku...kamarádovi Fuj (skylink) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |