![]() |
|
wow 3D LNBtoto som musel!:www.all-for-sat.com/LNBs/Best-HQRF-101-Single-Straight-Feed-LNB-01dB-3D-HD-Ready::373.html 3D LNB - to je super! :O |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: wow 3D LNBTen popis je fakt cool - kapacita: Full HD / 3D / Digitální / Analogový... :)))DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 081 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: wow 3D LNBPřed dvěma lety jsem si z toho dělal srandu u HD LNB - a už je to tady :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: wow 3D LNBPre zainteresovaných (možno 5 percent) na smiech, pre nezainteresovaných (zbytok)"kľučový technický údaj". Hold marketink predajcov. Obchodníci vedia ako oblbnúť neznalých zákazníkov. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
Rakušané nezřídkasázejí na nevzdělanost obyvatel. O Temelínu také kážou bludy a jak to zabírá. Ajťáky si zvou do Rakouska z celého světa, nemají své. Představa o německy mluvících jako o echt technicích bere postupně za své...Dálnice ale stavějí (mnohem)rychleji než my a poslední barák v zapadlé dědině je upraven, jakoby byl na předměstí Vídně, nezaměstnanost poloviční vůči srovnání s Českem, atd... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 399 |
![]() |
|
Někdy i čárka dělá divy,např. "To je ale počasí blbý dědečku." nebo zcela jiný obsah "To je ale počasí blbý, dědečku". Slovo "Tauglichkeit" znamená v překladu "schopnost , způsobilost , vhodnost". Je to sice marketingová klička, ale určená právě pro neodborníky. Oni nepíšou, že je to vyvinuté pro 3D apod. Takže pro odborníka je to úsměvná informace, pro laika je možná důležitá. V návodech v Americe musí být např. uvedeno, že "do automatické pračky se nemají dávat psi". Takže bych se tolik neposmíval, je fakt že u Rakušanů i Němců mají vše hezky upravené, na rozdíl od mnoha místu nás. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
nejen divy!ona ta "čárka" vládne lidem!:laughing:a co se týče německého živlu měl jsem tu čest poznat , a jasně rozdíl tu je ale aniž bych vyhledával narazil jsem na bordel špínu chudobu zlodějnu tak jako u nás . Rovněž montáže sat jsou někde ubohé a být v našich podmínkách nepřežijí zimu !!! A to mluvím o west, ost je horší o to že je nabůl vybydlené! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
já suvůl a správně mělo být "napůl" |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: wow 3D LNBAz na to ,ze sami zapadnari konstatovali, ze niektorí dostali ako to volate v "Noriberku" za nieco opratku, co sa dnes bezne robi a miesto opratky dostavaju funkcie vo vedení firiem. Rv :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: wow 3D LNB3D ...no jsou to vynikajici micky na minigolf:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |