Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Pětka a zrušená Iveta Bartošová

Koho toto naštvalo, tak tady si může pošmáknout - Iveta v Lucerně LIVE !!! :-) http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/548634_519921658031602_287922143_n.jpg

pf09
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pětka a zrušená Iveta Bartošová

Nič v zlom, ale kvôli tomuto si zakladal toto vlákno? Na topky.sk by to malo väčší úspech :)))

telecirkus
Registrace: 12/2011

Ivetku Nedame!!

tanabe
Registrace: 7/2010

Je to reakce na "žhavou" AKTUALITU tady na Parabole. Dávat prostor "mediální hvězdě" na Parabole mi přišlo celkem úsměvné. Je to skoro jak prosím o refresh SkyLinku.

pf09

trosku zbytecne vlakno, navic jsem si poprskal displej :laughing:

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

pf09: Na Parabole to nejspíš oznámili jako změnu programu a ne kvůli Bartošové jako bulvární hvězdě :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Ivetka pochazi z naseho regionu (FpR) a nebyla to spatna soudruzka.Ne kazdy je schopen unest ten hnuj bulvaru a pijavice ruznych impresariu,ktere musi zivit.Z toho kola se bohuzel obvykle odchazi do Bohnic , Holcovic nebo Pelhrimova.

hdpe
Registrace: 11/2007

zapomněl jsi na Kroměříž :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

A vítězem se stává

Antoš R^ :)))

pf09

Jsem zlomen....

Na tomto kulturním klenotu jsem postavil své Vánoce.... Program na SKY Arts HD je slabá náhrážka :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

duo Rychtář a Bartošová

,jasní adepti na blázinec...Ten plánovaný koncert jsem si ani neuměl představit, že by se někdy konal. Divím se, že stanice TV5, do toho vůbec šla :))) Rv

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Chcem s5 svoje denné sérum Ivety B.! :)))

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Tak tato zpráva mi úplně zkazila cele vánoce i silvestra. Jestli nebude ten konec světa, tak toto je malá náhrada!

miraxy
Registrace: 1/2006

:laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Ivetka je debiil, na kterem se plno lidí jen přiživuje. Takovej Kočandrle je hotovej sup mrchožrout. TV Pětka by měla v zájmu populace co nejdřív zaniknout. K čemu tyhle blbosti vznikají?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Pětky a vzrušená Bartošová

je titulek z Blesku

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

ty voloďo, též jsem se poprskál smíchy, je mílé že tu na parabole je trochu více hůmoru než-lio onehdá... :laughing: :laughing:

zori
Registrace: 6/2006

no tak to je šok viz info v blesku, koncert ZRUŠEN, to je na mašli :ogre: nebo na přistání mimozemštanů, Iveta by se měla odpíchnout od doplnování v Tescu a ne hned na koncert,ale to je jedno... :bomb: :bomb: :bomb:

zori
Registrace: 6/2006

hotovy rad

woe....zas ma chyti žlčnik...prestan :laughing: :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

smutná postava našeho popu

je mi jí líto , bývala krásná ,pěkně zpívala ale nikdy nebyla chytrá . tv pětka šla po ní moc tvrdě - ty živé telefonáty ,to muselo být všem jasné jak to dopadne ,snad alespon tv pět to pomohlo k medialní známosti

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h
Registrace: 1/2006

Hezká byla, když byla mladá. Z tehdejších popíkařek nebyla špatná, ale když jí Štaidl "vyměnil", tak šla pomalu do prrdele. Dneska se na ní všichni jen přiživují, tedy na její hloupostí a neštěstím. Dalo by se říci "dobře jí tak", ale ona ja tak hloupá, že to ani nejde.
Zbytek toho, co v hlavě měla, jí odplavil chlast a prášky.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra