![]() |
|
Sylink linkaDovolat se na jejich zákaznické číslo je nemožné.4x jsem si vyslech keci o poplatku a pak se hovor ukončil.Jak teda si má zákazník něco vyřídit když ani tato služba nefunguje. |
Fandax
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 157 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Sylink linkaa čo je to ta linka vôbec :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: JupiLinka=autobusova linka,zeleznicna linka, letecka linka a podobne. :laughing: R^ |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaskajlinka :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaNový týden,nové téma.Aby to staré nezarostlo mechem.Vše jde vyřídit přes webDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Sylink linkajak píše Antoš, přes webový dotazník, zcela bez problémů..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaVolej ráno v 7, nebo na fejsbůku.Kamarádovi tam pomohli. |
Velos
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
všude jindev normálních zemích by se to nemohlo stát , myšleno přístup této zlodějské bandy k zákazníkům, kteří si své povinnosti plně splnili. Jen tady jak píše Antoš s Tondache-em, musí hledat zákazník webové dotazníky, náhodu, kdy operátor má náladu a vezme do pazoury telefonní aparát, nebo dokonce dostane po několika dnech odpověď na nějaký elektronický dotaz. Jen tak dál a servisní poplatek dál platit , aby si bezpracně Glisník a jeho banda mastila kapsu. Nechápu, když je server Parabola.cz v tak těsném kontaktu a jedná s touto bandou o reklamních inzerátech na jejich webu, nebo dělají s bílím koněm rozhovor, že otázku neplnění si povinností vyplývajících se zavedením serv.poplatku, nebo smyslu tohoto poplatku, či stanovisko co si o tom všem tady uživatelé myslí není nikde publikováno a veřejně prezentováno... ;P Rv(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
ttttani cez fb ani cez web neodpovedaju..ignoracia je lepsie slovoskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaS tou jejich náladou na odpověď to bude nejspíše pravda. Psal jsem dotaz přes jejich formulář v září, poté urgenci přes e-mail po 14ti dnech, kde jsem navíc uvedl číslo zaevidovaného dotazu přes formulář 1434xx-080912 = "Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Na zodpovězení dotazu pracujeme." a ... . Dodnes žádná odpověď. Rv :fuming:Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaCelý skyylinkk je jeden velky podfuk a ofajč. Najprv hlavný náčelník vyhlási že bezplatná ponuka je preto bezplatná lebo sa za ňu neplatí. Potom zavedú servisný poplatok, ktorý slúži na pokrytie servisných a zákaznickych služieb, ale aj napriektomu je podľa nich základná ponuka bezplatná. Napriek zavedeneniu servisných poplatkov je ich servis na grcanie. To im je asi lúto zamestnať o pár ľudí viac, aby služby fungovali tak ako majú.Celý servisný poplatok je o tom, aby sa kupujúcemu čo najrýchlejšie vrátila investícia a ľudí a ich požiadavky máju v... Rv Rv |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
Sylink linkaNo.. normálně bych se do této diskuze nepřipojoval, ale v pátek jsem platební kartou platil balík MULTI za 290,- a do dnešního dne není aktivní. Psal jsem přes formulář na webu v pátek, a bez odezvy. Na linku jsem nedovolal taky. Tak jsem ted zkusil napsat ještě jednou. Osobně chápu, že se při placení může něco po*rat, ale pokud Skylink argumentuje zavedením SERPO pro zkvalitnění služeb a komunikace probíhá jen jednosměrně, tak pak už tedy nevim... Čert vem SERPO a 290,-, ale jde jen o princip... |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaKomunikace s nimi je často katastrofální. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
to marco37Jedna věc je, že v normálních zemích se určitě i ti telefonující chovají normálně a druhá, že si tak nějak pořád nedovedu představit, na co se tam ti telefonující vlastně chtějí ptát? Mě by to docela upřímně zajímalo, CO (něco) si třeba chtěl vyřídit zrovna Fandax? Já ještě nikdy takovou potřebu neměl, abych tam volal a mám čtyři jejich karty a už dlouho! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE:Sylink linkačo toto za bazmek linku? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaTondach, až budeš mít na starost těch karet třeba 180, tak bych Tě chtěl vidět. Čtyři karty, co to je ..... |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Sylink linka@posix, předpokládám, že "není aktivní" máš na mysli ve správě služeb. Protože pokud tam balík máš, je problém někde jinde. Platba kartou je přece okamžitá, opravdu ti ho v kontrole karty neukazuje?Mimo takovýchto nahodilých chyb a přeregistrace majitele(která ale nikdy nespěchá) lze vše vyřešit u prodejce. Bohužel tam nejspíš volá každý kvůli jakékoliv jednoduché prkotině. PR kecy typu "posílili jsme, přesto nápor nestíháme" mohou vydávat každý den, nic to ale nevyřeší. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaJá myslel, že je to tady web o vf technice. A ono ne, ono je to tady lampárna. Jinak si totiž neumím vysvětlit, proč se tady trpí pořád stejné nesmyslné nářky jedné skupiny zákazníků. 2 398 000 zákazníků je spokojených, nebo si problém s příjmem řeší přes svého prodejce, nebo montéra, který pokud má zájem, má možnosti problémy řešit. A zbytek píše na parabolu. Ale proč? Co si představujete, že se po vašich nářcích stane? Myslíte, že Skylink neví, že mají přetížené call centrum? Co kdyby jste psali místo toho třeba na ten jejich facebook. Když se vám pokazí Škodofka, taky voláte do Mladé Boleslavi? Kdo to má tady pořád číst :))) |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
tři!!! dny z5to samé téma !! :O a pořád to samé-koho zajímá to že se tam někdo nedovolá?? :lookaround:Já se tam když potřebují dovolán do 10ti min. Admine-to začíná jako s refrešema. :)) Hoď to někam jinam, mě toto téma jako první či druhé nezajímá a věřím že dost lidí taky. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaco to tady blábolíš nendez, ten facebook je také k ničemu. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Sylink linkaJá s tebou souhlasím, na Skylink jsem nevolal snad ještě nikdy a na CS link jednou kvůli ukradené kartě cca před půl rokem a taky okolo 15ti minut i s vyřízením. Jinak pár prkotin (např. nefunkční bonus) - vyřízeno mailem do několika dnů.Jeden můj tip je, že velké procento mailů se jen hází do koše, protože jsou "nečitelné", nepochopitelné tudíž "nehlasovatelné" ;) Vždyť se stačí občas kounknout na některé dotazy v tématech paraboly.cz.. Další velké procento se neumí ani vyžblebtnout. Popsat svůj problém je pro ně nadlidský výkon.. No a pak to třeba zkusí i tady.. :lookaround: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
nendeztak to nečti a je to.Kam lidé mají psát když Skylinkem určené zákaznické centrum nefunguje. Problémy se mohly předvídat u takových služeb jako nabízí Skylink a co je pro jednoho jednoduchý problém, pro druhého to může být bezvýchodná situace (starší lidé co nemají net a pod.). Přestavme si že by např. O2 přestalo provozovat zákaznickou linku, jistě někoho to potěší (třeba nendez), ale jiní raději přelezou ke konkurenci. Dokud tu ty problémy budou, pořád se to tu bude psát, řešit a myslím si že oprávněně. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaAsi byl vzat SL prilis velky balik (odborne tez mozno oznacit jako "suma sr*acek")- fuze platforem,servisni sro,prechod kodovaciho systemu , SERPO...Nekolikrat tady bylo zminovano,ze zakaznik s podporou prodejcu/montazniku (ne vsak typu levne kupit ,draho prodat a ztratit se ,jak para nad hrncem:)),to ma jiste ulehcene.Samozrejme v pripade ostatnich to muze a jak vidno i je problem. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Sylink linka@hdpe, dnes si na jedné prodejně stěžoval zákazník na drahou Skylink kartu, prý je na netu už za tolik a tolik. Pan majitel mu vysvětlil, že takovou nemá ani nákupku a že na ni bude mít tři roky záruku a bude s ním řešit jakýkoliv problém, který by v budoucnu mohl nastat a zda si ji koupí, je pouze na něm. Nekoupil. Proto kdo chce kam, kopni ho tam. Nic na tom není, je svoboda a každý má možnost volby.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Ten zákazník už nevěřil vlastně nikomu ani slovo. A divíš se?Prodejci karet jsem nadiktoval číslo karty jednoho zákazníka (tento případ jsem tu podrobněji už popsal) a ten mi po dvou dnech zdělil, že s kartou se nedá nic dělat, protože je snad spárovaná nebo co a Skyliku jsem posílal dotaz přes všechny možné kontakty co tu byly uvedeny a dosud ticho. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Sylink linkaNo ale to už přece dávno víme k čemu slouží spárovaná karta.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |