Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Zdvojování programů v rastru u DIGI TV

Ahojte, stává se mě, že mi můj humaxII napíše, že byl přidán nový program. Jenže nový program není, jen se většina programů zdvojí. Jsou tam např. 2x NOVA na pozici 3, přičemž jedna nefunguje. Pomůže jen tovární nastavení a nové proskenování transpondérů. Včera se mě ale stalo, že humax nenašel minimálně polovinu programů. Je jich jen cca 35, nepomáhá ani ruční skenování. Nevíte kde je problém?

algec
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zdvojování programů v rastru u DIGI TV

Problém je že máš DIGI.

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Tak si zadej tovární nastavení-Factory Reset,a začni reinstalaci-znovusprovoznění.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

No to jsem právě udělal a nenašlo to všechny programy. Teď už dokonce vypadl i Fanda, prej že je kódován. Tak nevím.

algec

To Farell: Mám digi od 2006, doposud bylo všechno v pořádku. Na rozdíl od Skylinku a podobných, kde je nutné 2 x týdně přelaďovat. Za 260 na dvě televize je to únosné a pro děti žádný další poskytovatel nemá tolik programů.

algec

Zdar,co mas za verzi hardware?Ja mam stribrnaka HUMIKU
"NEO REV 1.0",verze zavadece F 2.22,datum 19 may 2012.Jak pravili v dobrem vojakovi Čonkinovi,je potreba,aby si i pristroj ,jako clovek trochu odpocinul:).Tak ho nechej chvili spocnout ,minimalne 6 minut a 37 sec.Pak mu zapni napajeni a bude zase slapat (nebo umre):).

hdpe
Registrace: 11/2007

algec

Preladuje se cca. 4x do roka a + ladím nové programy které naopak u DIGI jenom ubývají a taky to mám na 2x TV za cenu jedné...ale mně jde o HD které DIGI nemá žádné a Freesat má málo... :lookaround: :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell

Nevadí, však na 37crt to ma dobre ni? Navíc s třešničkou digisportu a ke druhé televizi dokonce mono. Kua dyť mu to furt nezáviďte. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

No to mu teda nezávidím na CRT luxus a na LCD PDP panelu otřes mel sem možnost videt.

Farell

Dej automati. laděný , třeba 2x ( pokaždý to může najít x různý počet kanálů ) a co bude chybět tak to dodělej ručním dodáním . Samo by se ti to taky doladilo , ale může to trvat i 1-2 dny až přijdou nový zápisy . Pak to dej do oblíbených , aby se ti to nestratilo a koukáš . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Pánové děkuji za odpovědi. Ještě jednou jsem dal tovární nastavení a jde to. Jen mě mrzí tady na tomto fóru ty posměšky. Nepotřebuju vidět cghlup na bradavici nějaké ježibaby vzdálené 30 m od kamery. I na slušném LCD se na to dívat dá, ať už si říka kdo chce co chce. Apropo na Digisport se nedívám, fotbal je mě u zadele. Televizi máme spíš jako určitou kulisu a pro zprávy. A na Kalouska mě Digi stačí. Nepotřebuju ho vidět v HD. Ale ještě jednou díky.

algec

To není o vidění chlupů na bradavici, ale o naprosto nepoužitelném šrotu, který Digi vydává za přijímač a ze kterého leze něco, na co se dá stěží dívat na CRT TV, natož na LCD TV.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Digi na LCD je pěkná mazanice ;P , fujtajbl :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

tak to je mi lito

tvoji slusne LCD ze ji krmis takovym odpadem

tanabe
Registrace: 7/2010

to mam taky když přijdu z hospody :laughing:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

@algec: To že Ti nenaladí všetko, môže podľa mňa znamenať že je zle nastavená parabola. Môžeš napísať akú máš kvalitu na niektorých staniciach?

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS

LuboTS
Prosím někdy se stává , že při pravidelný automatický kontrole a doladování programů kterou DIGI provádí myslím každý den se přitom nahraje někdy jen část programů nechtěně . Není to častý jev , ale jednou za 100 let ano .

standa111
Registrace: 11/2009

Jednou

za 100 let?Velmi optimistické tvrzení. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra