![]() |
|
Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverAhoj,obracim se na zkusenejsi. Hledam krabicku dvb-s2, ktera zastoupi i multimedialni centrum. Parametry: LAN 1Gbit (kvuli nekomprimovanemu 1080p) Uměla přehrát video (divx, mkv, ..), hudbu z centrálního disku (NAS) Uměla nahrávat na centrální disk (NAS) Podporovala DLNA. Nemusí mít aplikace typu youtube, apod. Nevyužívám. S cenou samozrejme, co nejnizsi. :-) Díky za každou radu, či nápad. |
graver
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
co si koupíš,až tady bude do zítra vychváleno deset značek? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Arívu:8) R^ :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverPak alespon budu vedet od ceho se odrazit. |
graver
![]() |
|
tonkumožná se to zítra dozvíme,jak jsi odhadoval výsledek |
pierrepetr
![]() |
|
no na odrazje arívka nejlepší,ale hóóódně odrazit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverTak já to radši ještě upřesním.Jde mi především o přehrávání z NASu. (Zyxel) Podmínka je zvladnouti nekomprimovane 1080p i ze site. Prehravani divx, xvid, zmena velikosti titulku. Nahravani jak do site, tak i na externi HDD. Nejlepe kdyz bude STB i s DVB-T. Nutností je podpora sdílení karty přes síť. |
graver
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverGbit sit ma asi jen novy vu+Ale neni duvod proc by stream 1080p potreboval gb sit. Spis zalezi na procesoru jak sitovku dokaze vyuzit. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverAriva dokaze nahravat na NAS a ma DLNA? To je teda parada! Kde takovou arivu sezenu? |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiver@Drhans ale ta Ariva to byla ironie to´jsi nepochopil ?Jinač pro tazatele.V uvahu pro Tebe připadá když ubereš z nároku(ono ti ani jiného nezbude protože nic jiného není) jen linux s dobrou podporou. Takže jen dreambox nebo vu+ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receivergolden media hypercube... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
re....ještě se neprodává nebo ty víš, kde jej koupit?:O Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverporid si nejaky HTPC, krom toho ze k tomu pripojis i tuner s podporou APSK, tak na tom budes moct delat vsecko jako na beznem PC. pokud si spocitas kolik stoji linux prijimac s gigovou sitovkou, tak zjistis , ze to je trochu mimo.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverXtrend et9500/6500? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
re....Když už jsme u toho - poraďte i mě:HD-BOX FS-9105+ nebo SKYTEC HD NERINE ? dík :bigeyes: Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverTaky by mě zajímalo. jestli je něco, co má 1Gb lanGigabit LANI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverO HTPC jsem premyslel, ale je tam vyssi spotreba elektriny. |
graver
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverto si musis sam nejak prebrat. budto tedka koupis za strasnou palku defakto technologicky zastaralej krap (absence H265, APSK) nebo koupis neco vic modularniho ci usetris z naroku.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverPožaduješ rozumně nesplnitelné. Kup si pořádný Linux DVB-S2 přijímač a k tomu pořádné MMC, nevymýšlej hybrid. To snad v budoucnu až se Dreambox vytasí s Goliath. A s tím 1gbit LAN a *nekomprimovaným* 1080p ze síte jsi mě dojal :))) |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverA navíc ty požadavky: HW div né s vodotryskem za co nejnižší cenu, cardshare nutností (nejsi ochotný platit předplatné), fóbie ze spotřeby elektřiny (ditto).Takže doporučuji prioritně podniknout kroky ke zlepšení finanční situace a teprve potom řešit postradatelný luxus. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Hledám vhodný dvb-s2, multimedia receiverNěkolikrát byl na různých forech podobný dotaz-sat.přijímač a multimediální přijímač. Odpověď byla většinou, kup si sat. a multicentrum vzlášť. Nic proti tomu, měl jsem několik multimediálních přehrávačů-(Asus,UmaxEGreat,Xtreamer,Evolve Blade),všechny mají mnoho funkcí, které já nevyužiju, ale vadilo mě na nich to, než se proklikám přes menu k filmům, tak to nějakou dobu trvá, pak, pokud nedokoukám film, tak lze sice pokračovat, od skončené pozice, ale ne vždy, vzláště po vypnutí. Taky přetáčení, např. reklam bylo zdlouhavé, měli posun je max.32x. Jsem ale maximálně spokoje s přístrojem ClarkeTech ET 9100, plně(mě)nahradí multicentrum, hlavně je dobrý to přetáčení v nahrávce tlačítky 3-6-9 a tím pádem posuv o 15-60-300sec.. Je to rychlé a obraz i zvuk naskočí ihned, ne jako Vantage, kde se zpožďoval zvuk asi o 3". I na prohlížení fotek má plugin. V různých recenzích se málokdy uvádí uživatelský komfort. Měl jsem krátce třeba Media link Black Panther a tam bylo přetáčení myslím jen 4x, pokud to nešlo nastavit v menu jinak, jako třeba v HD boxech.Tam mám nastav. 1min. zbytek dotočím. Je fakt, že nemám NAS, jen int. a ext. disky. Jsou multicentra dražší-DuneHD, Popcourn,ale jak uvádím výše v jejich popisech mě chybí ten komfort obsluhy. Nejlíp je se podívat na uživatelské recenze, např. k Popcournu Hour A300-I když má 1Gbps síťovku dosahuje při kopírování jen 100Mbps.Nebo DuneHD Smart D1- dost se zahřívá pomalé kopírování po síti občasné problémy s hledáním SMB serveru Hold žádný přijímač není dokonalý a každý by chtěl mnoho funkcí za málo pěněz. |
dedafelix
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
gravertak co kupuješ? |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |