![]() |
|
Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)Hezký večer, dámy a pánové, moc bych vás poprosil o radu. Již několik let vlastním kartu Skylink (TaT), na které jsem přijímal balík Multi. Jelikož nemám moc čas, někdy před půlrokem jsem to přestal platit, respektive nějak to nechal doběhnout a kartu už pár měsíců nepoužil. Teď jsem si koupil novou televizi, našel trochu více času a chtěl bych se ke Skylinku vrátit. Bohužel CryptoWorks končí a já nevím, jaké zvolit řešení.Mám starší přijímač Opticum HD TS 9600, je mi líto jej vyhazovat a kupovat si nový. Nicméně nevím, jestli lze jej nějak naprogramovat, aby mi v něm fungovaly karty Irdeto. Dále mám také stařičký CI Modul Zeta Cam Blu. Lze naprogramovat přístroj nebo modul, abych mohl používat nové karty Skylink? Nebo si musím koupit jiný přístroj či modul? Díky moc za případné rady. Igor |
Igis001
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)ta 9600 je snad nejhorší z Opticum ale neboj pojede jak s ICE tak s IRty máš možnost zaplatit serpo a pojedeš se starou kartou ještě min rok možná i dva nebo koupit kartu výměna . a nebo novou u které do konce roku máš výhodu dva roky neplatit serpo a navíc téměř tři měsíce placené nabídky. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)jo a zetaCAM je asi k ničemu ale dá se střelit na severu za cca 4kila |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)díky za rady. já si tu kartu za 600 klidně koupím, mě šlo jen o to, jestli to bude fungovat v mém přístroji. takže nemusím tedy nic přeprogramovávat? a jestli tomu dobře rozumím, ZetaCam je mi dnes úplně na nic. nechápu proč jsem to železo před lety kupoval, v životě jsem to nepoužil:-( |
Igis001
![]() |
|
asi máš kolemdobré obchodníkypokud jsi ten modul nepotřeboval tak zasuň výměnu a koukej! jinak se ozvi ! R^ |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)to jo, já jsem to kupoval s cílem, že do toho budu dávat různé typy karet (kdysi jsem měl ruské NTV ve Viacess), ale nějak na to ani nedošlo. takže kartu můžu dat i do modulu? asi ti budu muset napsat. každopádně díky mocI. |
Igis001
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)s tím modulem pozastav , jde o to co je tam za sw ?a musí se nastavit patřičný CAS a zbytečně to zdržuje při přepínání a nic tím nezískáš ! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)teď mě napadla ještě jedná věc. naším jsem nechal stařičký Humax CRCI 5500, můžu něco udělat se ZetaCamem a dat ho s kartou Skylink do humaxe? Modul by se zbytečně neválel a rodiče by měly funkční Skylink.I. |
Igis001
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)V tom Optikumu 9600 karta Irdeto Ice funguje bez problémů. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxDíky za uklidnění. Takže Opticum + Irdeto ICE, teď ještě něco vymyslet s tím HumaxemI. |
Igis001
![]() |
|
co jsi dalza toho bluezetacam ? že ti nedá spát ?já myslím že výměna v humíku pojede ale možná mne někdo opraví, potom by to ten modul s vhodnou náplní asi vyřešil !? :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink Výměna (Opticum vs Zeta Cam)Tak tak, hlavně že Opticum prý tu kartu zvládne. Se ZetaCamem se pak tady asi ozvu na fóru, třeba mi to někdo za rozumnou cenu rozchodí. Nicméně zatím budu mít jen jednu kartu Skylink, takže to nechvátá. Humax slouží pro příjem volných ruských a ukrajinských stanic ze čtyř družic, na nic jiného na tom naši nekoukají:) |
Igis001
![]() |
|
![]() |