![]() |
|
Stránka CS-linkFunguje Vám stránka CS-link pre pre predajcov?Však je to tam nekompletné.Potrebujem robiť výmeny CS-link kariet a nie je kde.Viac dní som tam nebol,tak nemám šajnu od kedy je to takto.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkNejde, toto je důsledkem prolomení. Zablokován komplet přístup! :-/Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkNJ a čo včul?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkTo nyní asi neví IT Cs, proto komplet lock :lookaround:Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkregistrace karet vymena na cslinku ide :8) |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
sonjaAto je zpráva dne jak vyšitá přes všechny chutovky sat.platforem made in CZ |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkSlužba dočasne nedostupná-čítať ešte viem.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkNo mohli to tam ve slušnosti napsat. Tak jen zákazník co neví proč bude zbytečně vyvolávat na jejich infolinku. Škoda mluvit...V podstatě neví co mají hasit dřív. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
CS LINK/WEBOVÉ STRÁNKYZdravím,Webové stránky a zákaznická zóna služby CS LINK je již v pořádku a funguje! (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-link""Pod palbou útoků jsme už cca 2 měsíce"," popisuje situaci webu parabola.cz předseda představenstva společnosti M77 Group Jaromír Glisník. ""Bezpečnostní opatření průběžně měníme. Stojí to spoustu peněz a kapacit"," dodává.pro Skylink: vím,že to není(tedy doufám!!)Váš nápad,ale ptali jste se M77 jestli jim ten obrovský podvod za bílého dne stál za to??!! ps: útoky budou a bude to stát více ,nežli vyberete na serpoplatcích slušných občanů,kteří Vám dali důveru a zakoupili si váš produkt! Rv Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Pod palbou jsou 2 měsíce, ale...na problému začali pracovat až teď. Nebo nám zase lžou?Skoro mi ti hackerští Jánošící začínají připadat sympatičtí. Daleko razantnější by ovšem bylo, kdyby mi vynulovali pětikorunu kreditu, co tam mám. :-) Jsem pro svobodu slova.
|
P.C:
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Stránka CS-linkNo nevím,ale chybí mi tam správa zákazníka :) asi už nikdo s cslinkem nepočítá.... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
![]() |