![]() |
|
Odklad serpaPokud si zaplatím nějaký balíček tak by se mi mělo automaticky prodloužit serpo o dobu platby balíčku,dal jsem na měsic Flexi 7(v akci),včera jsem si zaplatil na 2 měsíce Film europe a v přehledu aktivních služeb zjistil následujícíICZ-FilmEurope na 02Mes DIGITAL programy , Film Europe Channel ICZ_FLEXI7 na 01Mes (AKCE) Discovery, Eurosport 2, Film+, MGM, National Geographic Channel, Nova Sport, Sport 1 takže dle mého názoru se odklad serpa na akční balíky nevztahuje Rv ;P Rv jinak serpo mám platné zatím rok od reg.. karty to prodloužení se navýší až po vypršení balíčku?? Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Odklad serpaMám stejnou zkušenost. Na maily ale neodpovídají, majlant provolat nehodlám. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
tady čtu ve zprávičkáchže ode dneška jsou programy pokrývané Serpem v EMU, tak neplaš :)) |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
@ lkfreakO tom vím ale to je černota(bůh ví jak dlouho to pojede) já zmiňuji poctivé platiče,všude píšou jakmile si zaplatíš nějaký balík o tu dobu se posuno serpo,ale že to neplatí na akční ceny o tom se ti (nevhodné slovo)i nikde nezmíní Rv :fuming: RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
RE: Odklad serpaTvůj názor bohužel postrádá logiku. Proč by se ti měla zobrazovat doba účinnosti servisního poplatku v době kdy máš zaplacen balík, tutíž platit nemusíš a datum se ti posouvá? Až nebudeš mít žádný balík zaplacen, tak se ti zobrazí správné datum účinnosti servisního poplatku. Do té doby ti datum, které se stejně každý den mění v závislosti na zaplaceném balíku, k ničemu není. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
@nendezTo chápu,ale u film europe mám digital pr+film a u flexi(akce) mám jen flexi bez digitalu chápeš??Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
to jackinoTakže máš na jedné kartě dva souběžně běžící balíky a u jednoho máš digital? A co se ti nezdá? Chtěl by jsi tam mít dva balíky digital, nebo pro jistotu tři? Nebo by jsi chtěl, aby se ti na jedné kartě pokud si objednáš dva balíky prodlužoval odklad servisního poplatku o dvojnásobnou dobu? Nebo ti nerozumím. Prostě to funguje: platím balík=neplatím servisní poplatek. Není to přece tak složité. |
nendez
![]() |
|
RE-jackinoCo je na tom odkladu divného.Dokud máš předplacený nějaký balíček,i ten nejlevnější(Film+)tak SERPO neplatíš.To se vztahuje jen na základ Digital(staré ozn.Grátis). |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Odklad serpanendez: Datum se nemění každý den, ale posouvá se o celou délku předplatného. Takže by to Skylink klidně mohl na webu dopracovat. Tolik práce to jistě nebude.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
to TechnikJasně, ale vysvětli mi k čemu to bude dobré. To se tam mám chodit dívat jak se mi mění datum? Když platím, tak vím že se o to starat nemusím a až přestanu platit tak to uvidím. Navíc, když to bude aktuální, tak mi v předstihu pošle Skylink dopis se složenkou a infem o nutnosti provedení úhrady. R^ |
nendez
![]() |
|
RE: Odklad serpa"všude píšou jakmile si zaplatíš nějaký balík o tu dobu se posune serpo"....a kde "všude" to píšou? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Tondachskylink-prakticke informace-servisni poplatek5. Mám předplacený balíček placené televize. Jsem osvobozený od placení SP? Po dobu placení placené televize je SP již započítaný do ceny balíčku. Není tedy nutné jej platit zvlášť. 6. Co se stane, pokud zaplatím SP a poté si předplatím placenou televizi? Období placení SP se posouvá o dobu, po kterou budete platit balíček placené televize. :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
spatneskylink-Nejčastější otázky-servisni poplatek:8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Odklad serpa6. Co se stane, pokud zaplatím SP a poté si předplatím placenou televizi?Období placení SP se posouvá o dobu, po kterou budete platit balíček placené televize. No a kdy se to projeví u karty ve správě uživatele ? To je určitě to, co jackina zajímá. |
bretah
![]() |
|
RE: Odklad serpaNechcem zakladat nove vlakno ale: Zakaznik zaplatil serpo v septembri za rok na staru kartu. Potom sa ale o mesiac rozhodol ze si kartu v oktobri vymeni. Teoreticky sa mu malo pripocitat rok za vymenu ale na webe mu napisalo len rok od oktobra kedy menil. |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Odklad serpaJá stále nechápu o co jde. Když se bude blížit datum účinnosti servisního poplatku, tak Skylink pošle upozornění, složenku a samozřejmě nabídku pay tv. Co může být jednodušší??? A kdy se mu to projeví na kartě? Samozřejmě až přestane mít zaplacený pay tv balík. |
nendez
![]() |
|
RE: Odklad serpa1.9.2012 sis zaplatil serpo na jeden rok, takže ve správě karet máš, že poplatek zaplacen do 1.9.2013. 5. 10. 2012 sis koupil flexi na 2 měsíce, takže Skylink by na té kartě měl zohlednit koupi balíčku a posunout datum serpa na 1.11.2013. To se ale neděje a v tom jejich bordelu tipuju, že na koci srpna 2013 budou otravovat se zaplacením serpa. |
bretah
![]() |
|
Odklad serpamam taku istu skusenost ako villar, na karte crw000028..zaplateny serpo do 26.11.2013 ,14.12.2012 urobena vymena -system ukazuje zaplateny serpo do 14.12.2013, kde sa stratil rok,super system |
pawielko
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
![]() |