Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ztracená karta SKYLINK Irdeto

ztratila se karta ,nová- výměna.Dá se udělat nějaká kopie nebo jak to řešit?Kupovat novou se mi nechce...

Piller
Registrace: 8/2003
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ztracená karta SKYLINK Irdeto

Asi si jedině "platit" NEXT.....jo za blbost se platí,takže koupě nové tě nemine.....myslíš,že bude za tebe operátor "doplácet"...? :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

ne ne je to jinak.Koupil jsem ji rodičům, po tom co obdrželi dopis,že stará karta na Cryptoworks už nebude dále podporována..to bylo v 6/2011.No a protože neměli ještě HD přijímač,tak v rámci úspor kartu někam založili,až prý budou mít ten nový přístroj,No a nový jsem dnes dovezl,ale kartu už nenašli...

Piller

Kartu tedy nemáš....tak co vlastně "řešíš"....to by mohl říct 1.000.000 lidí.Zkus napsat na Skylink....a uvidíš nebo "neuvidíš". R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

Třeba půjde zaregistrovat karta výměna ještě jednou. Zkoušel to někdo někdy už?

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

J8 mám i to čílso karty,ještě když jsem jim ji registroval.Převrátili jsme celý barák a karta není.Asi celou tu slohu vyhodili se starýma časopisama...

Piller

Nevím stále co řešíš.To jsi ji objednal u Skylinku a ještě neregistroval..?Tvoje informace by měli být podrobnější hned v Tématu!!Zkus kontaktovat Skylink(nebo prodejce),pokud ti prodají další výměnu a dovolí ti ji registrovat,tak proč ne.Není lepší koupit kartu Novou..?Tedy pokuď se chceš dívat.... R^

Kamil_k4

Co řeším?Ztrátu karty a její případné nahrazení tak abych to nemusel znovu platit.Kartu jsem zaregistroval,ale nikdy nebyla vložena do přístroje.Hezky ji zase zabalili a schovali.A je v pr...takže co s tím?Kopie? Lze udělat?ptám se proto,že s tím nemám zkušenosti a na Skylinku tě vezmou na řadu za pul hodiny.Tak za to co protelefonuju, bych měl kartu novou...

Piller

Nic proti tobě,ale stále nechápu jak by sis to představoval,aby to fungoval ve spojení se Skylinkem......Myslíš,že kdyby si vzpomnělo 1.000 lidí,že kartu někde založili a chtěli by za "mírný" poplatek kartu novou.....dovedeš si představit,že by Skylink nedělal nic jiného,než vystavoval "kopie"......možná ti nabídnou "kopii" za 600,- ale spíše ne.Počkám,zda se k tomu vyjádří někdo "další".Ve světě podnikání to funguje trošku "jinak"....nepleť si to s mobilním operátorem,smlouvou na dva roky a měsíčním paušálem......

Kamil_k4

To ti jako celou tu dobu (od 06/2011) hrála stará karta i po registraci výměny?

Harnadek
Registrace: 6/2009

@Piller

zkusil bych To písemně vyhádat...pokud nebyla použita. Nevím jak to mají systémově ošetřeno, ale určitě to lze prokázat. Pokud by to nešlo, zkusil bych je navnadit, že si třeba na 3měsíce něco předplatím ať ji dají grátis.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

A jak by to asi dokázal,že mu nepřišli zápisy na "kartu"...? Rv

Kamil_k4

To Kamil: já si nic nepletu.Operátor si lehce ověří,že ta karta nikdy v přístroji nebyla-pokud bude vůle- a tudíž mu žádná ztráta nebo podvod na jehož možnost narážíš-nevznikne.Kdyby ji měli pul roku v reciveru a pak nahlásili ztrátu,je to o něčem jiném.Takhle prokazatelně nefungovala.
To Harnadek:nikoli, to není moje karta,svou kartu mám v perfektním pořádku.Je to karta,kterou si koupil otec a v rámci úspor ji nepoužitou založil.A ta stará fungovala do minulého týdne,ano.

Piller

A jak by to asi přesně mělo vypadat to ověření....myslíš,že tvůj satelit něco vysílal...?Nedá se to ověřit zda ses na tu kartu koukal či nikoliv.....bohužel.Hlavní je fakt zda tu kartu vlastníš či nikoliv. R^
Právě,že operátor "neví" zda to není právě výmysl.....
Nechápu jak jsi na ni zaregistroval výměnu a stará karta "jela".To byla za blockerem..?

Kamil_k4

Kamil: já si myslím,že nemáš pravdu.Pokud by totiž ta karta byla vložena do přijímače,tak by automaticky stará karta CW byla do 1 měsíce zablokována.A jelikož nebyla zablokována-protože fungovala do minulého týdne od 06/2011 -tak je lehce prokazatelné, že není dosud funkční a nikdy nebyla.Dá se pochopit že někdo něco ztratí?Zejména starý člověk?

Piller

Ale psal jsi...:
"Kartu jsem zaregistroval,ale nikdy nebyla vložena do přístroje.".... tak jak ti mohla stará tak dlouho hrát?,to je rok a půl.

Harnadek

S tím prokázáním jsi na omylu,zřejmě nevíš jak to funguje :D

Harnadek

nemusi za blocker beha dokud nevyprsi zapisy-- aspon u me to tak je uz pul roku :8)

uai1

Hardanek: registrace přes web Skylinku a aktivace karty je přece něco zcela jiného.Nebo se pletu?Jakmile vložíš novou kartu do reciveru= aktivace,stará karta do měsíce přestane fungovat.Možná i dřív,hned po vložení nové karty.To nevím...

Piller

Urcite sa da zistit, ze karta nebola pouzita. Len pochybujem, ze novu daju uplne zadarmo, nejaky poplatok vypytaju. Staci napisat mail, urcite odpovedia, len to nebude hned...asi lepsie ako cakat na telefone....

HornetF18
Registrace: 10/2011

to Piller

Stále mi uniká fakt,jak Skylink "zjistí",žes ji "zasunul" do přijímače či nikoliv.Po registraci jsou vyslány automaticky mazací zápisy.......Zpětná vazba žádná neexistuje!!

Vezmu to z jiné stránky.Příklad: mám kartu a "jako",že ji někde založím.....zavolám na Skylink a co oni...?Kup si novou....
Nebo myslíš,že by mi ji dali třeba za 1Kč.Beru ať mi ji tedy pošlou......starou šoupnu za blocker a aspoň chvíli se budu dívat!Šílené co....? :laughing:

Kamil_k4

da se to zjistit jedine kdyz ji najdes a ukazes ze na ni nejsou zapisy jinak ne :8)

uai1

Ale Skylink nemá zpětnou odezvu na to,že na kartu byly zapsány zápisy.... to by muset sat. přijímač vysílat data zpět a to určitě nedělá...

Harnadek

uai na to kápnul....až ji najdeš,tak ji pošli na Skylink,ať se podívají,že tam nejsou zápisy......Zpětná vazba prostě neexistuje.V satelitním signálu vysílá provider spoustu informací a záleží na přijímači jak se k těmto informacím "postaví".Žádná zpětná vazba do Skylinku nejde!!A kudy taky......

Kamil_k4

uz jsem videl nekolik gitalek na ktery neprisly mazaci zapisy a ani nove-- jen na nektere chodi zapisy ale pouze placene nabidky kazdy mesic :8)

uai1

Kamil: Po registraci jsou vyslány automaticky mazací zápisy??? Ale kam jsou zasílány,když je stará karta v reciveru a nová v kredenci.To je nějaký divný,ne? fungovala a funguje ještě dneska.Zpětná vazba žádná existuje i když reciver jistě nic nevysílá-to je jako kdybys řekl,že neexistuje kontrola tvé karty!!!
Končím diskuzi,zde se již nic nevého nedozvím.I tak díky za rady a názory.Až to nějak dopadne,poreferuju jak jsem dopadl.

Piller
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra