Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ferguson Ariva HD combo

ahojte mam taky troska problem... uz som u toho asi 3 hod.. a nemam sancu to spravit ... mal som staru kartu skylink a vymenil som za novu ... ale problem je v tom ze mne nejdu kanaly tie zakladne na karte ... docital som sa ze mne treba nejaky novy PATCH, lenze ja neviem o jaky patch ide vie mi nikto poradit bol by som vdacni za kazdu informaciu.. alebo nejaky software .. proste neviem odkial to mam stiahnut uz ma az hlava boly stoho ... dakujem vopred ... to je moj primac http://satelitne-prijimace.heureka.sk/ferguson-ariva-combo-hd/recenze/

mato3217
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson Ariva HD combo

Mám jej také, ale momentálně jej nepoužívám, zkusil bych poslední soft, který je ke stažení třeba tady.
http://laki.dvhk.pl/?page_id=1275
Poslední patch je release 8, ale pochybuju, že bude někde ke stažení, je to více jak dva roky.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Jakou tam máš kartu??já mám ice a vše šlape OK R^ mám tam fw V20B1* (A 202),jinak ke stažení jsou všechny zde i návode přečti si pořádně ten txt soubor u toho fw který tam chceš dát :)
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/32509-Settingy-pro-sat-prijimace-Ferguson-Ariva

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jackino

Tys dostal do tohoto Comba soft pro Arivy??? Já myslím, že asi nee!

tkan

ty tady

zakládáš vlákna , jak na běžícím pásu. Ten odkaz od "jackino" je aktuální na prostudování, tak to udělej. Já mám podezření, že ani nevíš, co tam máš za firmware a zda si nepleteš i kartu výměna za ICE a nebo čisté Irdeto, jak píšeš v druhém svém vlákně.To je docela rozdíl. Prostuduj, ten odkaz na tvfreak.cz a najdeš tam i downloady firmware a následné recenze k nim a pro tvůj přijímač. Pokud si nebudeš opravdu už vědět rady požádej tam losos-e o pomoc. Pak stáhni jeho uplod firmware i setting, budou tam i jistě jak u kvality v jeho případě bývá i aktualní keys ... R^

PS" nahrával jsi už něco sám do té Arivy, nebo jedeš od doby koupě po dobu výměna na základní prodejní nastavení a verzi FW??? Pokud si myslím, že ano, tak k tomu nastudování použij ještě další forum a to ab-forum.info/, budeš mít o zábavu postaráno R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Pánové tato Ariva Combo je starý model a nemá nic společného s dnešními Arivami, které jsou očíslovány, bacha na to.

tkan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra