![]() |
|
naháněči freesatahoj, pravidelně jednou týdně mi volají prodejci z freesat s nabídkou jejich televize. uz jsem je při posledních třech hovorech žádal ať nevolají že nemám zájem a nikdy mít nebudu. minulý týden mi chlapec slíbil že to skutečně jde, udělat u mého čísla poznámku že už bylo voláno a znovu nevolat. dnes jsem měl opět hovor z freesat, maník šel na to oklikou, prý jestli je doma žena, řekl jsem že ne a než jsem ho stačil poslat do p..... tak zavěsil. když jsem volal zpátky 2x to zazvonilo a potom se ozvala hláška že číslo neexistuje. volal jsem i na freesat ale slečna mi řekla že s tím v podstatě nemůže nic dělat. máte nějaké zkušenosti s těmito hovory? dá se něco dělat aby už nevolali, kromě zrušení pevné linky?díky za rozumné názory a rady ;) |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatJá jim řekl, že chci pouze HD programy, ale za stejnou cenu, co mi nabízejí SD a už mi nezavolali.A jsou to opravdu lidé z FreeSat? Na těch jejich parabolách je nějaká webovka, ale nepamatuji si na název. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: naháněči freesatVypít flašku rumu bez metanolu nebo se zhounout. ;) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatTak mu řekni ať ti zavolá až budou mít v nabídce anglickou ligu a budeš mít na dlouhou dobu klid. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatA teď si představte to tóčo, když se dovolají k Joscerovým..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535Tak toto si zabil :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatŽivě to vidím ! :O :fuming: :bomb:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatTo u nás sú takto dotieraví dealeri Magio satu, ale tí nevyvolávajú, ale chodia z domu do domu ako jehovisti. A dokonca sú aj dvaja :))) |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: naháněči freesat:) :) :) No synci,kdyz volaji,tak volaji.Mi napriklad nijak moc nevolali a poslali mi primo slozenku za sluzby 1 rok MEDIUM+TWIN+HBO MAX PACK...na 8 501,- Kc :).Na tom,by nebylo nic divneho,kdybych nezadal o sluzbu=nevlastnil smlouvu na MEDIUM+TWIN:).Aby zasejc SKYLINK v tom nebyl sam...Uz se tesim na dobu,kdy burziani z LUXEMBURGU budou zametat ulice a pracujici je budou pritom kopat do p*dele:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatSaxon: no vždy se představí celým jménem a potom řekne firmy freesat. samozřejmě že jsou to nějací externisté, ale pracují pro ně, tak by měla mít freesat za ně nějakou zodpovědnost když je platí. nicméně jsem jsem jim vždy řekl že nemám zájem, tak jsem doufal že dají pokoj.koax: psal jsem rozumné názory :O no jako vtípek celkem dobrý :-/ |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
tomikjoscerovým.... :))) :))) :))) nemožem sa prestat smát :))) :))) :))) to si zabil :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatRE1" - Tomik535 " :))) R^RE2" - ten nadpis jsem původně špatně přečetl, četl jsem ho následovně: honiči freesat, už jsem myslel, že je to specialní vlákno pro místního Fera :laughing: R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatjo to jsem taky nepochopil od té doby co si předplácím freesat tak mi volají tak 10x do měsíce :)))Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatTomik535Tak to je nejmíň za 100 bodou...!!!! :laughing: :laughing: R^ R^ :laughing: :laughing: |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: naháněči freesatNo ja som tiez ...ťululu,ci ako to Joscer pisal? Ale pokial je na plantazi, tak by ste nemuseli.... :-/ |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
potulni prodejci UpcTomik535 vtipnejsi vyhrává a tohle kolo jsi vyhrál ty cha cha chaMé se snažili vlézt az do bytu. Volavali každý týden ale ted je už měsíc pokoj. Cvala bohu! Jen by mne zajímalo odkud mají Můj telefon? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
naháňači freesatneviem ako v Čechách ale mne v živote nikto z freesatu nevolal,ani vtedy keď by som to aj potreboval (napríklad že mi končí viazanosť) |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
fatterfatter se máš ze ti nevolaji a nebo nemáš telefon! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
nahanaci..zmluva vo freesate bez udania telefonu sa neda. Ja som dokonca nadiktoval moje naozajstne cislo. |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
![]() |