Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ZÁKAZNICKÉ CENTRUM SKYLINK

Ahoj, máte prosím taky takovou zkušenost jako já, se ZÁKAZNICKÝM CENTREM SKYLINK? Telefonicky se dovoláte na spojovatelku (automat) a pak vás po vybrání příslušné problematiky nechají vyzvánět aniž by to někdo zvedl. V lepším případě vám pustí ODRHOVAČKU O POPLATCÍCH, KTEROU POUŠTĚJÍ VE SMYČCE STÁLE DOKOLA. Mám takto protelefonováno desítky minut BEZ DOVOLÁNÍ SE!!! Je jedno, jestli voláte dopoledne či odpoledne ...prostě ignorace. Když pošlete mail, nikdo se vám neozve. Nejmenovaná firma, prodávající produkty Skylinku mne dnes informovala, že takto nasr...ch zákazníků Skylinku jsou stovky a chodí si jim stěžovat.
Vážený pane Glisníku, takhle jste myslel, když jste zaprodal belgické firmě monopol????
V mém případě potřebuji jen aktualizovat heslo, při čemž funkce "zapomenuté heslo" v mém případě nefunguje.
Chci si objednat službu, kterou mi Skylink odmítá svou ignorací poskytnout.
Na závěr jen podotýkám, že svou stížnost v tomto duchu dnes zasílám na ČTÚ.
Přeji všem krásné prožitky s monopolu Skylink a jeho úžasného zákaznického centra.

Saard
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

Jéje....

takové téma tu už dlouho (5 dnů) nebylo :-))))))

hotovyrad
Registrace: 3/2011

volej zadara

hop :))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: ZÁKAZNICKÉ CENTRUM SKYLINK

dnes asi 40min , pani porád říka děkujeme , že nám voláte :)

Dukan
Registrace: 11/2009

PL Bohnice

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@Saard

Ak chces nieco urobit pre svoje zdravie, tak sa hlavne nerozculuj nad Srotlinkom, daj si otocit parabolu, Srotlinkovu kartu trebars pouzi v aute na skrabanie okien :laughing: :laughing: Po otoceni paraboly zavolaj na inu linku a tam ti to zdvihnu do 5 sekund a objednaj si kartu, kde ta aktivacia bude stat 5 eur a este dostanes vianocny darcek v podobe HBO na 3 mesiace zadarmo...no nekup to ;) :laughing:

dodiak
Registrace: 7/2011

Ne Bohunice ale oni ůčtují hovor i když se nedovoláš Rv ,za 5 roků co mám cs/sky link jsem jim nevolal ani jednou ;P a doufám že to tak zůstane i nadále!!!! :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

a kde by mali ludia pisat o vynikajucom skylinku ked nie tu kde p. Glisnik sedi stale. Ja mam ten isty problem mam kartu a nemozem nic s nou lebo cakam na email uz mesiac a nic, a na zakaznickej linke som som dostal putave reklamy vyborneho skylinku, len ta ich vybornost mne nepomoze ked mam tmu lebo nevedia urobit poriadok s kartami, tu vas pytaju aby ste preregistrovali vymenu, ale ked mate problem to urobit neviem kde su vtedy????Ja sa len cudujem ze sa to uz nejako nezacalo riesit to o**bavanie ludi.....neviem ako vy ale ja nevidim nikde taketo nadavania na platformy ako tu, vyskytnu sa vsade nejake problemy ale toto je vrchol...

easy
Registrace: 8/2006

skylink stoji za Rv
hlavne ze sa glisnik ohana ze zaviedli serpo kvoli zlepseniu servisu a obsluhy...hahahháháháháháhháháhá... Rv Rv Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Bohužel,je to tvrdá realita která trvá již půl roku.
A hlavně tu desetiminutovou smičku na téma :fuming:"výpalné":fuming: než hovor odstřihnou už múžou dát do prde..
Kdo nezaplatil dříve už jistě platit nebude.

Old Master
Registrace: 1/2005

Re:Zák. centrum Skylink.

Dukane- nie si sám čo nadávaš na zákaznicke centrum skylinku,ja som to tiež zažil na vlastnej koži pred rokom. Potom som to vybavil vpredajni sat. Chvála bohu od vtedy mám pokoj.

kakajan
Registrace: 5/2009

Serte na ně. Jsou i jiné možnosti.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

easy

A proč nejdeš se svým problémem za prodejcem/montážníkem, když na tebe na zákaznickém servisu kašlou? Vždyť prodejce/motnážník si také ukrojil svůj díl z toho, co jsi za kartu či přístroj dal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Z uvedených reakcí je zřejmé, že 29,-Kč/měsíc za serpo nedostačuje na posílení call centra. Pokud budete trvat nadále na nadstandardních službách, jako je například hovor se zaměstnancem Skylinku, budete muset připlatit! Vidím to tak na 49,-Kč/měs. od příštího roku. Až to co píšu proběhne, pak už se zdraží pouze jednou, protože se jim sníží provize za zavolání. Co by ste za těch cca 60 mega/měs. chtěli?
Já vím, šlo to i zadax... a daleko lépe!!!

migr
Registrace: 7/2007

RE=joscer

proč pořád píšeš takové k.r.a.v.i.n.y, to má jít i třeba do fabriky, kde se tiskly i ty karty, jako, že tiskařská firma si také kousek peněz odškrábla, tak bude pořád někam chodit a prosit se? Já tvrdím, že pokud někdo zavede poplatek na zkvalitňování (prý) služeb, tak si služby představuji jinak Takhle se chová jen banda zlodějů. Pokud tomu tak není, ať si Glisník napíše o mé "nacionále" a já se budu proti nařčení, že jsou zloději klidně soudit... Taky bych mohl napsat, že za moje i Vaše peníze je tady na hlavní straně webu Parabola.cz za nakradené peníze reklam SkyLinku až moc požehnaně, bliká to tady jak v blázinci a nikomu to nevadí, že hlavním reklamním partnerem tohoto webu je zlodějská firma. Pokud to tak není, tak jako zlodějská tedy k zákazníkům přistupuje ;P R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

navrhujem vsetci piste do emailu p. Glisnikovi..nech vidi aka vladne spokojnost so sluzbami.....mozete tu zverejnit jeho pracovny email?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

migr

A co by získali tím, že se 49,- Kč měsíčně, tedy ročně 588,- Kč, budou dražší než konkurence?

joscer

joscer ?

Co ty jsi vlastně zač ?
Nějaký propagátor SKY linku , nebo agent , nebo tam jen uklízíš a chceš se zalíbit vedení ?

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

marco37

A on ten, co tu kartičku vyrobil (tisknul) je poslední v linii, po které se karta k zákazníkovi dostala?

joscer

@pat

Platí to, co mám pod čarou.

joscer

@Joscer

To je sice hezký to co máš pod čarou ale chováš se a kopeš tak okatě až divně za Sky link jako když tam děláš od 6.00 do 14.00 v udržbě a podle počtu oslavných příspěvků na parabole máš premie..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

To chce klid.
Já nemám důvod nadávat na Skylink. Nevím jaké je to na zákaznické lince nebo na e-mailu neb to nepotřebuji. Ani já, ani mí klienti z řad příbuzných a známých.
Vlastně jsem potřeboval e-mail dvakrát. Jednou (už to je nějaký čas) to bylo, když jsem chtěl ukončit Multi a převést zbytek do kreditu, abych si mohl koupit novou kartu a pak na ní objednat MultiHD. A podruhé, když jsem chtěl 600 kaček v kreditu za kartu Výměna použít na prodloužení platnosti karty Next. V obou případech mi bylo vyhověno během dvou dnů.
Udělám ti stenou nabídku jako tulenovi. Pokud prokážeš, že jsem zaměstnán u Skylinku (třeba i jen jako údržbář) nebo beru prémie za příspěvky na parabole, máš u mě 100 tisíc Eur.

joscer

@pat dodatek

Mohl by třeba ukázat na nějaký můj konrétní příspěvek, který spadá do kategorie "oslavných"?
Ale opravdu konkrétně, nepiš třeba "je jich většina" nebo "každý druhý" a pod.

joscer

RE=joscer

no to by mě také zajímalo, vždy když někdo a to (většinou oprávněně) začne nadávat na tu zlodějskou bandu, ty a ještě jeden(nestojí za psaní) se okamžitě zastáváte, ne logicky, ale demagogicky této podivínské holandské smečky s velícím bílím koněm úřadujícím v Česku. To už není jen o tom být zajímavý, ale pokud za to nedostáváš peníze, nebo nejsi přímo od Glisníka, tak je to duševní porucha. :))) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

joscer, nepiš nesmysly. Jak o sobě, tak o Fujlinku. Veškerá korespondence se minula účinkem . Opovědi po dlohé době, nebo vůbec, a nebo že jsem třetí osoba.. Telefony také hrůza. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Tych 100 tisic daj na charitu aj ked sa ti o nich ani nesniva :)))
--------------------------------------------------------------
Kdo uvádí, že joscer nepracuje pro Skylink či není jeho agentem je ťululum. Aneb 100 krát opakovana lež je pořád lež.

Hasic11
Registrace: 11/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra