![]() |
|
Ariva HD combo 200ahojte mam taky problem ... stara karta skylink je vymenena za novu ale aj tak mi nejdu markiza, jojka, joj plus... ale vsetko ostatne ide preco je to tak nahodov mi netreba stiahnut nejaky patch alebo co mam robit poradte mi ak niekto vie .. velmy pekne dakujem niesom v tom nejaky znalec...ak mate nejaku prilohu na stiahnutie alebo nieco take v com mi to pojde tak vopred dakujem.... |
mato3217
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
Téma: Ariva HD combo 200mas zaplateny servisny poplatok?mas zap vyp bloker? |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Ariva HD combo 200vsetko je zaplatene este som to aj kontroloval ... |
mato3217
![]() |
|
RE: Ariva HD combo 200Máš to správně naladěné? Kartou to asi nebude, když to nešlo ani na staré kartě.. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Ariva HD combo 200Gummi arabicum ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
co tam mášnahraný za firmware, dále setting jsi si dělal sám, nebo jsi to nacpal od někoho? Používáš motor, nebo DiSEqC. To Ti dělá od začátku koupě tohoto přijímače, šlo Ti to někdy všechno, nebo až problémy po "akci" výměna? , kartu máš Irteto, nebo ICE??? Tady nejsme v EZO TV, aby jsme luštili z vody, nebo věštecké koule...Dej odpověď ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Oživ kartu v jiném ověřeném přijímačia pak teprve kartu používej v Arivě. Bude chodit bez závad. Oživení nové karty (nových stanic) Ariva prostě neumí. To je zatím moje osobní, naprosto amatérská, zkušenost.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
RE: Ariva HD combo 200setting som robil sam ...pouzivam ten DiSEqC... nerobi ono my to zacalo az po vymene karty za novu kartu ... karta je Irteto fest ti diki ze mi pomozes .... |
mato3217
![]() |
|
![]() |