![]() |
|
CS-L Vymena S NextZdravim, tiez mi volala pani ohladne Trade and Technology CS-Link karte co mam, ze Vymena na ICE Skylink na Mych 7 (Flexi 7) na 5+1 (alebo 10+2) mesiacov a kartu za 600Kc usetrim.ALE ja som kartu Vymena medzitym kupil- este neregistroval. Dalej Ak by som si to aj aktivoval, chcel by som k nej hned Next kartu - co kopiruje obsah prvej. Tete na calle som sa aj pytal ze "poslite mi hned aj Next-ku v cene a sme dohodnuty!" ale teta velmi nechapala ze co vlastne chcem!? :razz: Uz pri prvom telefonate (z troch) so mnou zistila ze to nebude easy, ale teraz uz vyzera ze dostanem makove a len mi pojde nic a stratim prasule dane do TaT.. Otazka myslite ze plast Vymeny sa da pouzit ako Next , alebo systemovo to musi byt plast poslany SL dobierkou? (ano poslal som mail SL ohladne toho, ja sa pytam ci mate niekto Next funkcnu z toho co ste mali v supliku??) Dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: CS-L Vymena S NextKartu Next doma neuděláš :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
![]() |