![]() |
|
optibox zebraAhoj, chcel som kupiť k tomuto prijimaču HDD - WD My Passport Essential 500GB 2.5" ale už nie je v ponuke..Čím ho nahradiť, poradíte alebo je to jedno? |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: optibox zebranedávno jsem se také ptal ohledně externího disku k mému HD-Box-u, a dostal jsem velmi dobré reference tady od kluků na firmu Western Digital. Tak jsem do toho šel a jsem velmi spokojen s tímto: Western Digital My Book Essential 3.0 2TBRECENZE: http://pevne-disky.heureka.cz/western-digital-my-book-essential-3-0-2tb-wdbacw0020hbk-eesn/recenze/ ************************ Má externí napájení a jede super, nyní budu přikupovat ještě jeden 3TB, vřele doporučuji ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: optibox zebraĎakujem. Maj sa. |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: optibox zebraJa sem si k Zebre kupil Verbatim 500GB USB 2.0,a max. spokojenost. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: optibox zebraHlavne aby vo vnutri bol kulaty..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
jozef84pro jozef84Taky mám zájem o nějaký HDD k satelitu Zebra , kdyby bylo třeba někdy něco natočit 3x za rok u syna a zároven , aby šel i na počítač co mám doma o.s. XP profesionál . Na tenhle jsem už koukal dávno Verbatim 500GB USB 2.0 , ale má Rozhraní: jak 2.0 tak i 3.0 , 1.1 . http://www.alza.cz/verbatim-2-5-store-n-go-usb-hdd-500gb-cerny-d240654.htm#recenze Říkáš spokojenost ? Koupím zapnu a nahrávám ? Jinak tomu moc nerozumím , aby jsem si něco jako SW dodělával na HDD , ABY TO VŮBEC ŠLO . atd. USB 2.0 stíhá napájet a co přenosová rychlost ta by mi zajímala nejvíc ? Prosím napiš více informací o něm . Prosím jaký máš na ZEBŘE POSLEDNÍ SW ?|Nekouše se ti při rychlém přepnutí programů ? napiš mi zavody@seznam.cz |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
No nechcibýt něký škarehlíd,ale s tímto přísrtojem bych žádné zázraky neočekával |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@amater3389Já používám k Zebře Verbatim 500GB USB 2.0 s vlastním napájením.připojíš disk do USB v přijímači,ten ti nabídne zformátování HDD,naformátuješ a můžeš nahrávat.Na úpravy nahrávek v PC zapomen,přijímač schválně naformátuje HDD systémem který počítač ;nevidí" takže nahrávky v počítači upravovat nemůžeš.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: optibox zebraProsím já nemyslím úpravy nahrávek , ale mít na HDD na dva účeli1. mít svoje věci z počítače třeba fotky + plno růzdných věcí na HDD a přehrávat je jen v počítači 2. pak zase HDD někdy podle potřeby připopjit na SATELIT Zebra , nebo k TV s vestavěným sat. atd. nahrát třeba cokoliv , spot, dokument atd. když nebudu doma a zase přehrávat to jen v tom co jsem z toho nahrával a hned vymazat . 3 a pak třeba odpojím HDD od satelitu a připojím zase k počítači , protože třeba budu potřebovat nahrát něco na něj zase z počítače. Zkrátka používat ho na počítači i na satelitu Zebra , ale přehrávání zase jen tam kde to nahraji ( max třeba fotky nahrát z počítače na Prosím bude to takhle fungovat ? Nebo budu muset mít na počítač jeden HDD a na Zebru druhý HDD . Já mám stolní počítač ze kterého píši doma 4 roky a mám tam pevný dísk 160 GB a zaplněn zatím po 4 letech na necelých 70 GB . |
amater3389
![]() |
|
RE: optibox zebraAmater ten hdd by muse mat dve rozne oblasti. Ak ti to nic nehovorí potom bude lepsie mat disk len pre zebru.Alebo potom investuj do linuxu a cez siet mozes prezerat aj ...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
investuj do linuxutak to nemusím linux abych 3x za rok něco zdokumentoval ze satelitu a TV vidím jen o víkedu - není čas . .Tak to mi bude stačit co mám doma zlatá VHS a na počítač flesh disk . Není to ale kvůli penězům o ty nejde , ale nechut k nahrávání filmů . Takových mám dost i originálek už 20 let na VHS a přitom nikdy nevyděl jinak děkuji |
amater3389
![]() |
|
![]() |