![]() |
|
dva sat prijimače na jeden motorahoj mohol by mi nikto poradit ako ako dostanem signal z jedneho konvertora pozor je to na disec motor do dvoch prijimačoch jeden je dreamsky 7500s a druhy dreamsky nxp256HD aby som mal v obydvoch lnb vsupoch signal |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motorPřes loop nebo Twin LNB a druhý svod. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
to ferkoSignál ano, ale ovládat motor budeš moci jen jedním příjimačem, tohle řešení není moc dobré.... Kup si Torroidal 90 a dej dvouvýstupové LNB, proti kvalitnímu motoru to o moc dráž nevyjde a s komfortem jsi zcela jinde |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
na takovévěci jsi měl myslet, než jsi si kvůli tomu Tvému G-share koupil druhý Dreamsky...Přijímač tedy nic moc a ohledně Tvé otázky Ti to napsal Radek dobře. Já jedu také s jedním přijímačem pouze na motor a s druhým na pevné dvě paraboly 1W a 23,5E s přepínačem DiSEqC 2/1 vnitřní ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motorCez loop čiže druhý sat. konektor na prvom prijímači zapojíš druhý prijímač a fachčíš. Overené. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
to KarnerAle ten motor neovládáš, takže funkce na nic! |
hotovyrad
![]() |
|
KarnerAle treba k tomu ešte dodať, že len rovnaká polarizácia ide. Keď na prvom prijímači je nastavený na nejakom kanáli na V tak na druhom idú len programy s V polarizáciou a H tak isto.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motorTo je každého věc jak si to vyřeší,radíte tady všichni nějak dobře, ale jestli do toho chci malinké drobné investovat tak jsem to vyřešil takto,je to bez problému a maká to jako vítr.a./ dva motory dvě paraboly /105 a 90/ b./ dva nezávislé přívody k sat. přijímačům c./ dva nezávislé přijímače DRAMBOX HD jeden originál,jeden klon d./ dvě telky LCD nad sebou na zdi a výsledek je na světě Můžeš koukat třeba na Fotbal v HD PL - Sky ITALY na 13E v sobotu a zároveň na SKY DEUTCH v HD na 19E na bundesligu,a nebo i oba zápasy v PL angl. Kombinace jsou pak různé 36E RUSKO,a třeba 1W C+Nordic atd.atd. nebo i TV CABO na Hispasatu v HD PL Když chceš a máš nato,máš vše co si přeješ R^ R^ R^ :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
to heryPokud jede na share, je nejlepsi reseni Torroidal s rozsahem 5W-28E plus maximálně pokud bude chtít, tak nezávislý offset na 36E.... Ve své podstate u Share staci jen 13-19-23-28, jede tam drtiva vetsina satelitniho obsahu... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motorV tom máš určitě pravdu,ale jsou i situace že se rád kouknu na HD programy na Hispasatu na TV CABO, a nebo krásný obraz v HDpři fotbalu na Rusáky.Tak , že radší nezávisle dva motory. A nesmím zapomenout na drahou polovičku tá má v obyváku LCD a HDBOX 9105 na UPC,nic jiného ona nechce,tudíž ještě zvlášť parabolu pro ní,aby mi nepřekážela, :8) :))) stejně u toho vždy chrápe a když jdu spát tak ji musím budit. :laughing: R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motortak dam ešte jednu parabolu na hotbirt 13e a bude klid |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
to heryProto je idealní reseni T90 s dvouvystupovymi LNB. Mam to tak, jeden Dream v Obyvaku, druhy v loznici.... Motor je doba kamenna.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradProč??Já jsem s ním absolutně spokojený,mám 2 motory,actuátor+ usals(řízení)actuátor mám od osumdesátých let(a stále funkční),na druhém jsem měnil motor,odešla elektronika.Nový 1300Kc a běžím dál(je to choulostivější než actuátory.)Rozsah mám 53E--30W(měl jsem 75E---45W,tato možnost je stále!!) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
@heryako píšeš.... R^ :)PS:doba kamenná je ta tam.... R^ :laughing: PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: dva sat prijimače na jeden motoroi., s motorom je dobrý výber v podstate na celý "orbit"/ hlavne na sledovanie športu...keď ma niekto zakrytý výhlad, potom Toroid,....,film sledujem len H.O....PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
U dvou přij. a jednoho motoru jsou další problémy,oba jsou nastaveny na rozdíl mezi družicemi. První přijímač vypneš v poloze na 19E, druhý jsi vypnul na 1W. Prvnímu dáš po opětném zapnutí povel na 13E posune se o 6 stupňů, nicméně parabola byla na 1W, nová poloha tedy bude 5E a nikoliv 13E. Může se to stát. V požadovaném propojení bys musel mít stanovenou shodnou družici pro vypnutí obou přijímačů!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
![]() |