Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Re: zápisy

Osobně si myslím, že 90 procent uživatelů má doma šrot, přestože má Skylink ready. Slavné irdeto karty jsou nefunkční napříč celým spektrem značkových přijímačů, i těch ready. Jak mi může nějakej chytrollín zde tvrdit, že mám šrot, když karta nenaběhne za celou noc po výpadku programů, přestože je denodeně v provozu a naopak po provedení refreše v tom samém přijímači naběhne během pár sekund.Kdo za to může? Programátor?

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Re: zápisy

ja by som sa skylinku chcel spytat ako vyriesili aktualizaciu skylink ready cam modulov ...tato sluzba upgrade bezala na starom tp ktory odpojili pred rokom..OTA ale nepreviedli na iny tp takze ich ready moduly sa nedaju updatovat. tento stav trva snad takmer rok..neslychane!

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

jo chlape, zajdi za glisnikem a pokladej ty otazky jemu. ty si mu prece zaplatil za tu slavnou irdeto karticku a za ty slavny ready-srot-link produkty s mizernou podporou.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@Pepa 3

nepruď, buď rád že to tak je. Nejsou lidi a bude jich čím dál hůř.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Re:Morous

Tvůj příspěvek má skutečně úroveň.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

stezuj si treba na obchodni inspekci ze platis za neco co nefunguje a neprud

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

tulen

Proč by měl Skylink zajišťovat aktualizaci přes OTA, když certifikace platí k danému datu pro k tomtu účelu dodanému zařízení (tedy i CAM) včetně právě aktuálně nahranému softu?
Skylink NENESE odpovědnost za to, že se nahrátím nového softu ať do sat.přístroje či CAM změní možnost příjmu, když nový soft nebyl předložen k certifikaci. Jasně se to píše na jejich webu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer, jen taková úvaha.
1. Je v tom seznamu ještě nějaký přijímač, který už nemá novější soft?
2. Ti, co již nový mají obětovali další všimné a opravdu ho poslali k nové certifikaci?
3. K čemu je tedy celá certifikace?

Odpověděl bych ti, ale musel bych si dát ban za vulgarismy.

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 10.12.2012, 09:39.59

Tomik535

Logicky potom vsetky stroje, ktore su predavane s novsim softom ako bol ten certifikovany by nemali mat na sebe oznacenie skylink ready a podobne.Teda logicky???? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tomik535

Já jen konstatoval, co vyplývá ze stránek Skylinku. Já nikde nepíši, že výrobci, když vydají nový soft MUSÍ ho dát k certifikaci. Když si jsou jisti, že nový soft certifikaci vyhovuje, tak proč by to dělali? Ale prostě když v tom novém softu něco zmastí, co bude na závadu příjmu, tak je to čí chyba? Skylinku?

A ta tvoje poslední věta? Já šéf tohoto serveru, tak už by tvůj nick v zelené barvě zobraován nebyl.

joscer

joscer

to je zaujimava uvaha. a co ked po zmene parametrov kanalov ktore ma v rastri skylink je ten skylink ready modul nefunkcny a je potreba nahrat novy fw a neni odkial kedze skylink ho cice ocertifikoval nasledne zmenil parametre a OTA odpojil? naco potom certifikuje ? preco potom meni parametre vysielania? aby mohol certifikovat dalsie a dalsie zariadenia za poplatky? mhm?

tulen

liquere

V podstatě máš pravdu.
Ale pokud si je výrobce jist, že v softu udělal změny, které se certifikovaných oblastí netýkají, tak to prostě udělá, že si tam to logo dá. Je to na jeho triko. Skylink těžko může sledovat, zda u toho či onoho přístroje je při prodeji jiný soft a dělat tytyty na výrobce za to, že tam má logo i když verze softu nebyla ceritfikována.

joscer

tulen

Prosím tě, přemýšlej. Vždyť přeci OTA je záležitost VÝROBCE a ne Skylinku. Vy už nevíte, co byste si vymysleli za povinnosti Skylinku, aby mohl být kritizován.
Až bude mít Skylink přijímače párované s kartou (a tím pádem třeba dotované), pak bych chápal, že je za to plně zodpovědný, ale takhle prostě není.

joscer

@liquere, samozřejmě, žádný jiný "právní" rozbor oné slavné věty mě nenapadá. Je to vyložená trapárna pro diváky. Ani párování by nebylo takto k smíchu.
@joscer, taky přece nikde nepíšu, že musí. Jen se ptám, jestli dal. A proč by to dělal? Přece proto, aby certifikát dál platil!

Tvou úvahu o mé barvě nicku nechápu vůbec, ale ani se o to moc nesnažím, že bych nebyl taková vlezdo(nevhodné slovo)ka jak jsi si představoval? :((

Tomik535

Nebo se připravuješ na můj současný flek? :)

Tomik535

joscer

tazke vyrobca vyrobi nove fw kvoli vzniknutej nefunkcnosti skylink ready vyrobku pre zmenu parametrov vysielania zo strany skylinku a skylink s OTA nema nic. kam ho ma vyrobca zavesit ? na web MHD?

tulen

Tomik535

Já si nic nepředstavuju, mě je naprosto jedno jestli někomu někam lezeš nebo ne.
A tvůj flek? K čemu by mi byl?

joscer

Njn, škoda že když už meleš z nudy, že jsi mi svou úvahu nevysvětlil tak, abych ji pochopil.
Ale jak říkám, nezáleží na tom.

Tomik535

tulen

Já Skylink ready přístroje vůbec nesleduji, takže nevím jestli byl, a když ano, tak na jaký přístroj vydán opravný soft z důvodu změny parametrů ze strany Skylinku. Pokud máš na mysli změnu parametrů TP 12207 ve spojitosti s jedním konkrétním přístrojem (Topfield?), tak to jednak neudělal Skylink, ale SateliteBG a druhak s původním (certifikovaným) softem ten přístroj "chodí".
Když bude ze strany výrobců přístrojů požadavek na OTA, tak věřím, že jim Skylink vyhoví, ale zadarmo samozřejmě NE.

joscer

Tomik535

Jediné, co k mé úvaze mohu vysvětlit, je to, že mi tam vypadlo slovo "být", tedy to mělo znít:
"Já být šéf tohoto serveru, tak už by tvůj nick v zelené barvě zobrazován nebyl."
Tohle už snad další vysvětlení nepotřebuje.

joscer

A vy este pokracujete? Fakt je, ze asi postoj vyrobcu ani skylinku nemoze byt taky, ze ked je problem, zakaznik musi pockat kym sa dohodnu. Preco napr. nastane zmena parametrov a az nasledne vydaju opravu fw k problemovemu sat boxu? Preco to nie je opacne ? No lebo komunikacia medzi nimi je nulova asi. Alebo preto, lebo aj skylink prebera od niekoho nieco, ten urobi zmeny a pote koste zakaznik ak certifikovane stroje nie su na tu zmenu pripravne. Nakoniec comu sa cudujeme, 20 rokov vsetci politici svoju neschopnost zvaluju na komancov.Len uz neviem, ci tych co boli tu, alebo tych co boli v amerike?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

tp 12 207 som nemal na mysli. tomu nepomoze ziadna zmena fw...tomu pomoze len vela parabola. predtym to na 60ke chodilo..teraz seka...

tulen

@joscer, děkuji za vysvětlení toho překlepu, který jsem, možná k tvému údivu, pochopil. Důvod proč bys mě vyhodil, mi ale opět zůstal skryt. Nevadí, jak říkám již potřetí, není to důležité.

Tomik535

Tulen da sa to, mozno nie na kazde 60-ke, ale rezerva je mala.12 207.

liquere

Joscer

Změnu na TP 12207 udělalo BG, to víme, ale za tuto změnu je vůči nám zodpovědný Skylink. Co je na tom k nepochopení, že to stále nechápeš?

Furt jen slovíčkaříš...

Skylink uděluje certifikáty, tak at se postará, at všechny receivery s certifikátem nemají s kombinací 8PSK-5/6 problémy, nebo ať se na certifikát vykašle.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

liquere

mozno sa to da ale asi podla toho odkial to clovek prijima. ja mam inde signal 100% ..pri sd a 82 % pri HD...pri tych co seka mam 70-72 %

tulen
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra