![]() |
|
Softvér na Orton X403pDobrý deň.Mám satelitný prijímač Orton X403p. Stiahol som si softvér, ktorý je na typ X402p. Bude pasovať? Na mojom prijímači sa vyskytol jeden problém: vypadávajú mi programy na niektorých frekvenciách. Sú to tieto frekvencie: 12 525, 12 168, 11895. Ešte jedna otázka: ako mám postupovať pri aplikácii softvéru, treba robiť továrenské nastavenie prijímača? |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Softvér na Orton X403pco to je vypadávají ???jinak sw je stejný na 402 i 403 ta (trojka má navíc LAN) tovární nastavení se doporučuje urobiť po nahrátí nového softu. více info na majlu pokud zde najdeš můj , jinak dej tvůj pro ostatní vlčáky pustím že né všechny softy jedou na HW se sítovým vypínačem !!! a naopak ! ale nevím (zatím ) PROČ ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Softvér na Orton X403pČo je vypadávanie? Vypadával signál na uvedených frekvenciách, preto potom nešli programy na uvedených frekvenciách. Napíš mi presný postup inštalovania softvéru. Môj mail: marsal1975@gmail.com |
Alibaba21
![]() |
|
je to asizbytečné ale právě jsem ti poslal 2 softy i s návodem.chodí na 100 procent a já si myslím na 99 procent že ti to nepomůže ???!!! zkus zkontrolovat anténu! ( dříve to asi se sw co máš jelo dobře ??? ) kabel? LNB ? montáž ? !!!! měl jsem již např LNB (Twin) které vypadávalo v noci když klesly teploty pod - 15, nebo zase naopak jeden quad mi vypadával v letě v hicech no polaboruj a třeba napiš co to bylo ?!?! ahoj t. :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Softvér na Orton X403ptaky skus továrko (s tím sw co máš ) a znovu naladit se správnou konfigurací antény pokud máš vice LNB = DiSEqC |
tonek
![]() |
|
Softvér na Orton X403pZapojil som prijímač na druhú parabolu a išlo to dobre. Problém bol asi v chybnom kábli od paraboly k prijímaču na druhej parabole. Na tej bol čierny koaxiálny kábel. |
Alibaba21
![]() |
|
hlavněže jsi to našel R^a dík ža majl i že jsi to napsal sem! |
tonek
![]() |
|
![]() |