Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Channel One Cup 2013 - kde na orbitu (kromě ČT)

Nevíte, prosím, kde vysílá příští týden kromě ČT "Cenu Izvestijí". ČT nevysílá live nedělní zápas Rusko-Finsko. Zápas MS klubů ve fotbalu z Tramtárie potěší hokejový národ (nikoli fotbalový, jak je nám vtloukáno z médií) zřejmě více...

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Channel 1

Pervyj Kanal Russia - 36E...

A MS klubů je rozhodně diváckou základnou i významem výše, než upadající turnaj v hokeji.... upřímně.... A opravdu jsme fotbalový národ, diváků sledujících fotbal je rozhodně více, než těch hokejových, zkus nevidět jen své JÁ....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

hotovyrade

Fakt nevidím jen své "já". Češi ale opravdu mají hokejovou duši. Už proto, že fotbalovým se cítí asi každý národ. Mj. - zkus se podívat na návštěvnost obou našich lig.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010

RE: Channel One Cup 2013 - kde na orbitu (krom...

Češi mají o několik výkonnostních tříd lepší hokejovou reprezentaci, než je ta naše fotbalová, plná metrosexualů. Letošní turnaj Prvního programu bude možná lepší podívaná, než květnové MS. Viz vývoj v NHL. I naše hokejová extraliga je kvalitnější, než fotbalová.

Hotovy - vyjadřuji se k věcem, ve kterých máš přehled, prosím!!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to Saxon

Já netvrdil, kdo má momentálně lepří repre, tak mi nevkládej do úst něco, co jsem neříkal.... Řekl jsem, že fotbal je sledovanější, než hokej - zcela v souladu s tvrzením zakladatele tématu - což pravda prostě je, a že MS Klubů má větší renomé, než "Izvestije", což je taky objektivně fakt.... Ale Ty sis prostě potřeboval rýpnout v osobní rovině, šašku

hotovyrad

Fotbal má pouze širší členskou základnu, ale to je celkem logické a nic to neznamená. Taky bych se raději kouknul na ten hokej RU-FIN, kdybych měl čas. Budu rád, když stihnu zápasy naší repre.

On Air!

Saxon

Neurážej, nemel blbosti, když nemáš přehled. Fotbalovém národ, s (nevhodné slovo)ními fanoušky, kteří dělají akorát škodu a ostudu. Kdo na stadiony chodí, ví o čem mluvím. Možná, že jsi jeden z nich.

Kolikrát máme možnost vidět hrát Oveckina, Malkina, Dacjuka v jednom týmu ročně? Na jaké MS klubů kazdej akorát kašle, četl jsi vůbec seznam klubů?? Úplne plonková akce pro Evropu ve srovnání s UEFA soutěžemi.

On Air!

Saxon

A co 1TV RUS Europe na 13E to dávat nebude?

komoca
Registrace: 7/2011

to komoca

Ne, Pervyj Kanal RUS na 13E má drobet odlišný program od toho na 36E

hotovyrad

RUS - SWE

Za chvíli na Viasat Sport Norge HD, světe div se - na Viasat Sport Swerige HD, ani na Viasat Hockey HD to není :-)

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra