![]() |
|
Technisat Technistar SIRZdravím , jako laik mám tento dotaz.Pokud nahraji na externí disk rozhlasový pořad z Technisatu SIR , je tento možno nějakým způsobem přes PC převést na soubor MP3 a pak nahrát do přehrávače MP3 ? Díky za každou dobře míněnou radu. Hezký den všem. |
janeko
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRKeď Ťi tu nik za päť hodín neporadil alebo nevynadal, nezosmiešnil, neurobil s teba vola, tak choď na www.tvfreak.cz, tam majú hodne o tomto prijímači.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRNení snad problém to zkusit, ne?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRPokud byla nahrávka pořízena přes integrovanou čtečku a ne přes modul, je kódovaná a přehrát ji lze pouze v přístroji a nikde jinde, nelze ji tedy přímo digitálně zpracovat v počítači. Nahrávku lze převést do MP3 jen analogově - připojit výstup zvuku z chinch přístroje do linkového vstupu zvukové karty v počítači, spustit nějaký program, co umí zvuk uložit a pak přehrát nahrávku. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRŽe by se jednalo o příjem KÓDOVANÝCH rádií? To se mně nějak nezdá...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRSamozřejmě , že se jedná o nekodovaná rádia.Spíše chtěl jsem vědět , jestli tohle někdo už sám neřešil, anebo zda je to vůbec reálné a kde mohu najít postup pro případné řešení.S diskuzních příspěvků se mně zdá , že někteří diskutující místo aby měli chuť poradit , spíše mají chuť někoho , kdo nemá takové zkušenosti jako oni, trochu zdeptat , aby si sami vylepšili svůj image a sebevědomí. |
janeko
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRA co ti brání si něco nahrát, přetáhnout do PC a pak třeba v Neru zkonvertovat? Lenost a čekání až to udělá někdo jiný? Tak to se asi nedočkáš :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
![]() |