Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar SIR

Zdravím , jako laik mám tento dotaz.
Pokud nahraji na externí disk rozhlasový pořad z Technisatu SIR , je tento možno nějakým způsobem přes PC převést na soubor MP3 a pak nahrát do přehrávače MP3 ?
Díky za každou dobře míněnou radu.

Hezký den všem.

janeko
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technistar SIR

Keď Ťi tu nik za päť hodín neporadil alebo nevynadal, nezosmiešnil, neurobil s teba vola, tak choď na www.tvfreak.cz, tam majú hodne o tomto prijímači.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Není snad problém to zkusit, ne?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Pokud byla nahrávka pořízena přes integrovanou čtečku a ne přes modul, je kódovaná a přehrát ji lze pouze v přístroji a nikde jinde, nelze ji tedy přímo digitálně zpracovat v počítači. Nahrávku lze převést do MP3 jen analogově - připojit výstup zvuku z chinch přístroje do linkového vstupu zvukové karty v počítači, spustit nějaký program, co umí zvuk uložit a pak přehrát nahrávku.

Fakultak

Že by se jednalo o příjem KÓDOVANÝCH rádií? To se mně nějak nezdá...

technikTKR

Samozřejmě , že se jedná o nekodovaná rádia.Spíše chtěl jsem vědět , jestli tohle někdo už sám neřešil, anebo zda je to vůbec reálné a kde mohu najít postup pro případné řešení.
S diskuzních příspěvků se mně zdá , že někteří diskutující místo aby měli chuť poradit , spíše mají chuť někoho , kdo nemá takové zkušenosti jako oni, trochu zdeptat , aby si sami vylepšili svůj image a sebevědomí.

janeko

A co ti brání si něco nahrát, přetáhnout do PC a pak třeba v Neru zkonvertovat? Lenost a čekání až to udělá někdo jiný? Tak to se asi nedočkáš :lookaround:

technikTKR

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra