![]() |
|
Panasonic TX-P42S30EObracím se na vás se žádostí o radu. Kromě Skylinku přijímám DVB-T (všechny čtyři multiplexy, slovenské a rakouské). Mám od odborné firmy zpracovaný rozvod po celém domě. Po přechodu vysílání v multiplexu 4 z Brna z 64 na 46 kanál jsem si nechal udělat úpravu antén, tak abych jej mohl přijímat. Ale následně došlo k takovému problému, kanál 46 (multiplex 4 bez problémů přijímám na Panasonicu TX-P42X10Y, dále na nové LED Samsung a dalších dvou starších CRT, ale na Panasonicu TX-P42S30E mi 46 kanál nejede, ukazuje mi to sílu signálu 90%, ale kvalitu v rozmezí 0-10%, u ostatních televizí je kvalita 90-100%. Není to rozvodem, protože jsem už zkoušel Panasoniky mezi sebou prohodit a je to stále stejné. Nechápu to, nevím jestli mám na Panasonicu TX-P42S30E něco špatné nastavené nebo, kde je problém? Díky za případné rady. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30Eje to jednoduche. t.v. visi na klasickem bvt. musise prepnot na mpg4 jesti se vysila h d. vis navod. |
burinka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30E@burinka: Opravdu? On nemá problém s funkcí HD kanálů z MPX4, ale se signálem! Příště líp čti!! Rv |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30EMuze to byt i nepravdepodobna nahoda,ke ktere dochazi max.3 x za 10 let (napr. zavada v/pred tunerem, pri zpracovani tohoto kmitoctu),pokud tedy predpokladame koser signal a nastavene HDTV ladeni.Zde je kazda rada "draha".Neznam signalove pomery v Brne,tady pomohou synci od Brna (jsem daleko).Pry Vam tam pali 2 vysilace ve vertikalu (10 kW?).Pokud jsi blizko Brna,resp.primo v nem,zkus jenom tuknout prijem na "kus" dratu.Jinak ta dalsi "draha" rada je jasna,profik s poradnym merakem a s programovatelnym menicem kmitoctu DVB/DVB.Preji hodne stesti a dale nas iformuj "što slučilos". |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE:Panasonic TX P42S30EZkus ještě povytáhnout anténu tak,aby byla přiblížena ke vstupu do kanalového voliče a kontroluj přitom co dělá Q.Je možné,že máš silný signál a tak se kanálák zahltí.Doporučuji ale kontrolu sig.úrovně všech 4 Muxů. |
ba193
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30EPokud nenapisete aspon pribliznou polohu prijmu, tezko muzete cekat nejakou radu. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30EJe to u Pohořelic, ale myslím, že se signálem by problém být neměl na ostatní TV kanál 46 jede v pohodě, jen té jediné je kvalita špatná i když síla je v pohodě.ba 193: prosím Q je co? Díky |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42S30EQ-KVALITA !! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
![]() |