Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

MU TV na 10°E

slabá náhražka za PLTV - MUTV na 1164711647V/SR1613, BISS key - 20 59 76 EF 82 3D B5 74.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005
Odpověď v diskusním vlákně

táhlovej

Tak toto som nepochopil :O , to ako cez zápas chceš pozerať na logo MU a čakať na zmenu skóre ;P

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

náhražka za PLTV?

No nevím, někdo kouká na MUTV, já mám jako "náhražku" PLTF Sky Sporty anglické, německé i italské, vše v HD :-) A Canal plusy jako bonus :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: MU TV na 10°E

to hotovyrad: pocitam, ze 99% ucastniku diskuse uz vi jakou obrovskou spoustu programu prijimas. Musis to tu neustale dokola tim zaplevelovat ?

kaos
Registrace: 2/2009

král sdíleč hotovyrad

Souhlasím s kaosem.
Začínám se mi dělat kopřivka když vidím nick hotovyrad-
Ty Bl*be.
To že neopovídáš k dotazu to je jedna věc.
Ale přestan už se tu opravdu chlubit že kradeš a sdílíš a jak máš vše perfektní a super a jsi nej...
Všichni už to vědí a nikoho s tím neoslníš.
Už jsem to jednou psal nic chytrýho nebudeš když se tu s tím v každým příspěvku chlubíš jak sdílíš místo abys naopak byl v klidu a nechal si to pro sebe...
Nebo si tam u vás v tý Ostravě otevři okno a křič "já sdílám a jsem borec kdo je víc"..
Ale tady už fakt unavuješ

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

to pat

Za prvé já nekradu (to, že jsem klienten těch, kteří zřejmě nemají vše košer na tom formálně nic nemění) a za druhé.... Prolamování vysílání v EMU je teda co? to není krádež, jakpak by mohlo... mysli si o mě co chceš, já narozdíl (nejen) od Tebe nejsem pokrytec co káže vodu a pije víno

hotovyrad

dodatek

Vedlejší téma " VAR/KEYS PRIORITY.LIST TNT SAT FRANCE" Ti samozřejmě nevadí.... Prostě pokrytec, jak říkám....

hotovyrad

to:pat

:8) R^ R^ mám s tím zkušenosti,vždyť dnes skoro každý kdo chce má všechno,včetně perfekt přístrojů pro tyto účely.
Ještě jednou pat R^ on je kolega :scared: :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@pat

Zdar,no otevrit okno moc nemuzeme,nebot se budeme lehce dusit:),ale nikde to nerikej,jeste prijede hygiena a zavre nektery z poslednich zdroju NARODNIHO DUCHODU:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Zdravím HDPE do Ostravy a Heryho na moravu
Jasně vždyt já jsem taky pro každou "lumpárnu"
Ale ten mamlas se s tím ještě v každým příspěvku vytahuje jakej že je hrdina a borec..ufff at kouká a klídek pohoda ne ??
I když Hery se taky umí pochlubit že jo ??
Ten zase má "uchylku" že kouká na tisíc televizí a fotbalů najednou
;)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

to hotovyrad: posles mi na sebe prosim kontakt? diky

andrew
Registrace: 6/2006

to andrew

grimovaj*gmail.com

hotovyrad

to pat

Řekni mi teda, jaký je rozdíl mezi lovením Keys pro Emu a klientstvím share serverů.... Při variantě B ano, podporuješ "zloděje", ale při volbě "A" jsi zloděj Ty sám.... Nejde mi o to se chlubit co a jakým způsobem chytám, ale o to, že nesnáším pokrytce kázající vodu a pijící víno, ruku na srdce....

Jo, mimochodem, klíče pro PL TV ještě nejsou, ale pro NBA HD už jo :-)

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra